Ha tömlős a gumi, akkor mindenképp lehet. Ha tömlő nélküli, akkor kevesebb az esélye (majdnem semmi), ám ha szálszakadásos és nem veszi észre, akkor komoly esély van rá.
Ha az első kereke volt lapos, akkor padkázhatott egyet. Ám az is lehet, hogy nem a gumival volt baj, hanem a felni sérült és ott ment el a luft.
Szombat délelőtt láttunk egy mocis Miklóson, és a hátsó kereke nulla volt. Volt ott 1-2 darab műanyag alkatrész a gépről, de a kívűlről nem lehetett megállapítani, h mi történt (elesett, vagy mi). A srác a mocin ült, de az úton, szóval egész veszélyes helyen, egy suta kanyarban. A Gonosz-galád ősök meg nem voltak hajlandóak megállni segíteni neki, én meg hiába pampogtam a háccsó ülésen!
Persze tudományos célzattal, hogy legyen mit mesélni.
Mert én nem vagyok olyan! (El sem mennék egy "ilyen " buliba ) pfujj!
De ugye az unokákért mindent!
A multkor lent voltam a pincében, a szellőző pont oda esik ahol a feleségem barátnői beszélgettek a kertben.
Tök véletlenűl hallottam egy pár mondatot........
Hát ne tudjátok meg .....
Az én "ismereteim" felfedtem előttetek a múltkor! És azóta, ha minden igaz 85 B-ben "utazom"!
Azért nem árt, ha az ember tisztában van a köbcentikkel, és nem csak a GS terén! Ahogy ezen gondolkozom a 487 ccm már elég "mutatós"!
Nem jobban! csak MÁSHOGY! Emellett meg ismerek olyan pasit, aki rosszabb egy csapat nősténynél is! A pasik ugyanúgy kibeszélik a csajokat, mint amennyire mi egy fickót....
Csak sajnos foglalt.
Már hogy lehetne?
Ha az első kereke volt lapos, akkor padkázhatott egyet. Ám az is lehet, hogy nem a gumival volt baj, hanem a felni sérült és ott ment el a luft.
Láttam egy burgmant, akkorát durrant, mint a csuda!
A hátulja felemelkedett vagy tizen-harminc- húsz centit!
Szombat délelőtt láttunk egy mocis Miklóson, és a hátsó kereke nulla volt. Volt ott 1-2 darab műanyag alkatrész a gépről, de a kívűlről nem lehetett megállapítani, h mi történt (elesett, vagy mi). A srác a mocin ült, de az úton, szóval egész veszélyes helyen, egy suta kanyarban. A Gonosz-galád ősök meg nem voltak hajlandóak megállni segíteni neki, én meg hiába pampogtam a háccsó ülésen!
nyuff
Mert én nem vagyok olyan! (El sem mennék egy "ilyen " buliba ) pfujj!
De ugye az unokákért mindent!
A pincében pakolgattam a borokat, hát tehetek én arról, hogy lehallatszott minden?
Najó egy picit abbahagytam a pakolást!
Csak, hogy legyen mit mesélni az uniokáknak!
Tök véletlenűl hallottam egy pár mondatot........
Hát ne tudjátok meg .....
A pasik mindig más nőt beszélnek ki, a csajok pedig egy pasit (körbejár, sehol nem áll meg a "korsó"? Hogy is van ez?
Azért nem árt, ha az ember tisztában van a köbcentikkel, és nem csak a GS terén! Ahogy ezen gondolkozom a 487 ccm már elég "mutatós"!