SZiasztok! Bár a mocimat még nem vettem át,de már azon gondolkozom ,hogy kéne rá vennem egy füst színü plexit előre. Csak a Lois-ban szerezhető be ilyen? Kb. mennyit szabad adni egy ilyen kütyüért? Vannak univerzális darabok vagy kifejezetten olyat keressek,hogy suzuki gs500? Láttam már kék plexit is a gs-eken,de nekem elvileg a fekete van lefoglalózva úgyhogy valami olyasmit szeretnék,ha már a dobozt meg a bukócsövet rátetettem...köszi a választ! APS
Akkor maradjunk annyiba ha MEGJÖN a lánc akkor egyeztettünk.......persze Ti attól még jöhettek......hiszen hátul van 200nöl füves terület.......CSAK LEGYEN NÁLAD PONYVA:-)
7-es kulcs?
A teló aljában van egy csavar.....itt engeded le az olajat......
Főnök! Semmit - elvileg. A hónap végén a beosztásom a következő:25-dikén reggel 8-tól 27-dike reggel 8-ig, majd 31-dikén 16 órától. előtte 15-dikén reggel 8-kor végzek. Tehát 15 és 25 között is üres.
Már írtam, krovám van, de ha vmi még hiányzik, szólj, hátha.
Én arra gondoltam - ha neked jó így, és megjön a cuccos -, hogy Baja előtti nap lemennék, megberhelnénk a gépeket, és másnap onnan mennénk Bajára. Persze van még 1 feltétel: meg kell engedned, h sátorozzak az udvarodban. De természetesen nyitott vagyok minden egyéb időpontra is.
Ezt totál nem értem.......
Melesleg Én az iwiwet akkor nézem meg ha valaki bejelöl......és vagy engedélyezni kell, vagy elutasítani....
Fogalmamm sincs hogy mikor kinek van a szülinapja......
Blue: természetesen az ember második legjobb barátja szólt esSO szülinajáról (iwiw), de csak azért mert az első (gugli bácsi) szabadnapos volt. Ezen két barát nélkül ma már nem lehet élni
Sziasztok!
Tegnap meg ma furcsa dolgot produkált a motorom (K3, ~19700km). Nagy tempónál (~140) hirtelen elfogyott az ereje, gázadásra is inkább csak lassult, mintha az üzemanyag fogyott volna el. Megállás után viszont semmit nem tapasztaltam, "megjavult". Mi lehet az oka? Nem ebben a sebességtartományban szoktam használni, de kib* kellemetlen, ha ezt egy előzésnél teszi.
Üdv: Miki
Mert a hónap végén nekem ezek lennének jók ha Én megyek........
És ugye a lánc kb. 16-17-én kerül hozzám HA SZERENCSÉM VAN!
mert specc megrendeltem a GPS vevőt is - de az már 1 hete állítólag postán van....
Ha te jössz? akkor meg jó a:
22,23,24,26,27,28,29,30,31
Erikkel tegnap megsasoltam, most meg full panorámába láttam.....
kelleni fog 14-17-19-es Krova:-))))) meg még pár cucc:-)
Amugy azért is hajtom annyira a szétszerelést, mert akkor legalább végre FULL-ra megtudom pucolni a lengőkart is....hiszen az utoljára 3 éve volt tiszta:-)
Bár az is igaz, hogy lehet hogy ezért nem rozsdásodik:-) hisz az olajos koszon nem megy át a víz:-)
Holnap van a 7-es kulcs projekt, mert a Gyáli piac Vasárnapi.
Mindenképpen informállak.
Köszi a lengővilla infót!
7-es kulcs?
A teló aljában van egy csavar.....itt engeded le az olajat......
Vagy abból jobb a gyári rendelni?
Hála és köszönet a segítséget.
Most nincs előttem a moci, mert melózok, de: hol van az a 7-es imbuszcsavar a motoron? Hátha tudok szerezni kőcccsön.
22,24,27,29
Főnök! Semmit - elvileg. A hónap végén a beosztásom a következő:25-dikén reggel 8-tól 27-dike reggel 8-ig, majd 31-dikén 16 órától. előtte 15-dikén reggel 8-kor végzek. Tehát 15 és 25 között is üres.
Már írtam, krovám van, de ha vmi még hiányzik, szólj, hátha.
Én arra gondoltam - ha neked jó így, és megjön a cuccos -, hogy Baja előtti nap lemennék, megberhelnénk a gépeket, és másnap onnan mennénk Bajára. Persze van még 1 feltétel: meg kell engedned, h sátorozzak az udvarodban. De természetesen nyitott vagyok minden egyéb időpontra is.
Vagy eltévedt a címzés?
Ezt totál nem értem.......
Melesleg Én az iwiwet akkor nézem meg ha valaki bejelöl......és vagy engedélyezni kell, vagy elutasítani....
Fogalmamm sincs hogy mikor kinek van a szülinapja......
volt már rá eset hogy elszakadt a gáztolattyú gumimembránja.........az pl csinálhat ilyet
Tegnap meg ma furcsa dolgot produkált a motorom (K3, ~19700km). Nagy tempónál (~140) hirtelen elfogyott az ereje, gázadásra is inkább csak lassult, mintha az üzemanyag fogyott volna el. Megállás után viszont semmit nem tapasztaltam, "megjavult". Mi lehet az oka? Nem ebben a sebességtartományban szoktam használni, de kib* kellemetlen, ha ezt egy előzésnél teszi.
Üdv: Miki
Mit csinálsz ezeken a napokon?
22,24,27,29
Mert a hónap végén nekem ezek lennének jók ha Én megyek........
És ugye a lánc kb. 16-17-én kerül hozzám HA SZERENCSÉM VAN!
mert specc megrendeltem a GPS vevőt is - de az már 1 hete állítólag postán van....
Ha te jössz? akkor meg jó a:
22,23,24,26,27,28,29,30,31
Erikkel tegnap megsasoltam, most meg full panorámába láttam.....
kelleni fog 14-17-19-es Krova:-))))) meg még pár cucc:-)
Amugy azért is hajtom annyira a szétszerelést, mert akkor legalább végre FULL-ra megtudom pucolni a lengőkart is....hiszen az utoljára 3 éve volt tiszta:-)
Bár az is igaz, hogy lehet hogy ezért nem rozsdásodik:-) hisz az olajos koszon nem megy át a víz:-)