Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szívesen bókolgatunk, addig is megy a munkaidő ...
Ők is jól járnak mi is
Mi van a kacsákkal?
Ha már bölcselkedünk:
"A nők nem szeretik a hízelgő kiskutyákat és az ordító majmokat, azt szeretik, ha ott lépked melletük a tigris!"
Utóbbi lesz a párjuk, előbbiek pedig az önigazolás eszközeivé válnak...
No, bummm belefilozofáltunk!
Nagyot mondtál esSO!
A nők nagy részét (99.999%) az önigazolás hajtja!
Ha x éve boldog, akkor is. Meg kell mutatnia saját magának, hogy igenis "JÓ VAGYOK"
De ez igaz pro és kontra." Az ember egy léha egy könnyelmű senki"-ha már idézgetünk.
A ffi-nek a nő kell a nőnek a ffi. Nem kell ezt túl ragozni.
Majd, ha picit idősebb leszel, ebből kifolyólag több élettapasztalattal rendelkezel a női lelkek terén, rájössz, hogy egy ízig-vérig NŐnek lételeme a tetszeni vágyás! Tehát motorozás előtt fodrász-smink-pedimanikűr,, hogy a bukó alatt is jól nézzen ki. És természetesen ki is provokálják a hímneműek hódolatát! Ez élteti őket! Nos, ez alól a mi nyulunk sincs felmentve. Mindegy, hol, mikor, kitől, csak jöjjön a bók! Ezért van szükség az egyéb helyekre való irkálásnak.
Ez néhány férfi(!)társunknál is így van, lásd Győzikét......
Akkor azt hiszem még lappang csak benned, de ott van az biztos...
Zsuzska 2 éves kora előtt semmiféle rovart nem engedek be!
"Az a rágóbogár elindult vala..." Ez az bölcselet sem biztos hogy pontos
És még egy bölcselet a témához:
"Mindennek ellen tudok állni, kívéve a kísértésnek."
"Hűséget fogadtam, nem vakságot!" ------ itt sem egészen pontos az idézet
Nyussz, már másik topicokban garázdálkodsz? Itt semmi izgalamas nem történik? Uyge azért nem hagysz minket itt ... Inkább megpróbálunk lefoglalni, csak szórakoztass minket
Jó reggelt!

Távozz tőlem sántán!
Mindennapi Gs-ünket add meg nekünk ma és ne vígy minket a Banditra...

Bocs ha nem pontos a szöveg, templomba a graffitik miatt járok.
Jó reggelt Mindnekinek! (énsemaragggyakmáki )
Jó reggelt!
Jövőre piacra dobják a kis bandit teljes idomos változatát (GSX-650F)... hááááát, mit mondjak: Szemet gyönyörködtető!
Blue! Ha Nyussz megy hozzád, az akksiban sasold le az elektrolit szintet is. Csomót kötöttem emiatt valahova, hogy nehogy elfelejtsem! Nekem is a múltkor jócskán kellett vizet tölteni bele. Ez a kánikula kiszíííítta belőle...
Macsek!

Ha jössz a szülőföldre, akkor összerántunk egy kis "díszkíséretet". Vannak itt a közelben is fanok... aktivizálni kell őket!
Amugy pl a Ghostrider videóban pont ez a jó..... hogy egy pillanat 2-3-4-5 állásban van felvéve.......

Vagyis ezzel lehet játszani.

Pl 3 hete lassan hogy hazaértünk a BBT2-ről..... ott kameráztam rendesen, de ugye a kamera nem látt oldalra, vagy felfelé........no és hátra:-)

Mikor csináltam a Gs tesztvideót nekem specc jobban tetszet mikor a kamerát hátulra szereltem és ugy vettem fel a bandát, mint mikor beállok a sor mögé és veszem a seggeket:-)

Ha nem tudod miről karattyolok tessék.....

Löd be ezt a vidit.....
http://bole.extra.hu/gs500tesz...

és keress rá a :
25:50-es részre........

Illetve a BBT2 túránál a 3-as videóban Én vagyok leghátul:
http://akmtturak.extra.hu/3kaz...

Nekem az első vidi jobban tetszik.....
Szóval ez a kütyü ugye 130 euró.......vagyis kb 34000ft.....

No sokan - pl az RC modellezésnél ezt kiváltják MINIkamerával ami rádiós......
az 10-12000ft......
http://minikamera.hu/kameraweb...

és egy felvevővel ami jelenleg 24-26 közt beszerezhető:
http://minikamera.hu/dvr/pmp10...

Szóval sok-sok kis munka, szerelés.........és ugye HATÓTÁVOLSÁG kérdés......
És ugye ez cakk-pakk már többe van mint a lentebbi gép
Attól függ hogy mit és miért..........

Pár vidit, DVD-t már csináltam az elmúlt 4 év alatt........természetesen a DV kamera a legjobb.....

Csak épp azt nem tenném extrém helyekre (pl Első teló, láncvédő, ülés alá, sisak...stb)

Szóval ez a legjobb megoldás erre.......

Valaki ezt kiváltja minikamerával és egy felvevővel ami azért a mai napig még ennek a 2-3x-a......
Én azért meggondolnám hogy ezért a ... (khm...) kiadnék-e ennyit. Láttad a tesztvideót?
Én inkább vennék egy alap miniDV-t ennyiért, vagy kicsit többért, esetleg a vaterán egy használtat. De a legszarabb 0,8 Mp-es miniDV-nek is két nagyságrenddel különb a képe ennél. Igaz azt nem tudod a víz alatt, meg esőben használni. A kérdés, hogy akarsz-e egyáltalán esőben motorozni, meg búvárkodni vele 3(!) m mélyen? És egy miniDV-t esetleg másra is használhatsz.
Szerintem tecskó garázdaságos miniDV a tankra, vagy a kormányra, oszt" jónapot. Tartót meg házilag is lehet berhelni hozzá.
A Te döntésed persze, én csak a véleményem írtam le.
Hehe akkor már nem is kell motoroznom csak megnézem a videjóidat . . .
Hu mennyi benzint meg gumit megsporolok
Az autonál ami már 18 éves ugyancsak hasznos nekem, hogy mikor volt féktárcsacsere, hütőfolyadékcsere stb. Motornál is fontos pláne ha már nem szervizkönyvesek.
A következő áldozatom:-)

http://www.louis.de/_208f4d148...

Na
ezzel lehet MINDENHOL On-Board felvételt csinálni:-)
Jól is teszed szerintem.......

Én az Apriliánál kezdtem, bár ott a fél év és a 6000km alatt nem csak 1 sor szerepelt.......

És ugye nem csak magadnak jó, hanem az eladásnál is egy jó támpont, hiszen itt (is) látszik, hogy ki figyel a részletekre. Én legalábbis nagy ívben ...arok a szervízkönyvre....ki a frászt érdekel mit hazudtak bele........