Mikortól vagy az écakai műszakban? Mert nekem akár a holnap is jó volna. negyed 7 körül kb ott tudnék lenni. Ha az jó neked, akkor plíz dobj egy sms-t, hogy csapjam reggel magamhoz a szükséges cuccokat.
Jól van, picit megnyugtattál. 400-as Hondát vezettem a tanfolyamon az idő nagy részében, előtte meg régi 250-as MZ-vel, na az is külön állatfaj volt.. De egyikkel se sok ezer km-t. Ja, és a váltó gondját kb. egy óra vezetés után tapasztaltam..
Remélem hamar össze tudjuk hozni a találkozót, nagyon kíváncsi vagyok, mit állapítasz meg.
Polómesternek már ment a mail, hogy adja meg az aktuális árakat......
Addig meg álmodjátok meg.-)
Mivel összejött a 10db, így ha meglesz az ár, kérném a rendelőket hogy minál hamarabb utalják majd a pénzt a számlára..... ha ez megvan akkor pár nap és nálam van a csomag............ergo Kucsiékhoz le is tudom vinni aki eljön.....
L-es póló Dorcsinak? Szerintem elég neki egy S-es is, amúgy meg női trikó is van, azt beszéltük Dorinával, h minket az érdekelne, ha már lehet választani! Szóval?........
Kicsit én is nagynak találom így kimondva, de Teca is ebben a méretben nyomul. Mégegyszer kössz.
Lassan vmi kedvezményt is kiharcolhatsz magadnak a boltban, mert az egész esőruha készletüket Te hordod el.
de tegnap nem tudtam ujra fellépni (már megint )