Nekem bmelyik este jó lenne, ha nem kérnék túl nagy szívességet. szerdán 5ig, csüt 6ig, pénteken sacc 2ig melózom. Kb egy óra Adonyba leérni Kispestről asszem. Mennyi ideig tart ez? Legalább látnám én is hogyan megy.
esSO: Köszi, de inkább a közelben oldanám meg, ha lehetséges.
Ha már ilyen jószívű vagy!
Kellene nekem még egy esőruha, tudod miért. Tecával még akkor megbeszéltük, h az övé is XL-es, h aláférjen a ruha. Tehát, ha megoldható, vennél egyet - XL -, és a Kucsi-Teca Partyn rendeznénk a sorokat.
De az tuti, hogy a TZR és a Futuránál nem volt olyan gondom hogy álló helyzetben picit tologatni kellett volna az üreshez......mert a fogaskerekek nem épp olyan helyzetbe álltak......
Pedig ugye a 2db 125-ös bringába se 2000-ret tettem......
Ha ennyi a baja akkor meg tényleg NO PARA......
Milyen mocival nyomtad eddig? Mert a GS az egy külön kaszt:-)
Ha csak ennyi a baja hogy nehezen találja az üreset akkor a kérdés....MIKOR?
Indulásnál? Leállásnál? menet közben? Ezt tényleg meg kell néznem, de szerintem semmi baja nincs, csak még nem szoktad meg a GS-t.
A futását simán megnézhetjük, hiszen lejösz, azt felülsz mögém és megyünk itt egy kört 2 személlyel, így arra is tudomk mit mondani majd.....hiszen Én már nem egyszer mentem túlságosan is túlterhelve....
Hátul ugye Bridgestone BT45 a gyári gumi.....nekem 18.000-ret bírt......és tudtommal 15-20 közt szokott ez lenni......persze volt hogy csak 12-öt birt valakinél.....tehát ha 17 van benne és "kopottas" akkor az a gép kímélve volt.....hiszen Én tényleg nem gyorsultam (főleg az elején) és nekem is csak 18000-ret ment ....
Ha akarsz motorozni egy kicsit, én nagyon szivesen megejtem neked a servicét. Persze spórolni nem fogsz vele, mert a munkabér elmegy benzinre, viszont jól érezheted magad, és moccozol egyet. Rajtad áll a dolog.
Aha, csak 24e-res szervíz. De mivel nem akarok senkinek sem gondot, ezért inkább elviszem szerelőhöz. csak nem kér érte túkl sokat, hisz már minden szükségeset megevttem a művelethez, és a szerelő orra alá dugom, hogy ezeket használja!
Tegnap dolg, de a gyerek hívott: megvan a gönc, 14600. Telefonált az eladó neki, mert az ő nevén licitáztunk. Valszeg csütön megyünk érte, és akkor benézünk a HJChez is a Kirkért.
Ismerek olyan autoszerelőt, aki megvette az autot és motorgenerállal kezdte. Ők se látnak bele hidd el és főként a nagy bajokat nem tudják kiszürni. az aproságokat meg te is látod.Szóval nem sokat ér a szakszerviz se. Vagy szót fogadsz a szerelőnek? nem szoktak-asszondod vészmadár ,mert már beleszerettél a gépbe.
Érdekes sok autoszerelő ismerősöm csak uj autót vesz mert elege volt a szerelésből, érthető nem?
Beszéltem Zsolt szerelőbarátommal a szelepfedéllel három eset lehet:
1. meg kell húzni és lehet hogy jó lesz
2. tömitéscsere (de azt akkor be kell szerezni)
3. a fedél is lehet ferde, na ez nagyobb gond
Ha gondolod hivd fel: Tel:0620-9532035
Persze, elviszem mindenképp, és akkor megnyugszom. Persze, azért jó a kicsike, és szeretem is nagyon. Ebben a szezonban nem sokat fogom hajtani, az utolsó hónapom a nyárból elég zsufi, meg még dolgozom is, meg még szokni is kell a drágát, de egy hazalátogatás szülőföldemre (Pécs-Mohács környéke) benne lesz még egy párszor. Terveim szerint legalábbis...
Hjahha.... Na, de nem szomorkodok, csak próbálok minél többet kihozni a szituból. De azért a kénkövesmennydörgőscikázósintennyilacsapjonbeleabbaakorrupthá
tsófertályukba!
Egy barátomnak az egy napos gépe (használtan vette, de akkor is csak egy napja volt nála) dőlt el a házuk előtt, de elég csúnyán, mert nagyobb sérülések keletkeztek rajta.
Sajna zsákbamacska a használt gép. nyuff. De azért jó kis paci, nem? Elviszed szerelőhöz átnézetni, ha már úgyis aktuális a szervízelése? Akkor megnyugodnál, hogy minden okés, nem? Mikor kezded el NYÚZNI?
Még, jó, h meztelen pacit vettem, mert már a gatyámat ráköltöttem volna az eldőléseim javíttatására!
Látjátok ez a baj ezzel az országgal!
Ott csapnak be ahol tudnak!
Egy öreg bölcs mondta.: Használt motort venni olyan, mintha mások gondját a nyakadba vennéd!
Sajnos ilyen a magyar mentalitás -tisztelet a kivételnek-
De segond!
Néztem, a széle nem kopott, úgy tudom az első motorja volt a srácnak. Azért nem volt kezdő, a kipuffot is ő csinálta rá, de elmondása szerint vigyázott a gépre, és nagyon szerette. Lelkemre is kötötte, hogy szeressem és óvjam és minden. Volt sérülése, megrepedt az idom, le is cserélték, de ezt tudom is, azért is alkudtuk le szépen. Itt is próbáltak ferdíteni a boltban, hogy "eldőlt álló helyzetben", persze, persze. Természetesen nem így volt. Most gondolkodom azon, hogy mit is kezdjek ezekkel az infokkal, és hogyan, hogy az nekem is jó legyen...
Már pasztázták a tömítést, de utána (nagy meleg volt akkoriban! ) szivárgott, és összekoszolta Zümit az olaj! Már vettem a bótba mindenféle hasznos dolot, úgyhogy nem akarom sem újrapasztáztatni, sem pedig meghúzatni. Csere. (ha folyik még, de azt nem figyeltem most.)
ui: Köszi a bizalmat Piet ("vigyázz a nyomatékkulccsal"), de én tuti nem nyúlok hozzá. Nem érné meg, ha KÁRT tennék benne!
Ha ez megvan akkor lehet rendelni......
jelenleg
Gs500 póló:
Blue - 1db - XXXL - Gs500 (névvel)
BViktor - 2db - XXL - Gs500 (név nélkül)
ERIK64 - 1db -XL - Gs500 (névvel)
HELLBOY - 1db - L - Gs500 (névvel) -a fiam
dawntez - 1 db - XXL - Gs500 (névvel)
Bó - 1db - XL - Gs500 (névvel)
Szóval ez még csak 7db
még kell 3.....vagy több