Nos, ha oldalsztenderen nézed, akkor "kevés" az olaj, hiszen mind a blokk jobb oldalába folyik át. Ha középsztenderen nézed, akkor megint csak "csalsz", mert akkor pedig előre folyik az olaj. Tehát, én úgy szoktam, hogy egyenes helyen felülök a mocira... belövöm a függőleges-vízszintest , és szépen megnézem az olajszintet.
Vagy, az is megoldás, hogy középsztenderen állítod a pacit, és valamit alá teszel az első keréknek, hogy egyenesen álljon a paci.
Női motoros!
Az sem árt, ha NEM oldalsztenderen van a moccod.
Simán a kerekén álljon, egyenes terepen, úgy vedd a lábad közé, majd hajolj le a pálcáért.
És ne fürgyé le! Akarom mondani, ne tekerd be!
Mikor mégy Bluehoz?
Abban, amit hozzá kaptam. És még hozzá jött a tapasztalás. Ha beleöntöm a 2,9 l olajat, és beledugom a pálcát, akkor egy kicsivel van a felső nívó alatt a szint. Ha betekerem, akkor meg nem kicsivel van felette. Tehát, kiteker-megtöröl-bedug-ellenőriz-és beteker.
Nekem úgy rémlik, hogy úgy tanultam, hogy bele kell tekerni. Illetve reggel egy "nemszakmabeli"-vel ellenőriztük gépemben az olajat, és ő is visszatekerte a nívópálcát.
Hi! Szerintem sem kell betekerni, de ami a lényeg, hogy a gépkönyv szerint sem. Mindig úgy ellenőrizd, hogy csak visszadugod. Különben átvered magad 2-3 dl olajjal!
szia! Tudnál segíteni, tudom nem ide tartozik de csak igy tudtam felvenni veled a kapcsolatot. KTM GS-hez keresek motorblokkot vagy komplett motort csak léghűtésest
Üdv! Lenne 1 kérdésem: Amikor az olajat ellenőrzöm akkor a nívót be kell tekerni vagy sem? Az egyik haverom szerint nem, szerintem meg igen. Szerintetek?
Szia!
Tudom ajánlani a körvasútsort. Jó aszfalt, minimális forgalom. Én először ott próbáltam igazán vészfékezve megállni, mert menni, gyorsulni mindenki tud, de megállni?
Jól látod, Nyuszi! Megvan, de az első körön kívül nem jutottam még motorozáshoz egyéb bokros teendőim miatt. :) Ma délután viszont már szerintem nem fogom tovább bírni! Viszont az olajcsere és stb. előtt nem akarok vele nagy utat megtenni.
Nem vagyok képben azzal, hogy most már használod-e a gépet, vagy sem? Most akkor hol is fogsz, meg mikortól motorozni? Mindig az jön le nekem az írásaid alapján, hogy megvan a paci, de még nem mész vele.
A többi részt így csináltuk, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Ma meló után megyek.
Vagy, az is megoldás, hogy középsztenderen állítod a pacit, és valamit alá teszel az első keréknek, hogy egyenesen álljon a paci.
Az sem árt, ha NEM oldalsztenderen van a moccod.
Simán a kerekén álljon, egyenes terepen, úgy vedd a lábad közé, majd hajolj le a pálcáért.
És ne fürgyé le! Akarom mondani, ne tekerd be!
Mikor mégy Bluehoz?
Dawntez, köszi a tippet, meglesem!
tudtam én hogy az öltöny nyakkendő párosítását hiányolod
Tudom ajánlani a körvasútsort. Jó aszfalt, minimális forgalom. Én először ott próbáltam igazán vészfékezve megállni, mert menni, gyorsulni mindenki tud, de megállni?
Ellenben XVII. a legjobb kerület, gyere csak bátran.
Nem vagyok képben azzal, hogy most már használod-e a gépet, vagy sem? Most akkor hol is fogsz, meg mikortól motorozni? Mindig az jön le nekem az írásaid alapján, hogy megvan a paci, de még nem mész vele.