Ne csodálkozz ,de én ugyanigy vezetem az összes szervizt az automon idestova 9 éve, de az összes többi jármüvömön is inkl robogó, sőt egy időben még a szörffelszerelésről is- hehehe
Persze én csak egy kis naplóban írom egy akció egy sor
1., kiveszed a dobozból
2., szétszeded a lápát, kiveszed a régi izzót, beteszed a Xenont....
Hápi a kormány elé, a duda fölötti kis helyhez rakta be a trafót...innen pedig kimegy a kábel a kábelköteghez, ami belemegy ugye a lámpatestbe.
A lápma csatijából kiveszed a sarukat és a trafó vezetékébe csusztatod......
Azt go.....
Ez a müvelet totál kezdőnek is max 10 perc......persze lehet játszani a trafó felfogatásával, elhelyezésével.....stb.....de mivel a tarfó hátán van egy laposvas furatokkal, igy akár azt is lehet csinálni, hogy keresztbefekteted és 2 kábelkötegelővel a vázhoz erősited........
Szóval tényleg nem egy szakszervízt igényel.......csak egy kis fantáziát
A tankvédős megoldás?
HÁÁÁT Én ugy csináltam hogy összeragasztottam 2db A4-es papirt....ráfekettem a tankra, körberajzoltam hogy mit akarok....kivágtam....átrajzoltam egy kartonra.....és azt is kivágtam......
Ezután felmentem a netre és kerestem nagyfelbontású képeket ilyen Fantasy kategóriába......
Leszedtem, beszerkesztettem......
Ezután Elmentem a boltba leadama kartont és egy lemezen a képet....majd pár nap múlva mentem érte.
Postán is elküldik neked, hisz erre is van lehetőség, bár lehet hogy csak előreutalás esetén......
Én csináltam még párat.......de a jelenlegi tetszet a legjobban
Képek lejebb
Izzók?
Szerintem azt még az előző lámpánál láthatad, ami jelenleg bent porosodik a garázsba, hisz vettem egy másikat amibe már projector is van......(ez a jelenlegi....ez sárga szinü...a másik fekete volt)
A réginál egy darab lámpa volt, de elég gyatra volt a fénye alapban és refiként is.....így elmentem amüszakiba és vettem 2db halogén SPOT lámpát (csillárba való:-).......
Mivel ez 12v-os igy beköthető és elég jó a fénye, de nem refinek.....hiszen ez szórt fényt add.
De ez az egyik ami kinyirta az akkumat - mint kiderült..... hiszen alapban 170W a Gs zabálása......és 225w-os a generátor......no Én meg ugye ráküldtem 170+100(spot lámpa)+40W markolatfütést:-)
Szóval ezért szállt el az akkum......
Ha a lámpával akarsz átszani akkor NAGYON AJÁNLOM, hogy keress egy embert...vagy egy megfelelő boltot és vegyél Xenont vagy BiXenont!
Vannak boltok amik árulnak 1dbot is...pont a motorosok miatt.......
EGYSZERŰEN MEGA-BRUTÁL A FÉNYEREJE és közben csak 30w-ot eszik......a sima 60W-os helyet!
Szóval a képek....
1., Ilyen volt a kezdetekkor........
2., ilyen most
3., tervek......
Tehát összesen CAKK PAKK.....Edig a mocim ( a saját árát és a banzint leszámítva)
7,36ft /km-re jön ki.........
Persze ugye ÉN használom is a gépet. Ha csak a garázsba állna és évi 5000-ret mennék vele akkor nem kellene évente 2-3-4-5 olajcserét csinálnom, gumikat , láncot.....stb cserélni........
Szia Blue! Nekem az a tankpados megoldás tetszik! Gondolom kaposvárra is leküldenének egy hasonló tankpadot ha kérném! Úgy nézz ki hogy pár napon belül egy fekete gs500as tulajdonosa leszek és arra gondoltam,hogy én is beszereznék a közel jövőben egy hasonló nagyobb tankpadot ami illik majd egy fekete tankra.
Nézegettem még az oldalt, és láttan,hogy extra izzókat szereltél be a gépbe. Ezek xenon izzók ha jól emlékszem. Erről a beszerlésről is van leírás az oldaladon? Mert én nem találtam.
Köszi választ!
Egy leendő gs500 tulaj! (már csak pár nap és mehetek a motoromért)
Ha ez most arra megy ki, hogy ennyiért már............
Akkor megelőzőm a mondandódat.......Ha más motorom lenne azzal is ezt csinálnám.....és ha kocsim lenne azzal is, Ha pedig KAMIONOM lenne? HÁÁÁÁÁÁÁT ...... Nekem ez kikapcsolódás....mármint hogy buzerálhatok valamit......ha már nincs más dolgom.
Nekem is 12.000nél vették észre hogy már biza a vason fékzek:-)))))
Szóval nekem is ilyet bírt teljesítményügyileg.......
Az elsőt meg a fene tudja mior cseréltem.....talán 30000-nél....az tuti hogy most tettem bele a 3.-at.....és ugye 65 környékén járok.......
A lényeg!
Ne dobd ki a régi betétet hanem vidd el a Róna kft-hez ahol kb 750ft-ért/db-ért megcsinálják neked - igy a követkzeő fékbetéted már nem 4-5-6000ft lesz hanem csak 1500.....
Az első fékkel is ezt fogom csinálni, hátsó meg van otthon most 2x2db:-) tehát 1-2 évig nincs gondom:-)
Sziasztok! Egy műszaki kérdés?A gyári hátsó fékbetét neketek mennyit birt ki.Az enyém a tegnapi eső után megadta magát.Amúgy 11500km van benne.Az első meg simán birja.
www.motorosok.hu
a menüben megtalálod a szervízkönyv menüt, azon belül lesz a gépedhez könyv. Fent a lap tetején találsz 1 mail címet, oda küldj egy üzit hogy le szeretnéd töleni a gépkönyvet. Nekem van valahol felhasználónevem meg jelszavam csak nemtom h melyik gépen, lehet tesómnál van.....na minden jót
Van egy linkem az otthoni gépemen. Talán azon a lapon van a motorhoz leírás-gépkönyv. Viszont jelszavas a letöltés. Ebben Budmyke tud segíteni neked. Remélem olvassa a fórumot mostanában. Szóval, ha van türelem, akkor megoldás is lehet.
Esetleg nem tudtok olyan webcímet ahonnan kezelési utasítást lehet letölteni? GSX-R 750 SRAD 1996 -hoz kellene. Tudom, hogy nem itt kell érdeklődnöm, de itt tapasztalt emberek vannak!
Bocsi ha bezavartam!
Szóval 1200ft/db pénzt legyetek szívesek utalni a:
11773425-30624746-os
OTP számlára
Udvarhelyi Zoltán névvel
.....Lehetőleg E héten!
Ha megjött a pénz azt itt visszaigazolom és mikor befolyt mindenkitől akkor rendelem meg a pólókat!
(ha bejött a pénz a héten akkor hétfőn elküldöm Pólómesternek a rendelés
a TÖBBI MEGRENDELÉS MÉG VÁRAT MAGÁRA, MERT UGYE NINCS MEG A MINIMÁLIS 10DB.--.
AKINEK KELL MÉG GS500 PÓLÓ AZ JELEZZE ÉS EGYBEN UTALJA IS A PÉNZT A HÉTEN.......
Szóval 1200ft/db pénzt legyetek szívesek utalni a:
11773425-30624746-os
OTP számlára
Udvarhelyi Zoltán névvel
.....Lehetőleg E héten!
Ha megjött a pénz azt itt visszaigazolom és mikor befolyt mindenkitől akkor rendelem meg a pólókat!
a TÖBBI MEGRENDELÉS MÉG VÁRAT MAGÁRA, MERT UGYE NINCS MEG A MINIMÁLIS 10DB.--.
AKINEK KELL MÉG GS500 PÓLÓ AZ JELEZZE ÉS EGYBEN UTALJA IS A PÉNZT A HÉTEN.......
Fehér szinbe? Baby! Egységes a póló igy occó......
szóval vagy jó lesz neked is a fekete 1200-ért vagy mivel kis különc vagy akkor fizetsz 4000-ret:-))))
Vagy veszel pólót, meg egy csomag HP Iron-Tshirt transfer papirt és megcsinálod otthon:-) de az óval gagyibb lesz!
AMUGY!
"Hali Blue!
Igen Nektek már 10 db-tól is 1.200 Ft.
10 db alatt nem nyomunk, azért nem adtam kevesebbre árat.
XXXL-es méret viszont nincs a nagykerben sem.
Neked múltkor jó lett a GILDAN XXL-es póló?
2 db női pólóra lehet várni kell majd 1-2 hetet.
Üdv.: Pólómester"
Szóval 1200ft/db pénzt legyetek szívesek utalni a 11773425-30624746-os OTP számlára Udvarhelyi Zoltán névvel.....Lehetőleg E héten!
Eccerűbb, ha elejét vesszük annak, hogy több pólót kelljen csináltatnod!
Kérjél elsőre már egy női xxl-est, és irasd rá az alábbiakat:
1. Dorina
2. Tökszár
3. Gömbi
Persze én csak egy kis naplóban írom egy akció egy sor