Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te kis buta, az iwiw oldalról!
Egyszer majd a kezdőlapon kattints rá az ünnepek-re és akkor te is meglátod, hogy kinek van a közeljövőben név-vagy születésnapja!
dawntez!

1 kérdés motoszkál ifjonti homlokom mögött: honnan tudtad?
Bocs "jobb"
Miért job, ha ilyen a kormány?
http://louis9.louis.de/katalog...

Nekem a 3-as van a mocin......
Szerintem : A FENÉT!

Azért azt ne felejtsük el hogy tök mindegy milyen kormány (hisz az endurós is 22-es)......a mocit ez(is) tartja meg borulásnál tehát a kb 190kg plusz a lenület.....

Egy enduró mennyi? 130kg?és ugye nem épp aszfalton taknyolsz vele.....

Szóval ha ilyen kormánygyilkos vagy, akkor tök mindegy mit veszel - el fog hajlani
Szuper, nem is tudtam igazából hogymilyen fajta.
Csak azért gondoltam hogy ilyet veszek mert a gyári nagyon könnyen hajlik (nálam).
sajnos az utobbi 1 hónapba 2szer sikerült eltaknyolni és mind a 2 szer eléggé deformálodot pedig nem volt nagy az esés. Erre mondtákhogy ezek masszivabbak...
Köszönöm a segítséget!
Endurós kormány?
Bárhol........

Pl: RMC
Most nem tökmindegy? én aztat mondtam hogy 3,5-4..... hiszen 1dl elloptál (vagy többet) meg 2-3 kiment......

NO bumm tévedtem 1dl:-))))
Há pesze hogy megoldható!
Má csak lecipeli neked a muffinokkal együtt!
nyu!

Akkor ezt má csak hétfőn kapod meg!
az egyik sprahi kilőve! Épp ma nézegettem, hogy fogyóban van. Rád gondoltam! De megelőzté!
Ha megoldható, a Tecapartyn átvenném!
Ez lemaradt
Sziasztok!

Valaki tud abba seíteni hogy a képen látható kormányt vagy valami hasonlót hol lehet venni , a mostani sajnos elferdült (nem lehet megcsinálni) és azt ajánlották hogy vegyek valami ilyesmit.
Csak nem igazán talátok semmit a neten...
Zimacs!

Gyönyörűek vagytok így együtt!
Persze külön-külön is!
Hátulról se rossz!
Jó hétvégét Szeretembanda!

ui: van még 2 lánc spré, ha kő valakinek...
ui: Blue fél lityi olaj simán kellett moccba.

Jó hétvégét nyuszi!
Ez is sok volt!

Nekem sajna lépnem kell! És mivel nincs otthon net, ezért csak hétfőn tudok majd megint garázdálkodni köztetek!
Ajjaj, zavarba fogok jönni.

Na jó nem, a muffinért mindent!
Meséljek még valamiről nagyon okosakat?
EZ A BAJOM!

Aha, és 400Ft-os benzinárnál is ingyen van!
Hogy biztonságról ne is beszéljek.
olyan okos vagy, h legközelebb külön muffinokat fogsz kapni, ha igényt tartasz rá!