Te kis buta, az iwiw oldalról!
Egyszer majd a kezdőlapon kattints rá az ünnepek-re és akkor te is meglátod, hogy kinek van a közeljövőben név-vagy születésnapja!
Azért azt ne felejtsük el hogy tök mindegy milyen kormány (hisz az endurós is 22-es)......a mocit ez(is) tartja meg borulásnál tehát a kb 190kg plusz a lenület.....
Egy enduró mennyi? 130kg?és ugye nem épp aszfalton taknyolsz vele.....
Szóval ha ilyen kormánygyilkos vagy, akkor tök mindegy mit veszel - el fog hajlani
Szuper, nem is tudtam igazából hogymilyen fajta.
Csak azért gondoltam hogy ilyet veszek mert a gyári nagyon könnyen hajlik (nálam).
sajnos az utobbi 1 hónapba 2szer sikerült eltaknyolni és mind a 2 szer eléggé deformálodot pedig nem volt nagy az esés. Erre mondtákhogy ezek masszivabbak...
Köszönöm a segítséget!
Akkor ezt má csak hétfőn kapod meg!
az egyik sprahi kilőve! Épp ma nézegettem, hogy fogyóban van. Rád gondoltam! De megelőzté!
Ha megoldható, a Tecapartyn átvenném!
Valaki tud abba seíteni hogy a képen látható kormányt vagy valami hasonlót hol lehet venni , a mostani sajnos elferdült (nem lehet megcsinálni) és azt ajánlották hogy vegyek valami ilyesmit.
Csak nem igazán talátok semmit a neten...
Egyszer majd a kezdőlapon kattints rá az ünnepek-re és akkor te is meglátod, hogy kinek van a közeljövőben név-vagy születésnapja!