Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előéletemre való tekintettel teljessen tisztában vagyok a melltartó méretekkel ( Taxiztam, és csajokat vittem olaszhonba, végig csivitelés. kinek milyen, mekkora, kit mennyire, hányan, hogyan....stb. )
Állítom a nők sokkal jobban kibeszélik a palikat, mint fordítva!
Erre a nem beötlözökre azt szoktam mondani, hogy :Este nem az ügyeletes altatóorvost akarom ölelgetni, hanem a feleségemet ( bár, ha csini....)
( Jó előfordul, hogy egy picit vétkezek, de akkor max 40-50 , és nem nyélgáz a Váci úton)
megy a drukk!
Én izzadok is! Mindig teljes ruha van rajtam. Igaz ált nem is 150 métert motorozok. Amúgy autó, h ne kelljen beöltözni. Én nem érzem magam biztonságban, ha nincs rajtam a mocis szerkóm!

Srácok! nem nekem kell tudnom mik a méretek. NEkem elég, ami van... NA, akkor megnézném ki van tisztában a melltartóméretezéssel!
A papucs viszont megrovást érdemel!
De nem is 200-zal kenytek a fagyizóig!
Nem tom, mit cikiztek!
Mi sem öltözünk fullba, ha memünk a városba egy fagyira. Bizony-bizony papucs, rövidnadrág, trikó játszik 35 fokban. Azért Ti csak nyugodtan izzadjatok!
Na!
Leltem egy Sandyt a vaterán, 14600-ért. 1 óra múlva leütik, remélem meglesz. Állítólag 2× volt a csajon, ő 170 magas, és picit nagy volt neki. Az enyém 174, bírnám, ha jó lenne. Úh már csak gatyesz kell majd.
No, az bizti, hogy rózsaszín!

Én ismerek egy hasonlót... ő legalább annyit beruházott, hogy vett magának ruhát és sisakot... ha már motorja nincsen, legalább előnnyel induljon a csjozós-rizsrakétásoknál! Taktikus a lyány és hisz az őszinte, önzetlen szerelemben!
60-90-60

Nyuszi, remélem nem hajtottál ezekre a számokra, mert akkor szólok, hogy rossz irányba tartasz.

Azért nem mind 1 méret. Pl. a mellimplantátumok széles tárháza sem teszi ezt lehetővé.
Na jó, lehet, hogy elég 3-4 ruha, de akkor még mindig ott van, hogy melyiknek mi a kedvenc színe?
Tudtam, h rontani fogom... (Főni kérdezte, h min nevetek)
Az a 60-90-60 elég durva! Bazi nagy sörhasa lehet!
A számok jók lehetnek, ezt dobta a GREX-em. És a helyesebb sorrend 90-60-90.
Bár már volt szerencsénk olyan bugyikilógos látványból is, ami után még Teddy GREX-e sem fordult volna meg. Tiszta cikiiiii
Ugye csak véletlen a szmájli? Már láttam a cikket, de nem akartam betenni. Mindig vészmadárkodok..... nyufff
Na jó, de ezek a nőcik mind egy méretűek... 60-90-60 vagy mi... Csak eccer kéne beinvesztálni vmi ruciba!
Az tényleg durva, de érthető:
120 egy rendes cucc, van neki 4-5 ilyen barátnője és állandóan cserélődik az állomány. Nem lehet bírni anyagilag!
na ezektöl a kilogotangás toppos barátnöktöl engem is kiráz a hideg
persze gixxeren 250-nel
csak ugy: PÉCS
Ennél vak keményebb...
Apu elől beőltözve full!
Anyu hátul- kisnadrág, topp, csinicipő!

:(
Sziasztok!
Csak beköszöntem.

Tegnap ha nem láttam 2 óra vezetés alatt 10 motorost, aki rövidujjúban, rövidgatyában nyomta, akkor 1-et sem. Volt izompólós is, annak még a válla is látszott. Azt hittem megvédi a tetkó.
Mizu?
Nyuff! Akkor rendben!

Igen közöllünk mindenki megvan és jól van!Mindig feket GSRrel van baleset!
Remélem most nem szóltam el magam!
Hi!
Mindenki megvan gsr-rel? Pécsnél volt egy baleset. Fekete gsr-paci.
Teddy-t nem kell bemutatni, de ha még nem ismernéd eléggé, akkor ő a :sokat szűrős gs-Koma!