Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Angyalkaa merre vagy?
Sziasztok all!
Akkor PC izom-torna van. esSO-nál is egész jól bírtam még hajnalban is az "állást". (Neked elárulom négyszemközt, hogy csak a pisivel kapcsolatban voltam "álló". Veszélytelenre szíííttam magam! )
Megfelellő darabszámú sörital elfogyasztása után örülsz, ha fekve tudsz psni!
Csak addig kell, ameddig állva h.gggyozok!
Ha ez elmúlik, rátérek a nőihez... majd a TB megfinanszírozza! Előtte azonban kell egy jó pszichiáter, hogy bebizonyítsa: Szükségem van rá!
Minek neked férfi változat?
Teddynek ilyen van... és nagyon beválós. Csak ugye Veszprémben lehet hozzájutni...

http://innovex.veszprem.hu/niv...

A nadrág pedig (az enyém férfi változat ): (Ez viszont drága... de űberfrankó! )

http://innovex.veszprem.hu/niv...
A Louis a táv miatt sztem drágább a leves szindróma.
A Biketrade97-nél a végösszeg 22000, a Spirrónál is kijön 40-ből. Kabát 22, nadrág 17.
Na jó, még úgy is soké van...
De a naci az "csak" 18 körül van...

És a szentendrei úton van egy csomó mocis bót, állítólag jók is! Talán Szözsó vett ott bőrruhát jópízér!
Ácsi-Ácsi! ebben benne van a kesztű, ami nem vót occó! Amúgy miért nem mentek ki a bécsi Louisba? Lehet, h megérné ott is "körülnézni".

(meg nekem is kéne egy-két dolog... asszem )
Áááááááhhhhhhhhh......! 85 ropi? Nekem max 40 van rá! Tudod: csóró árva vidéki parasztgyerek......
A Biketrade97.hu alatt is vannak árban igen megfelelő ákcijós cuccok, naci 10 ropi, kabet 12. Csak látni kellene. Lehet, felmünk Péstbe, előbb ide, utána meg a Spirróho..
Nikinek is Spool nacit vettünk, talán KIRK-öt, és nagyon-nagyon meg van vele elégedve! Asszem 16 volt a bótba. Nikire drágább naci nem is volt jó.
Ha jól rámlik, akkor 85-öt hagytunk ott, ebből 15 a kesztyű volt, és 35 a kabi, 25 a naci. Nagyon szuper minőségűek, és szépek is!

Bár nem láttam még olyan embert, akin ne állt volna jól ez a cordura ruha!
Örülök, h Tökszár végre kap rucit!
Igen van kiskeres kiszolgálás, de kedvezményt érthető okokból nem adhatnak, hisz nem mehetnek a saját partnereik árai alá!

Petinek vásároltunk: kabát: olyasmi, mint a TAG-22-es, de egy korábbi típus.
Naci a Dakar, és vettünk neki kesztyűt is!

DE mindenképp próbálja fel, és GUGGOLJON vagy 10 perc-1/4 órát a naciban a Lányzó, hogy biztosan kényelmes legyen!(én itt szúrtam el. Ha guggolok páp percet, akkor kiderült volna, h nem ezt a nacit kellettt volna megvennem! )
Szia!

Kössz az infót, már nézegettem a honlapjukat. Úgy gondolom, ők lesznek a következő próbálkozás.
Azt írod: nagyker - akkor kiskeres kiszolgálás is van?
Ti miket vettetek?
Mi a Sandy kabátot meg a Kirk nacit néztük ki a lánynak.
Valóban jobb, ha a nyakad töröd a fejforgatós buksi miatt!
Buta kisCsikó!
Szigorúan limitált a széria. Csak pár darabot adtak ki belőle! Ám, van egy lelőhelyem, ahol hozzá lehet még jutni...
muszáj pontos j-vel természetesen....
Akkor muszál ylesz más látványosságok után néznem Teddy, hol is lehet fejforgatós Grexeket kapni?
Csikó vér tudja hogy nem szabad ilyent venni, elővigyázatosságból, és anyagi megfontolásból... Amúgy Darázs is megjegyezte, iylen gépet rámbízni merészség volt Szerencsére nem lett belőle gond...
Pontosan! Neked felérne egy azonnali öngyivel egy ilyen mocc! Szal szemed levedd róla!
Hi!
"Marad a GS 500..." Ám az kicsi rágóbogár elindult vala... Csikó vérrel óvatosan!
Az nem rossz, de én ezektől a csiri-csáré "R"-betűktől kész vagyok! Okés, h az a "jele", de annyira ronda!
Kedves Nyussz, és a mocc színe sem az utolsóóóóó ....
Hát egy teljes mocc-t pedig asszem nem veszek a dobozkák miatt!
Sok szerencsét...