Akkor PC izom-torna van. esSO-nál is egész jól bírtam még hajnalban is az "állást". (Neked elárulom négyszemközt, hogy csak a pisivel kapcsolatban voltam "álló". Veszélytelenre szíííttam magam! )
Csak addig kell, ameddig állva h.gggyozok!
Ha ez elmúlik, rátérek a nőihez... majd a TB megfinanszírozza! Előtte azonban kell egy jó pszichiáter, hogy bebizonyítsa: Szükségem van rá!
Áááááááhhhhhhhhh......! 85 ropi? Nekem max 40 van rá! Tudod: csóró árva vidéki parasztgyerek......
A Biketrade97.hu alatt is vannak árban igen megfelelő ákcijós cuccok, naci 10 ropi, kabet 12. Csak látni kellene. Lehet, felmünk Péstbe, előbb ide, utána meg a Spirróho..
Örülök, h Tökszár végre kap rucit!
Igen van kiskeres kiszolgálás, de kedvezményt érthető okokból nem adhatnak, hisz nem mehetnek a saját partnereik árai alá!
Petinek vásároltunk: kabát: olyasmi, mint a TAG-22-es, de egy korábbi típus.
Naci a Dakar, és vettünk neki kesztyűt is!
DE mindenképp próbálja fel, és GUGGOLJON vagy 10 perc-1/4 órát a naciban a Lányzó, hogy biztosan kényelmes legyen!(én itt szúrtam el. Ha guggolok páp percet, akkor kiderült volna, h nem ezt a nacit kellettt volna megvennem! )
Kössz az infót, már nézegettem a honlapjukat. Úgy gondolom, ők lesznek a következő próbálkozás.
Azt írod: nagyker - akkor kiskeres kiszolgálás is van?
Ti miket vettetek?
Mi a Sandy kabátot meg a Kirk nacit néztük ki a lánynak.
Csikó vér tudja hogy nem szabad ilyent venni, elővigyázatosságból, és anyagi megfontolásból... Amúgy Darázs is megjegyezte, iylen gépet rámbízni merészség volt Szerencsére nem lett belőle gond...
Sziasztok all!