Nem szeretném külön eladni a topcaset (mert külön már az oldaltáskákra is lett volna vevő, és a végén úgy maradok, hogy egy csupasz mocit kell áruljak, így legalább fullos)
Tegnap volt szerencsém kipróbálni egy GSX-R 1000-es gépet...(180 Le) Hát az a gép döbbenet. Eszement ahogy megy. 1-esben nem is mertem neki húzni, még 3-aban is emelni akarta az elejét... Ahogy forgattam a gázkart, úgy jött a maosoly is az arcomra... De arra azért rájöttem, ez a gép sokkal inkább való őrültködésre, mint közlekedésre... De közúton azért ez veszélyes, úgyhogy azt hiszem marad a GS500 ...egyenlőre....
A kollégámnak a Spool&HJC nagykernél vettünk meg mindent. Úgy 5 %-al drágább, mint a Kelo, de nagyon aranyosak, és mindenféle cuccuk volt. Nézd meg hátha találsz valamit! Spirro Kft. (Üllői út, Kispest)
Gyűrjed csak a kilométereket. Nem jó azt a bejáratást sokáig húzni... Hozzád nőtt már a kicsike? Szeretnék benevezni egy tesztkörre a határsártésen... kíváncsi vagyok Los Banditosra. Csak aztán nehogy meglépjek vele!
Nem nagyon voltam az utóbbi napokban, de valszeg nem is leszek hétvégéig. Az új "bogaram" nagyon ott van szakmailag, igyekeztem is belegyűrni a bejáratós kilómétereket, de még van belőle vissza. Ígértem fotókat is. Hamarosan....
Remélem, legkésőbb a horvát határsértésen (lásd: AKMT) tudok találkozni a újra a társasággal!
Addig is kitartást a dógozóknak! Jó pihenést a nyaralóknak!
Továbbítom az ismerősök között. Bár sokaknak van már GS-e!
Ki tudja, én sem tudhatok mindenkiről, mindent... hátha lesz olyan aki most készül vásárolni!
Egy próbát megér...
Sajnálom, hogy bele kell építeni a lakásba. Nagybátyám járt így annak idején a P-10-esével. Azóta is bánja... ám, ha nincs más lehetőség, akkor a pacinak "menni" kell.
szóval triál bemutató, jó kis lord, naon jó mobil, kárpátia sok zászlóval, és megint király Hill Climb, soknál több sör.
ja és igen "környezetvédők" olajjal a kanyarban (sztem ez minimum környezetszennyezés, vagy inkább "előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölési kísérlet")
és most van: pihenés, mosás, és fizetésig csóróság.
Üdv mindenkinek!
Újra itthon!
Sirok megint nagyon jó volt! Blue nem volt ezért csak szombat este volt egy másfél órás zápor. Szerencsére nem volt túl meleg sem. De volt: megrakott GS-em, Feró megint nagy bulit csinált, D. Nagy megint nem csinált fesztivált, volt cbr karbi szerelés, Blöró ISTENI volt, volt kéztöréssel végződő triál bemutató
Ha már így kitudtál, én is "káming aut"-olok. Igen, magyar vagyok, polgár vagyok, közalkalmazott vagyok!
A nemi identitásomhoz meg semmi köze senkinek! Érdeklődj a társnőmnél, ha kíváncsi fáncsi vagy.
Bár lehet, hogy a lányomat csak találtam?
Azt hittem valami új linked van, de ez a HÉJJA motor.........
A szánalmas rész, hogy a netten már nem tudom hány link (NÉV) van, ami a Héjjához vagy a Bázismotor-hoz vezet.........
Miért kell az embert "megtéveszteni" különféle nevekkel?
Nem szeretném külön eladni a topcaset (mert külön már az oldaltáskákra is lett volna vevő, és a végén úgy maradok, hogy egy csupasz mocit kell áruljak, így legalább fullos)
http://www.hasznaltauto.hu/ker...