Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg nem az, csak nem tudsz tenni semmit.
Mondom, hogy nincs ökölrázás. Minek hergelni azt aki amúgy is ideg?

Az ember azért találta ki a maroklőfegyvereket, a gázspray-t és a kettő keverékét a gázriasztó fegyvert, hogy ne kelljen verekedni.
Én sem vagyok nagydarab ( 98 Kg ) De odacsapok, Ha kell!
Az én életemmel ne játszon senki!
Akkor neked már simán megy törökülésben való mocizás, amint zümmögsz magadba szállva és a kezeid a térdeden pihennek, igaz?
de hát én nem is vagyok egy nagydarab megtyermetty lyegény, aki odacsap....
Ehhez hozzá kell fűznöm, hogy Zen-buddhista nyugalmamból engem is hoztak már ki nagyon hirtelen, és el is csodálkoztam magamon. Azóta még inkább nyugalmat eröltetek magamra, bármi történjen. Hátha ez hatással van a másik félre is, aki szintén lehet normális ember, csak épp" elönti az agyát a vér.
nekem nem olyan vicces, ha SZÁNT SZÁNDÉKKAL akarnak nekem balesetet okozni. eléggé megijedtem akkor....
Nem is nézném ki belőled a keménykedést, meg az ökölrázást! Zsoké..... hahaha

Oda-hova, és mit?
Én odarakom, egy esetleges esésnél ne törje el semmimet a vas.
Én nem szoktam fenyíteni. Általában mosolygok, ami úgysem látszik és megyek tovább, mintha mi sem történt volna. Autóval is, pedig az kicsit masszívabb darab.
Egyszerűen túl sok a hülye, aki simán balasetet okoz, mert őt most hú de sérelem érte.

De ha valaki úgy dönt, hogy kiszáll, mert az erőszakban látja a megoldást a közlekedési konfliktusra, akkor meglepetésben lesz része.
Van! Csak nem a tanktáskában!
Hát gondolom, hogy mennyire nagyon bánod...
Nyah, megyek mert még le kell zavarnom egy szülinapos estét ma Szép napot mindenkinek!
Mert nem volt otthon netem, de mostmár van!
Meg bent is több az időm!

Elég szokott lenni a "szemmelverés" és egy kövér gáz... A köztudatban még mindig Marlon Brando a "motoros", a lázadó, a "rosszfiú"... ezért rémísztő, ha csak lesasolod a csókát!
Első közös képünk az én drágámmal! Köszi
Ezért kell a fegyver a tanktáskába. ;)
Szép idomok.

A motor is jó.

Na jó ez gyenge, főleg, hogy már olvastam Blue poénját fordítva.

A lényeg, hogy ez egy igen vagány kép Rólatok.
Hááát, könnyen felismerhető vagy a pacival... még "szarvasckás sisak" nélkül is!
Sajnos e kivitelezhetettlen, mivel nem mehetek be hogy Én nem is vagyok xXx.......
Nyah... Akkor biztos azért olyan óccsó... De én pozitívan nézem: ezután már biztos jobban figyelnek a kedves biztosítós emberek, és nem csinálnak több hülyeséget!
ÖÖÖ... én konkrétan a fizetendő díjta gondoltam, mivelhogy te 38e-t akaródzol fizetni, én meg nem
Egy időre letiltották
Akkor KÖBE se rossz... a szakértelmüket elszámítva Mi volt a Mávval a gond?
Édesem!

MIT?
Nemet, kort, motorot, vagy évjáratot?

Olyanról már nem is kérdezlek hogy pl: testnedv:-) Mert még a végén engem is letol az útról egy féltékeny férfi

Hát sajnálom:-)
Én meg fizethetek ÉVI 11.000-ret......
Ezt hiiiiják viperának:-)