Ehhez hozzá kell fűznöm, hogy Zen-buddhista nyugalmamból engem is hoztak már ki nagyon hirtelen, és el is csodálkoztam magamon. Azóta még inkább nyugalmat eröltetek magamra, bármi történjen. Hátha ez hatással van a másik félre is, aki szintén lehet normális ember, csak épp" elönti az agyát a vér.
Én nem szoktam fenyíteni. Általában mosolygok, ami úgysem látszik és megyek tovább, mintha mi sem történt volna. Autóval is, pedig az kicsit masszívabb darab.
Egyszerűen túl sok a hülye, aki simán balasetet okoz, mert őt most hú de sérelem érte.
De ha valaki úgy dönt, hogy kiszáll, mert az erőszakban látja a megoldást a közlekedési konfliktusra, akkor meglepetésben lesz része.
Elég szokott lenni a "szemmelverés" és egy kövér gáz... A köztudatban még mindig Marlon Brando a "motoros", a lázadó, a "rosszfiú"... ezért rémísztő, ha csak lesasolod a csókát!
Nyah... Akkor biztos azért olyan óccsó... De én pozitívan nézem: ezután már biztos jobban figyelnek a kedves biztosítós emberek, és nem csinálnak több hülyeséget!
Az ember azért találta ki a maroklőfegyvereket, a gázspray-t és a kettő keverékét a gázriasztó fegyvert, hogy ne kelljen verekedni.
Az én életemmel ne játszon senki!
Oda-hova, és mit?
Egyszerűen túl sok a hülye, aki simán balasetet okoz, mert őt most hú de sérelem érte.
De ha valaki úgy dönt, hogy kiszáll, mert az erőszakban látja a megoldást a közlekedési konfliktusra, akkor meglepetésben lesz része.
Nyah, megyek mert még le kell zavarnom egy szülinapos estét ma Szép napot mindenkinek!
Meg bent is több az időm!
Elég szokott lenni a "szemmelverés" és egy kövér gáz... A köztudatban még mindig Marlon Brando a "motoros", a lázadó, a "rosszfiú"... ezért rémísztő, ha csak lesasolod a csókát!
A motor is jó.
Na jó ez gyenge, főleg, hogy már olvastam Blue poénját fordítva.
A lényeg, hogy ez egy igen vagány kép Rólatok.
MIT?
Nemet, kort, motorot, vagy évjáratot?
Olyanról már nem is kérdezlek hogy pl: testnedv:-) Mert még a végén engem is letol az útról egy féltékeny férfi
Hát sajnálom:-)
Én meg fizethetek ÉVI 11.000-ret......