Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Létezik olyan motor, hogy GS500U, mert a papírjaiba ez szerepel.
Ha az emlékeim nem csalnak valahol 5000 és 5500 között volt rezgősebb a motor..
Nekem már egy ideje nincs GS-em, de galéria az van az adatlapomon.
Értem. Nektek is ráz bizonyos fordulatokon?
Van valami galéria ahol meg lehet nézni a tiéteket?
Semmi értelme/kézzel fogható haszna nincs a GS-t 7500-8000 fölé pörgetni. Ha csak azért pörgetnéd ennél jobban, hogy jobban gyorsulj, akkor pont ellentétes hatást érsz el vele.. egyedül 6.-ban van értelme ennél magasabb tartományban kalandozni (bár tartósan nem illik azt se, mert az már nem a GS pályája..)
Fiúk most ahogy elnézem a videókat én nem pörgetem ki a motort. A 8k már nekem ritka és 140 fölött sem mentem vele. A videókon akár 10k-ra is lazán elmennek. Ti szoktátok?

Megszívtam a benzicsappal. Toltam az istenit neki! Kb 1dl maradt benne. ON = normál, RES = tartalék, PRI = folyamatosan a karbiba folyik üzemmód. Aztán kiderült, hogy az 5l benzin neki már csak tartaléknak számít.
Nem bátásként, még csak szemrehányásnak se mondanám, mert látszik a túrán sok munka volt mögötte, de ha az első mail-re nem válaszol, a másodikra meg már igen akkor a második mail mehetett volna korábban is. Fél úton két héttel a túra elött, mikor véglegesedett az időpnt. Szóval hogy ez nem úgy jött össze ahogy eredetileg tervezve volt most is azt mondom kétoldalu szervezési hiba.

Henrik oldaláról a mail-re nem reagálás, és hogy egyéb elérhetőségei után pl telefon kutakodni kell.

Blue oldaladról hogy a második mail csak a túra után ment.

Hát ezér irtam a szervezési hibát, mert úgy látom mindkét fél tehetett volna többet, utólag persze könnyü okosnak lenni, de a hibákból a jövőre nézve lehet tanulni.
No itt van....
SŐT!

Van neked is pólód:-))))
bizony:-)))
Ime:

Mindjárt megkeresem a logo-t is.....
Aki szeretne ilyet, annak a LETMICRO-t tudom ajánlani.
Simán beregisztrál, és online megszerkeszti a pólóját. 1-2 napon belül nála van...

Ha hátra megy a logo, előre a NICK név az olyan 3600ft....
A póló vagy Adler vagy Fruit of the Loom...szóval nem gagyi kínai.
Ha az szervezési hiba, hogy nem jelölgetek be ismeretleneket, akkor legyen az. Itt alapban az volt a hiba, hogy az emberünk nem írt vissza 33 nap alatt....
Ezt fejtettem ki neki....
Ha valaki fent van a neten, akkor legyen is ott - ne telefonokat várjon.
Mellesleg nekem a telefon csak van.....de azon is főleg netezek.
Ha azt mondom, hogy a havi számlám (telefonálás) 200ft, akkor szerinted mennyit beszélek?

Az meg hogy "lusta vagy" - ozott ? Hát bekaphatja:-)))
Az előző kérdés Krissalnak szólt
Ha írok neked egy e-mailt pár kérdéssel, mikor tudod megnézni?
3 hónapja csináltuk ezt akkor nem volt gond vele ilyen téren.Nem volt mérhető.

Még asszem olvastam hogy egy izzót a biztikbe dugva kábellel menjek végig mindegyik körön hátha kijön a zárlat és ott világít.
hozzáértő akkor kell amikor zárlat van
lekapod az egyik sarut aztán megméred folyik-e áram amikor nincs gyújtáson
én idén egy 9000ft-os spirálcellást tettem a 600asba, jól teker, csak hát az is kínai......egyik sarunál szivárog a sav tiszta szőrös
Túrával kapcsolatban: A Farm. Kár, hogy nem tudtunk bejutni okokat lehet olvasni az AKMT fórumon: szervezési hiba volt mindkét oldalon de lépjünk tovább, ha be ugyan nem jutottunk itt van pár link:

http://hegylakok.hu/2011/08/cikkek/kiemelt_cikk/egy-darabka-va
dnyugat-henryx-city/

http://www.motorrevu.hu/beszamolo/custom_sarok_
yamaha_wild_star_oldalkocsi

http://www.motorrevu.hu/beszamolo/custom
_sarok_vilaghaborus_emlekmmotor
Na a másik nagy és népszerű kérdés hogy mit.
Érdemes jó drágán valami neveset vagy a legolcsóbb gagyit és sűrűn kidobálni?
Vili hogy az akku nem kóser de azért a kábelezésre is ránézek valami olyannal aki ismeri a villamossági részét.
És ha ott nincs gond egy nyűggel kevesebb.Marad az akksivétel.
van ott zárlat, csak akkun belül
Az nem zárlat...
Ugyanebben a cipőben járok én is. A bannert is kínában fossák szerintem. Én is kihúzom még valahogy ezt a pár hetet, aztán tavasszal veszek újat...
Nem sokkal.pont szeptenber kozepen kapta a jargany.ket eve.

Azert a zarlatra ravizsgalok.
Es ha nincs tavasszal kap akksit.
Az nagyon jó lenne
havernak a drz-ben a 2.évben nem is indított a banner, szóval te még előrébb is vagy
a varta eddig 2 telet bírt, most jön a 3. meglátjuk kibírja-e
régen a yuasák voltak az igazán jók de most már az is kínai lett