Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oroszlányból jövet a Környe előtt picivel
Én nem láttam, de az elbeszélések alapján úgy vettem hogy itt.
Csavarozd le a deklit. De előtte a sebváltókart szedd le, mert anélkül nem fog menni.
pontosan hol volt ez a trafi?
Bameg ti vagytok a szakik nem? :D Én 2 napja hajtom! Alig 520km-t tettem még csak bele.
általában igen de én pl. elb...am.
hogyan ? azt nem tudom, csak láttam. én csak felhasznáéó vagyok
Azt ált úgy szokták nem? Lánckereket és lánc.

Az elsőt hogyan? :D
nézd meg a hátsó és az első láncmeghajtó fogaskerekeket . az első, ha régi "cápafogas" a hátsó is lehet túlhasznált. az enyém hátsó se lett cserélve a lánc-cserénél , nekem is hasonlókat "produkált"
ha csere akkor csak kompletten: első, hátsó fogaskerék, lánc !
Sziasztok!

Csak egy pár kép a mai túráról.
Biztos ott a gond ha robogókból indulok ki. Ott egy 40.000 is durva. 50cm3 tuning.
Az, hogy ezekben nem vagyok jó, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ha kitanulom ezeket, akkor fénysebességgel fogok közlekedni mindenütt
Simán csak ilyen helyeken még nem ütöm meg a magam mércéjét.
A Banditomban, de már elmúlt 5 éves! Egyébként Tibkin GS-ébe is ennyi van. Fekete narancs börruciban volt!
Elfáradt biztosan, annyi pacit kordában tartani kimerítő lehet
Nekem valahol 16-17 ezer környékén van valahol. (gáz hogy nem emlékszem pedig ma mentem egy kört) Ebből még csak olyan 1500 km maximum amit én hajtottam bele ezalatt a két-három hét alatt.
Miért kizárt? Annyiszor fordul át amennyiszer csak akar. GS-ek a gyár szerint elmennek 250 000 felett is komolyabb gondok nélkül.
Igen, Én is azzal járok!
Merre jártál vele? Mik a tapasztalatok? Sebesség, fogyasztás...
Nagyon hallgatsz.
111 kizárt! Hihetetlen! Akkor átfordult az óra? Ebben 54059km van.
Jó gép, áll egy itt a garázsomban!
Nekem most 56 000 van benne és még karbi szinkronom sem volt.
Az Widi motorja, és egy gyönyörű K9-es.
Ja és simán felmegy rájuk a 180-as gumi, nem is torzul. Most a túrán többeknek is az volt rajta a Banditokon.
Nekem 111ezer, és csak Én mentem Vele!
HM mondasz vmit! nincs rögzítve.

ataaa tényleg nagyon rákattant a GSXF-re, ahogy látom a képen is azt mustrálta...
Visszatérve erre az akkumulátorra: majd nézd meg hogy nem lötyög-e nagyon a helyén mert akkor könnyebben kifolyhat belőle a sav egy-két nagyobb bukkanónál. Én egy egyszerű hungarocell darabbal beszorítottam a helyére és tökéletesen áll, nem mozdult el eddig.