Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam az arcán, ahogy azt gondolta, hogy " ez mi a szent szar, ezeknek nem kéne itt lennie... és milyen kurva sokan...baszki... hát ezt nem állítom meg a büdös életben... faszom... "
Igen szoktak. Tavaly fiam (18) elkapott egy duva dolgot (mononucleosis) a létező legerősebb antibiotikumot kapta. Annyira lázas volt, hogy félrebeszélt.
Megy ha mindennap hasznalom.most negynapig allt magaban es mielott elkapta az elkektronika nem engedte tovabb a kovetkezo inditast csa egy masik akksibol bikazva.
Utana egesznap megy ujbol sot ha egyket nap utan be van inditva az is jo.
Keteves banner parszor mar oemerult allto helyeben.
Most kezdi hidegebb idoben.
Nyaron egy heti allasra se volt gaz.
Naná!
Sziasztok Népek!

Reggel áztunk 100 km-t, és este is. Így volt kerek ez a szuper nap! Örülök a (nekem) új arcoknak. Mónis sütije finom volt, mire visszaértem az egészségügyi sétáról, már mindmegette a társaság... Nem utolsó sorban le a kalappal előtte, hogy "féldöglötten" letekerte a mai napot!

Jó kis csapat vagytok Ti is!
Csak el ne majszolja egy sör mellett...
Meg van a paradicsommag csomagom! Szigetszentmiklóson landolt Góliátnál, nincs is túl messze!
Az tényleg jónak tűnik. Mi a panasz?
4-5 ora allas utan 12.8-13 volt.
Raadott gyujtassal.van csak ket lampa ugy 12-12,3 ket harom meressel.
Nekem normalisak tunik de nem vagyok szerelo igy barmi lehet.
Hűtőfürdőt utoljára a gyerekeimnek javasoltak... a nagyobb sincs még 4 éves
Felnőttek is szoktak ilyesmit csinálni?
Ja, és kösz a sütit, életmentő volt
Jobbulást neked!
(C vitamin, Aszpirin, lázcsillapító, hűtőfürdő)
AKMT fórumon már írtam, nálam van! Kell?:)
Azért becsülendő hogy így is bevállaltad!
Jobbulást!
Na szóval sejtettem, hogy bekövetkezik, bár reméltem még sem: mostanra kész K.O. vagyok, lázban ég az egész testem, és most ezt szó szerint kell venni.
Igyekszem kialudni magam, begyógyszerezve remélem holnap reggelre minden okés lesz.

Uff midenkinek!
Környe bevezetőjén volt nem Tbányán
Jó képek, Grat.!

Videót nem csináltatok? Ha jól láttam az egyik fotón valami kameraféleséget mutogattál, meg valakin volt sisakkamera is?!
Nem akarok beszólni, de nekem úgy tűnik, sokkal hosszabb az a lista, ahol voltál, ahhoz képest, amire emlékszel
Álló motornál akkor mérd, mikor már legalább egy órája áll a gép.
Akkor mennyi, ha áll a motor, és felkapcsolod a világítást?
Ha pont ott állt a trafinak vélt autó akkor remélhetőleg nem lesz gond, azon a ponton 51-el mentünk GPS szerint, ami óra szerint valamivel több. Íme.
Azután viszont kicsit lejjebb az egyenes szakaszon meg mentünk gyorsabban!
Ez mar most is elmeny.
Amugy frissiben ramertem.
Allo motornal 13,7-13,9 az akksi.
Alapjaraton kb 13,9-14,1-et tolt 4000 nel 14,5- ot.
Szal toltes van vagy hulladek az akksi vagy valami zarlat.
Majd öregkorodban milyen szép lesz visszaemlékezni, hogy egy nap kétszer is áthaladtál rajta.