Avval kéne nekem is járnom...
Dokim több mozgást javasolt...mondjuk a semminél a kicsi is több.
Bár nem hinném hogy kivitelezhető lenne minden nap Pestre felkerekezni, meg vissza.
Kéne bicós gurulásokat is szervezni, és akkor nem kell a benzin ára miatt görcsölni. Csak hát a távolság miatt amire összeröffennénk, lemenne a Nap. De legalább a Dobogókő túra is több napos lenne.
Hidd el, kerékpárral se leányálom
Bár lehet, hogy ideje lenne oda is rendesen felöltözni, mert bár csak pár percet tekertem, de azóta minden végtagom a radiátort imádja.
Az egyik utad megspórolom. Eriknél gyűjtemény van van GS-hez is való fékbetét vasakból. Ha lekopott vassal mész a Rónába, már hozhatod is a kész fékbetétet.
A lényeg, hogy a tárcsád kímélése és a jó fékhatás érdekében a "puhább" cuccal kell kérni a cserebetétet. Én AP Racinget használok most, mert gazdag voltam, amikor cseréltem. A Rónás betét 20-30 km szokást igényel, mert kezdetben enyhén gyengébb a fékhatás. Megszokás után azonban tökéletes. Hátsó féknek első osztályú, elsőnek pedig a kezdeti tapasztalás után abszolút ajánlható.
Ismertek tényleg jó szerelőt pesten? Úgy mondom max pestig. Mert nem ott lakom. Olyat mint nekem a robogónál volt aki nem lusta bontani ha gáz van és aki az utsó pillanatban is lefújja az elhozatalt mert szerinte még nem oké nem lenne nyugodt ha elhozom. Olajcserét megoldom, én komoly hibák elhárítására gondolok.
http://www.kepesmotor.hu/bmw-t...
A combomon mély véres barázdákat vájt a lánc..............hogy hogy azt passz de elég olajos volt az a 15-20 karmolás.Jó érzés volt kimosni benzinnel.
hogy s' mint ? rég jártál " felénk" !
már majdnem azt írtam : hiányoztatok.
mindig üde színfolt vagytok.
ui: mióta van egy "Hófehérkénk" azóta a "törpe" itt már pozitív jelző !
Dokim több mozgást javasolt...mondjuk a semminél a kicsi is több.
Bár nem hinném hogy kivitelezhető lenne minden nap Pestre felkerekezni, meg vissza.
Kéne bicós gurulásokat is szervezni, és akkor nem kell a benzin ára miatt görcsölni. Csak hát a távolság miatt amire összeröffennénk, lemenne a Nap. De legalább a Dobogókő túra is több napos lenne.
Bár lehet, hogy ideje lenne oda is rendesen felöltözni, mert bár csak pár percet tekertem, de azóta minden végtagom a radiátort imádja.
Vagy a hidegebb idő téged is eltántorít?
A lényeg, hogy a tárcsád kímélése és a jó fékhatás érdekében a "puhább" cuccal kell kérni a cserebetétet. Én AP Racinget használok most, mert gazdag voltam, amikor cseréltem. A Rónás betét 20-30 km szokást igényel, mert kezdetben enyhén gyengébb a fékhatás. Megszokás után azonban tökéletes. Hátsó féknek első osztályú, elsőnek pedig a kezdeti tapasztalás után abszolút ajánlható.