Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Próbáltam megnézni a holtankoljak weboldalán de okosan nem közölte a MOL az árakat. Milyen kút az?
Hüle Vagy ? Az ország legdrágább kútja! 25 ft/l!
A 6-os úton Érd után az Ercsi-Batta felé vezető körforgónál a benya 394.90!
Úgyis csak a hátulját láttad volna, azt is jó messziről, az meg ugyanolyan, mint a többinek...
Mivel nem sós akkor maradt az édes
Édes dolgot hozol?
Akkora nem fér be a dobozba...egyébként meg majd aki kapja, marja
min . 3 emeletesnek kell, hogy legyen...amennyien leszünk.
Térképészeknek!
A 0-ásról letértek az M6-osra. A martonvásári kihajtónál letértek - addig ingyenes - ott a körforgalomban vagy Batta vagy Ercsi van kiírva. De a 6-os út is jó.
Mentek megint egy körforgalomig, ahol is Batta lesz kiírva. Azon bementek és a Spart meglátjátok.
Na nekem is elég mára, még le kéne karistolni a zarcomat
Én idióta nem néztem meg a lapodon , hogy ott van-e a telószámod
A fórumot pedig néztem , hogy hátha válaszolsz. Amúgy nagyon tetszett. Most voltam először , de jövőre tuti vissza megyek! Nagyon jó idő volt . A gixeres testvérek nagyon jól nyomták!

A felüljáró meg jó meredek lett.
Ha sok pénzed van...
Akkor egy torta lesz a hátsó dobozban.
Bogácsa?
Még én sem tudom, hogy bőr vagy cordura legyen. Reggel még hideg lesz nagyon, de később viszont elég lenne a bőr is.
Én még filózom rajta, hogy azért az üvegtigrisig még legurulok. Nem tudom még, majd meglátom.
Na fiúk!
Egyesek tudják mostanában nem érkezem üres kézzel...ez most sem lesz másként, de nem pogácsát viszek, de még nem is sós nassolni valót...
Okés akkor itt.
Ráadásul itt meg is tudok tankolni. :-)
Na én mára bezárom a bazárt, reggel akkor a megbeszélt helyen és időben
Pedig szemügyre vettük volna az új gépedet...
Mért, bármelyik irányból ki van táblázva?
Én beraktam a bélést, így szerintem elég lesz egy póló a kabát alá
Miért? A másik irányból ki van táblázva?
Arra megyünk amerre a sok motoros tart
Ha nem találjuk meg sincs baj, mert ha elindulnak a hatos felé jönnek ők is
Én is pont ezen dilemmázom... legutóbb a 30 fokban, a ruha alatt a póló is rámizzadt... most a 20 foknál talán elég lesz egy hosszú ujjú ing is