Ez volt szombaton: 9. Streetfighter Nap-Mezőberény
Jövőre jöhetne ide az évadzáró. Szept utolsó szombatja mindig a rendezvény, és a 10. tuti király lesz.
Először is köszönet Blue-nak és a többi szervezőnek a túra összehozását, azoknak akik segítettek lezárni 1-1 kereszteződést, hogy a csapat simán áthaladjon
Általam készült képeket, küldtem blue-nak amit jónak lát berakhatja a közösbe!
Ekkor már megelőztek miket (pl Ganja is).....illetve el is mentek (pl. Doki, Gaben) Dobogókőnél 35 motor volt összesen....
Batta - 35-el indultunk
Gaben elment - 34
Jött Isti - 35
Császáron jött Türelmes - 36
Doki elment - 35
Dobogókő előtt jött BViktor - 36
Üvegtigirisnél meg még jöttek 2-en (Era, Dawntez) - 38
No, ezer éve nem jártam erre, de a mai guriga egy jó kis kezdőlökés volt, hogy ideje visszatérni. ;-) Főleg, hogy 6 és fél éve nyűvöm a GS-t, és itt tettem meg az első lépéseket és kilométereket e csapattal. Jó volt ma ismét a régi, tömegeket megmozgató mivoltában látni a csapatot, a régi és új arcokat. Sőt, annyian voltunk, hogy ismét bekövetkezett az, hogy nem kerülhetett sorra mindenki egy pár szóra-köszöntésre. De lehetőség, alkalom lesz, várom is, hogy újra együtt guruljak minél többetekkel.
Ezé vettem drágábbat relatíve.
Valamivel jobban vagyok! (már legalább reggel nem volt lázam)
Szerencsére nem volt hideg reggel, nem fáztam ma befelé jövet!
9. Streetfighter Nap-Mezőberény
Jövőre jöhetne ide az évadzáró. Szept utolsó szombatja mindig a rendezvény, és a 10. tuti király lesz.
http://www.ebay.de/sch/i.html?...
Bukócső:
http://www.ebay.de/s
ch/i.html?...
Először is köszönet Blue-nak és a többi szervezőnek a túra összehozását, azoknak akik segítettek lezárni 1-1 kereszteződést, hogy a csapat simán áthaladjon
Általam készült képeket, küldtem blue-nak amit jónak lát berakhatja a közösbe!
Jó gurulás volt!
amúgy meg ötletbörzének, fagypont alatti napokra nem rossz felvetés
jó kis vérátömlesztés jellege volt a mai napnak
Amúgy BViktor - egy KÉK DL650-es csinálta.
Batta - 35-el indultunk
Gaben elment - 34
Jött Isti - 35
Császáron jött Türelmes - 36
Doki elment - 35
Dobogókő előtt jött BViktor - 36
Üvegtigirisnél meg még jöttek 2-en (Era, Dawntez) - 38
Én erre emlékszem....
Én a helyedben tutira nem mennék melózni, hanem doki, ha lábon hordod ki simán vissza tud ütni a dolog.