Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De gyorsabb én is ott járok, ma egy kivételes alkalom volt, elintéztem vmit.
Kétéves banner tud ilyet tenni velem?
Ezé vettem drágábbat relatíve.
Láttam ma reggel jöttél befelé az Üllőin, a gyorsforgalmi nem gyorsabb? Én Üllőin csak akkor megyek ha muszáj, még motorral is.
Örülök, hogy mindenkinek bejött a süti, nagyon szívesen. Ígérem nem ez volt az utolsó alkalom, hogy vittem nektek!

Valamivel jobban vagyok! (már legalább reggel nem volt lázam)
Szerencsére nem volt hideg reggel, nem fáztam ma befelé jövet!
köszi
Ez volt szombaton:
9. Streetfighter Nap-Mezőberény
Jövőre jöhetne ide az évadzáró. Szept utolsó szombatja mindig a rendezvény, és a 10. tuti király lesz.
Ez tipikus halódó aksi tünet, de egy szivárgási áram mérése nem árthat, hátha valami meríti kikapcsolt gyujtásnál.
Reméljük, hogy minket nem érint. http://csubakka.hu/hasznos-gyo...
Üdv!

Először is köszönet Blue-nak és a többi szervezőnek a túra összehozását, azoknak akik segítettek lezárni 1-1 kereszteződést, hogy a csapat simán áthaladjon

Általam készült képeket, küldtem blue-nak amit jónak lát berakhatja a közösbe!

Jó gurulás volt!
Mondjuk nagyon nem kell gondolkodni, a GS500Fan Club logo kész, csak le kell porolni
Azért az már több mint egy A4-es oldal, már pedig ekkora méretben a legolcsóbb
az idea kiváló, de kíváncsi lennék, miféle mozaikszó férne el egy 35-40 cm-s hátszélességen?

amúgy meg ötletbörzének, fagypont alatti napokra nem rossz felvetés

jó kis vérátömlesztés jellege volt a mai napnak
Már "csak" közös címer kell és senki meg nem állíthat!
van itt még potenciál!
A mostanihoz képest +1 biztos, oda már én is jövök
ha így halad az összerendeződés, tavaszra lesz itt még félszázas évadnyitás is!
Mert Ti előre mentettek Dobogókőnél - mert mész Te is mindig mint az Állat:-))))

Amúgy BViktor - egy KÉK DL650-es csinálta.
Ekkor már megelőztek miket (pl Ganja is).....illetve el is mentek (pl. Doki, Gaben) Dobogókőnél 35 motor volt összesen....

Batta - 35-el indultunk
Gaben elment - 34
Jött Isti - 35
Császáron jött Türelmes - 36
Doki elment - 35
Dobogókő előtt jött BViktor - 36
Üvegtigirisnél meg még jöttek 2-en (Era, Dawntez) - 38

Én erre emlékszem....
Jobbulást Móni!
Én a helyedben tutira nem mennék melózni, hanem doki, ha lábon hordod ki simán vissza tud ütni a dolog.
No, ezer éve nem jártam erre, de a mai guriga egy jó kis kezdőlökés volt, hogy ideje visszatérni. ;-) Főleg, hogy 6 és fél éve nyűvöm a GS-t, és itt tettem meg az első lépéseket és kilométereket e csapattal. Jó volt ma ismét a régi, tömegeket megmozgató mivoltában látni a csapatot, a régi és új arcokat. Sőt, annyian voltunk, hogy ismét bekövetkezett az, hogy nem kerülhetett sorra mindenki egy pár szóra-köszöntésre. De lehetőség, alkalom lesz, várom is, hogy újra együtt guruljak minél többetekkel.
Úgy látszik lélekben csak ott voltam!
Teljesen jogos érv
Már két óra volt és még nem ettem semmit. Kicsit féltem hogy elfogy a zsíros deszka.
Most már téged is be tudlak azonosítani a saját "arcoskönyvemben"...