Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen igazad, esőruha azért alap... de nem fog esni és kész!
Talán megússzuk szárazon. Megyünk, Lemoke meg én is.
Hangom nincs túl sok, de lázam sincs.
A süti elrakva doboz legmélyén (majd neked teszek el külön )
Móni ! jobban vagy ?
(nem fogsz megázni ! a nasit azért gondosan csomagold, bár a "hiénák" miatt nekem csak az eméke jut
Én nem láttam, de csapattársaktól - akik szintén nem F1 rajongók - hallottam, hogy nagyon jó film, és hogy mindenképp megéri megnézni
Igen, erről, ma voltam ott!
Na azt inkább.
Igenis Főnök, értettem! Ismerős szavak csengnek vissza
Reggelre mindig jobban szoktam lenni!
Vagy forralt bort.
Akkor nyomás aludni és ha szarul vagy, ne gyere, nem éri meg!
Az biztos jót tenne a torkomnak most, de ha én azt meginnál az úgy kiütne holnap fel sem kelnék!
Dobj be egy páleszt!
Egyél sok C vitamint!
És egy kis Aszpirint.
Sorry, bár nem ide tartozik, de megosztom, mert kibaszott király moziélményem volt:

Hajsza a győzelemért (Rush)

Amikor még V8-as gépekkel, nulla elektronikával és kézi váltóval mentek, még volt 6 kerekű F1 és a pilóták hősök voltak, minden évben meghaltak legalább 2-en. Niki Lauda és James Hunt, a profi és a playboy összecsaptak és az utálatból és versengésből valami egész nagyszerű lett közöttük. Csodálatos képekkel, profi rendezéssel, jó sztorival, ütős zenével, brutális hangokkal, nekem az év egyik óriási meglepetése volt.
Egy olyan világ, amit visszasírhatunk, nem a buzi elektronika, hanem az emberi teljesítmény és eltökéltség volt a lényeg, meg egy kis őrület!
Színészi játék csillagos ötös!
Mindezt úgy, hogy nem nem szeretem az F1-et és negatív előítélettel mentem be... ez valami kibaszott jó volt!
5/5
Tby!
Ha esetleg nem tudnék még sem menni (mivel kezdek szarabbul lenni, annál amilyen most pár napja vagyok) akkor reggel téged hívlak.
Remélem nem lázasodom be és el tudok menni. (Különben nekem kell megennem mind amit sütöttem)
Igen, az építkezés alapján erre gondolt Sanyi. Állítólag itt 395, így ott találkozunk mi, tankolunk, aztán irány a közös találkozási pontra!
Erről a kútról beszéltek?

http://goo.gl/maps/sFEvk

Battán a MOL és a SHELL kút (Tescó) 405,9/L
Kicsit gonosz vagy, azért lehet rajta látni pár dolgot, amire érdemes felhívni a figyelmet... már ha észreveszed
Hopp, most nézem... a fékkarnál a kipufogón és a jobb oldalon a henger olajosnak tűnik, illetve a váltókarnál is mintha olajpermetet látnék. Sza ezt át kéne nézni.
Még annyi, hogy inkább fizetnék Tsanyinak egy kis csipit, de legalább tudom, mit veszek. A GS egyszerű, mint a faék, de elég neki, ha nem kap olajat és szoppandáré lehet egy pillanat alatt.
Legyen akkor az a kút!
Megtaláljuk!
Szia!
Egy-két építő észrevétel. Ez nem gyári szín. Az ülés háborgatva volt, érdemes megtudni miért, nincs rajta gyárilag a pánt és az enyémnek 60 ezer körül még hibátlan az ülése és azért 82 kilócska vagyok
Esni estek vele, de ez alap, meg kell nézni. Kérdés, hogy mi az az olcsó és hol van... Én vettem olcsón GS-t, szét is kellett borítani és kapott új hengert, úgy meg már nem annyira olcsó ám. Kicsit többet kéne tudni a vasról.
Ha én vennék GS-t, akkor megmondanám a tulajnak, hogy guruljon le Tsanyihoz, vagy Biti-ékhez és átnézik. Mennyi az annyi?
Ahol én akartam Ataa-ékkal összefutni, de nem találta meg....MP. kút...
Na csak óvatosan!

Aztán lehet jövő hétvégén megyünk úgyis valahova.