A padawan is hazaért épségbe :D Köszi Blue a túrát! Elég sokan voltunk, jó móka volt a kis kanyarvadászat. A srácok említettek egy lehetséges trafit, reméljük nem kap majd mindenki "bulifotót" :D
Doki, akkor nyilvánosan is felvállalom, hogy nagyon pöpecül és lendületesen jöttél, végig az első etapon mögöttem voltál, sokat gyorsultál, gratulálok!
Azt gondolom, mostanra szoktad meg a motort, na tuti nem most adnám el a helyedben.
Köszi mindent. Jó volt megismerni benneteket. A Móni sütije igazán finom volt. Amikor megkóstoltam egy idézet jutott eszembe a Szilvásgombócbol. "van-e még egy."
No, kicsi tekergéssel és ráhagyással én is hazaértem.
Kösz mindenkinek
Hazafelé Adonyban tankoltam, 354 km-re belepasszíroztam 12.68 litert... 3.58 l / 100 km
hali ! itthon...
köszi mindenkinek mindent ! gurulást, sütit, társaságot (-okat) ect.
(basszus , majdnem lemaradtam. lóberénynél még pont elcsíptem a társaságot ! jó tempót jöttetek )
Figy, lehet kibaszott jó a gép, ezt nem lehet innen mgmondani, csak kérj a sráctól egy élettörténetet a gépről, meg közeli fotókat, hogy hol folyik az olaj... kérdés, mennyi pénzed van motorra?
Vannak ilyen javítófejek, amit csavarral lehet ráfogatni. Sajnos amikor nekem elszakadt, nem tudtam azzal megcsinálni, mert rövid volt a bowden, és úgy már nagyon feszült. Egyet húztam rajta és már szét is csúszott.
Ha puhára tudod venni, lehet egy hazaútra jó lehet a javítófej, de nekem nem jött be.
Semmi elő jele nem volt(hacsak az nem, hogy utánad mentem). Ahogy fordultunk balra (mikor jobbra kellet volna), kiengedéskor pattant egyet, és kész. Megfordultunk és szépen haza gurultunk 70-80-as tempóban.
Kuplung nélkül mentél hazáig?
Volt valami előjele, hogy el akar szakadni? Lehet nem ártana túrákra tartani egy cseredarabot, mert elég nagy szívás lehet...
http://youtu.be/LppaFOW_xsA