Ok, akkor nézd meg mennyi az átírás és rakj félre még olajra/szűrőkre egy 20-ast, esetleg láncszett (+25), illetve gondold végig, hogy télen mennyi pénzed lesz és úgy kezd el keresni. Ne csontozd ki magad, mert kellhet teló szimering, meg sok-sok benzin, jó ruha és sisak, kesztyű, protektorok mindig kelleni fog. Nincs szarabb, mintha megvan a vas, de nem tudsz menni. 4-500-ért jó darabot kapsz már az új kasznisból, de 3-350-ért meg a régből, ami szvsz. kevésbé szép, de semmivel sem rosszabb. Érdemes nézni itt a fórumon mert általában múltjuk van és mindenki GS buzi. Ciki lenne szart eladni. Azért a energia, hogy örökké a fórumot bújod és olajról vitatkozol, energiát fektetsz bele, szereted.
Valaki egyszer bölcsen azt mondta, amikor megkérdezték, mit kell megnézni a GS-en: "Hát a tulaját"
400e körül. Hát igen élőben lenne jó megnézni, sajnos élőben nem láttam én sem. Egyébként 1998-as és ezt a színt viszont megtaláltam googleben http://www.suzukicycles.org/ph...
Persze mert a sportmotor nem támogatja a .kml kiterjesztésű file-ok megnézését.
A megoldás: jobb click mentés másként.
egy kml kiterjesztésű file-t mentesz le amit pl. tableten a play.google.com ról letöltött GoogleEarth vagy PC-n a GoogleEarth PC-s változatával tudsz megnézni.
Bocsi ezt leírhattam volna az előbb is.
De 120-al biztos nem mentünk ott ahol nem szabad:-))
Doki szólt, hogy már beértünk a rák se tudja hova és ott még 80 volt a tempó.... (Én se táblát nem láttam, se házak nem voltak...)
Ahogy jött a ház, már csak 48 volt....
Szóval nem lesz itt gond. Nyugika.
DE!
Én specc nem azért motorozok, hogy a 30-as 29 legyen, a 40-es 39....60-as 59.....
orosz rulet - de aki motorozik az szerintem nem azért, mert az országúton is csak 89:-)))
Sziasztok.
Ma mi is gurultunk egy jót, ez már nagyon hiányzott...
Lenne egy kérdésem, valakinek esetleg nincs eladó bukócsöve? Még nem sikerült rá találnom azóta sem...
www.eklsofttrade.com/lk/hobbie...
Valaki egyszer bölcsen azt mondta, amikor megkérdezték, mit kell megnézni a GS-en: "Hát a tulaját"
http://youtu.be/k_0j2bpvVis
Mindenkinek köszönöm!
Mo jó a pitéd.. gyógyulj béjjjbi!
http://www.suzukicycles.org/ph...
Majd a szezonnyitón bepótolom, take it easy...
A megoldás: jobb click mentés másként.
egy kml kiterjesztésű file-t mentesz le amit pl. tableten a play.google.com ról letöltött GoogleEarth vagy PC-n a GoogleEarth PC-s változatával tudsz megnézni.
Bocsi ezt leírhattam volna az előbb is.
Amugy dipshit es bobalya utan megkaphatod a henry cole osszest ha kimazsolazom az ismetleseket.
De 120-al biztos nem mentünk ott ahol nem szabad:-))
Doki szólt, hogy már beértünk a rák se tudja hova és ott még 80 volt a tempó.... (Én se táblát nem láttam, se házak nem voltak...)
Ahogy jött a ház, már csak 48 volt....
Szóval nem lesz itt gond. Nyugika.
DE!
Én specc nem azért motorozok, hogy a 30-as 29 legyen, a 40-es 39....60-as 59.....
orosz rulet - de aki motorozik az szerintem nem azért, mert az országúton is csak 89:-)))
Amúgy néztem....
60-as tábla - 120 = 60.000
60-as tábla - 130 = 90.000
Ma mi is gurultunk egy jót, ez már nagyon hiányzott...
Lenne egy kérdésem, valakinek esetleg nincs eladó bukócsöve? Még nem sikerült rá találnom azóta sem...
A yard meg valóban lesett:-)) Ezt még Én is láttam:-)
Szerintem valami ilyesmit mondhatott magában hogy ...DIK...