Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez Dobogókő felé volt, te meg már tuti fent heréltél addigra
Nekem működik, de ezt másold be egy böngészőbe (ne a keresőablakba) Bár ha rákattintassz akkor is jó kell legyen

www.eklsofttrade.com/lk/hobbie...
Ok, akkor nézd meg mennyi az átírás és rakj félre még olajra/szűrőkre egy 20-ast, esetleg láncszett (+25), illetve gondold végig, hogy télen mennyi pénzed lesz és úgy kezd el keresni. Ne csontozd ki magad, mert kellhet teló szimering, meg sok-sok benzin, jó ruha és sisak, kesztyű, protektorok mindig kelleni fog. Nincs szarabb, mintha megvan a vas, de nem tudsz menni. 4-500-ért jó darabot kapsz már az új kasznisból, de 3-350-ért meg a régből, ami szvsz. kevésbé szép, de semmivel sem rosszabb. Érdemes nézni itt a fórumon mert általában múltjuk van és mindenki GS buzi. Ciki lenne szart eladni. Azért a energia, hogy örökké a fórumot bújod és olajról vitatkozol, energiát fektetsz bele, szereted.
Valaki egyszer bölcsen azt mondta, amikor megkérdezték, mit kell megnézni a GS-en: "Hát a tulaját"
Ki csinálta a felvételt? Én nem vagyok rajta.
Hehe, tök jó, mindenki integet! Eszerint a felvétel szerint 31 motor volt.
Hát ez kiba jó nap volt!
Mindenkinek köszönöm!
Mo jó a pitéd.. gyógyulj béjjjbi!
Samydawis motorja pont 400-ra van föltéve eladásra
BViktor pár képe.......hol a sor vége?
400e körül. Hát igen élőben lenne jó megnézni, sajnos élőben nem láttam én sem. Egyébként 1998-as és ezt a színt viszont megtaláltam googleben
http://www.suzukicycles.org/ph...
Így próbáltam elsőre is, de azt írja a letöltés meghiúsult, a szerver nem találja a file-t.
O.K., köszi előre is, persze hogy kell!

Majd a szezonnyitón bepótolom, take it easy...
Persze mert a sportmotor nem támogatja a .kml kiterjesztésű file-ok megnézését.
A megoldás: jobb click mentés másként.
egy kml kiterjesztésű file-t mentesz le amit pl. tableten a play.google.com ról letöltött GoogleEarth vagy PC-n a GoogleEarth PC-s változatával tudsz megnézni.
Bocsi ezt leírhattam volna az előbb is.
Ja, nekem is egy maki meresztgeti a szemét.
Azt mondja az oldal nem található. Pedig engem érdekel a log, néha eléggé el voltam kallódva! :)
Ott lehettel volna.

Amugy dipshit es bobalya utan megkaphatod a henry cole osszest ha kimazsolazom az ismetleseket.
Miket nem tudsz:-)))

De 120-al biztos nem mentünk ott ahol nem szabad:-))
Doki szólt, hogy már beértünk a rák se tudja hova és ott még 80 volt a tempó.... (Én se táblát nem láttam, se házak nem voltak...)
Ahogy jött a ház, már csak 48 volt....

Szóval nem lesz itt gond. Nyugika.

DE!
Én specc nem azért motorozok, hogy a 30-as 29 legyen, a 40-es 39....60-as 59.....
orosz rulet - de aki motorozik az szerintem nem azért, mert az országúton is csak 89:-)))

Amúgy néztem....
60-as tábla - 120 = 60.000
60-as tábla - 130 = 90.000
Sziasztok.
Ma mi is gurultunk egy jót, ez már nagyon hiányzott...
Lenne egy kérdésem, valakinek esetleg nincs eladó bukócsöve? Még nem sikerült rá találnom azóta sem...
Már várom!
Ez se remlik.
Egész nap összesen 38 különféle motor volt mögöttem....és néha előttem:-)))

A yard meg valóban lesett:-)) Ezt még Én is láttam:-)
Én is a fejét figyeltem.
Szerintem valami ilyesmit mondhatott magában hogy ...DIK...
Lesz majd film... csak nálam van 19 GB-nyi nyersanyag... Blue eljátszik vele, mire megvágja.