Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok eltévedni, csak a térkép az egy dolog, a másik meg, hogy ki van-e táblázva Battán a Spar parkoló, ha a 6-os út felől megy az ember?
Sziasztok!

Móni: így igaz!

Doki: Miért? Hol akarsz el tévedni?

Móni! Ti meddig gondoltátok gurulni? Úgy értem, hogy Dobogókő után mi lehet másfele jönnénk haza, nem a Tigris fele.
Én megyek, bár elnézve a ma reggeli hőmérskletet úgy döntöttem beteszem a béléseket
Kirakod a jobb kezed es csuklonvaglak egy csovel.es nincs problem.
Majd a szezonnyitó gurulásig lehiggadok, de most még ha akarnám sem menni... Annyira kéri, én meg persze adom Neki!
Mé nem csörgettél meg? Mondtam!
Navigátorunk is van, vagy csak azt tudjuk, amit az emlékezet megőriz a gúgli sztrítvjú-járól?
Na szóval holnap 8:15-kor M0 Vecsés-Alacskai pihenőhelynél ha minden igaz ez a társaság találkozik:
doki, Samy, Gaben, Zoli, ujtordai, Tby és jómagam
Ha jól sejtem nem hagytam ki senkit.
Meg lesz...
Legyen az OMW valamivel 9 előtt, csak hogy tuti meglegyen.
Igaza van, én 9 előtt ott leszek és megtankolok, amúgy az a kút továbbra is pont ott van az ÖMV előtti körforgóban...
Hát az szinte már ott is van, de úgyis előbb odaérünk...
Mert a gugli fényképes izéjén még csak az építkezés nyomai láthatóak, de a kút ott van, de lehet az ÖMV is, bár kicsit drágább a benya ott.
9-kor már Battán kéne lenni.
Telepatikusan mindent tudok
Szóval itt van egy OMW. Legyen ez 9-re!
Hát azt a kutat nem nagyon találom, de
Ataa, ezen a térképen látható az Érd Ercsi út ami egy körforgóban ér véget, ott van a kút, ott leszünk.
Én aztat nem kezelem....sosem sikerült onnan jól linkelnem. ....a lényeg, hogy abban a körforgóban van ahonnan a régi 6-on elindulunk Batta felé. És akkor ott leszünk 9 előtt és tankolunk.
És hüsi is csak akkor lesz mikor a napocska elmegy aludni.... vagyis 18 óra után. De ekkora szerintem már mindenki hazaér, vagy legalább félúton van. (PL Dzsoki bácsiék reggel tuti fázni fognak......de ugye nekik vagy 7-kor indulni kell Egerből, De Teddy helyébe se lennék most:-)))

Respect a távoliaknak annyi szent:-)))
Ámen fiam:-)
Legyen úgy, ahogy kéred:-)))

Ma szuper nap volt.....
Kiscsajszikámmal kint is voltunk egy rendezvényen..... Szétugrálta magát:-)
Jó azért abban az időben is voltak huncut pénzbeszedési akciók: kapuadó, füstadó...stb.
Ha bejelölöd nekem azt az MP kutat Gmapson, akkor ott találkozhatunk és 9-kor együtt tovább.
Az van a kőhíd előtt? Akkor lehet, hogy oda megyünk, miért álltok ott meg, tankolni? Mert azért nem érdemes, én azt a MP. kútnál teszem kicsit kijjebb, az az új kút és útba esik.