Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi, mi Newuserrel sóskút felől jövünk, és 9 óra előtt leszünk Tárnok határában az NK benzinkútnál.
Samydawis meg én Monoron, Móni és Tby pedig Alacskánál bevárnak minket.
értem és ti hol találkoztok?
No, már csak a Spar-t kell megtalálnom Battán.....van gumi a járművön.
Nincs pontosan megbeszélve, de Üllő után megyünk fel a M0-ra, és elvileg 4 db GS 500-as lesz ott egyszerre, kicsi is az a hely, szóval szerintem megtalálsz
ataaa, köszi
remélem nem alszom el és mennék én is.
Móni, ill. Doki ti Doki, 8:15-kor Alacskánál pontosan hol találkoztok?
Csatlakoznék én is.
remélem nem alszom el.
Itt alul az A pontban (amire most válszoltam)
Hali

Ez pontosan hol van?
"Batta 9:15, Spar parkoló"
Neked nem Gyurcsok a vezetékneved?
Csak általánosságban lettem volna kíváncsi, hogy arra, amire nekem kéne, érdemes-e egyáltalán ezeket is fölvennem a listára, vagy maradjak a túraendúróknál, meg... ööö... asszem, más nem is volt
Utóbbiakkal viszont az a bajom, hogy igen ritka az, ami tetszik is, és megfizethető közelségben van. Csak ezért nyitottam volna a listát
Fasza megkímélt, szépen jár a mortorja,jók a gumik, meg tuti a lánc is, sőt ahogy elnézem frissen van szervizelve is.Talán egy karbiszinkron ráférne, de lehet hogy tévedek. Szerintem biztosan nem kell rá költeni.
Helló!
Találtam egy viszonylag olcsóbb GS-t.
Tudnátok valami véleményt mondani róla?
Megoldjuk.
Torkon?
Doki, amióta fontolgatom a cserét, vagy 20 motoron ültem csak próbából, mind kicsit más, fel kell rá ülni.
Ilyesmire gondoltam:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbx_550_f-7217
121
Tényleg nem jössz? Lefejellek!
Sokkal kényelmesebbek a maiaknál.
Fel kell majd gyorsan térképezni a friss fix trafikat és checkpointokat is, ha lesznek...
Eddig csak Pannónián ültem, nem is túl sokat, hátha valaki többet tud arról, hogy az úgynevezett "klasszikus" motorok ('80-as évek, sornégyesek) ülése-üléspozíciója hosszú távon mennyire kényelmes?
Csak aztán nehogy szétszaladjon az a ménes
Ataaa szindrómában szenvedek, azt hiszem kihagyom a holnapi közös gurulást... Brutál jó az új vas, egyszerűen nem bírom kordában tartani (magamat sem )

Szóval jó utat mindenkinek, és ha láttok magatok mellett elsuhanni egy fekete árnyékot, ami után erős turbulencia tapasztalható, az én voltam...