Nincs pontosan megbeszélve, de Üllő után megyünk fel a M0-ra, és elvileg 4 db GS 500-as lesz ott egyszerre, kicsi is az a hely, szóval szerintem megtalálsz
Csak általánosságban lettem volna kíváncsi, hogy arra, amire nekem kéne, érdemes-e egyáltalán ezeket is fölvennem a listára, vagy maradjak a túraendúróknál, meg... ööö... asszem, más nem is volt
Utóbbiakkal viszont az a bajom, hogy igen ritka az, ami tetszik is, és megfizethető közelségben van. Csak ezért nyitottam volna a listát
Fasza megkímélt, szépen jár a mortorja,jók a gumik, meg tuti a lánc is, sőt ahogy elnézem frissen van szervizelve is.Talán egy karbiszinkron ráférne, de lehet hogy tévedek. Szerintem biztosan nem kell rá költeni.
Eddig csak Pannónián ültem, nem is túl sokat, hátha valaki többet tud arról, hogy az úgynevezett "klasszikus" motorok ('80-as évek, sornégyesek) ülése-üléspozíciója hosszú távon mennyire kényelmes?
Ataaa szindrómában szenvedek, azt hiszem kihagyom a holnapi közös gurulást... Brutál jó az új vas, egyszerűen nem bírom kordában tartani (magamat sem )
Szóval jó utat mindenkinek, és ha láttok magatok mellett elsuhanni egy fekete árnyékot, ami után erős turbulencia tapasztalható, az én voltam...
remélem nem alszom el és mennék én is.
Csatlakoznék én is.
remélem nem alszom el.
Ez pontosan hol van?
"Batta 9:15, Spar parkoló"
Utóbbiakkal viszont az a bajom, hogy igen ritka az, ami tetszik is, és megfizethető közelségben van. Csak ezért nyitottam volna a listát
Találtam egy viszonylag olcsóbb GS-t.
Tudnátok valami véleményt mondani róla?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbx_550_f-7217
121
Szóval jó utat mindenkinek, és ha láttok magatok mellett elsuhanni egy fekete árnyékot, ami után erős turbulencia tapasztalható, az én voltam...