Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bobalya! Vegul a gs el jottem ki! Kb 3 ig itt leszek!
Viszonylag jó idő lesz, este 6-tól várható csapadék foreca.hu szerint.
Úgy legyem...
Édes Mindenható !
Add,hogy holnap is ilyen ragyogó,napsütéses idő legyen.
Add,hogy holnap az összes sumákoló,settenkedő sün akkor egye a fánkot amikor előtte gurulunk el.
Add,hogy semmi és senki ne legyen képes elkúrni a napot.
Add ,hogy ne fájjon annyira a bal lábam kisujja amivel óvatlan módon,vehemensen illettem az asztal lábát.
stb.stb.stb...
Hapedig gyorsan égeted az üzemanyagot, levillant egy trafi (jövőre egyre nagyobb eséllyel) és kapod a csekket
Én meg általánosban még a tizeden és a kilenceden voltam kiakadva... mondjuk ez még erősen 89 előtt volt
Úgy ahogy mondod:-((((
És beletankolod a motorodba, amire fizetsz teljeítményadót, kötelezőt és baleseti biztosítást stb. stb.
A szopás ott van mindennél, hogy van rajta egy áfa....és egy jövedéki adó is..... Vagyis könnyen látható miből él az ország:
BENZIN, PIA, CIGI.....4x adózás

Hiszen a céget adóztatják.....
Utána Te megveszed az adózott fizudból
Fizetsz rá jövedékit....
és áfát.....
Ezt írtam csak..... de tessék.... 34% (ebben már benne van a vételi ár is, illetve a hazai termelésnél a bányászati adó....és a rezsi is)

420ft-os árnál 142,8ft
Gondolom ez is majd kiderül ha valóban így van...egyszer csak
Ha most filózni akarnék, azt mondanám, senki sem az, aminek látszik/mutatja magát.
A helyzet az, hogy mostanában nagyon oda kell ám figyelni ...nem mindenki az akinek látszik
Milyen képeken? Kukkoló!
Fekete DL csak 1 van.
Okés, téged be is foglak tudni azonosítani a képek alapján
Feltéve ha valóban te vagy a képeken
Holnap kérdezz rá. Verbálisan lekommunikáljuk.
vasárnap, indulás Batta 9:15, Spar parkoló
...na a téli praktikák engem érdekelnek
Sirály
Elaludtam bacca meg...

Azért mégis csak szombat van!
jómagam is így kalkuláltam...
a "bőgő motorral..." csak stilisztikailag szükségeltetett.
( mi ez a késői kelés )
Lesz 5 perced kesztyűt venni, és indítani. Mikor meglátod Mónit, mi még Pázmándon leszünk a sor végével...
... utána gumizni is kellene, és megbeszélni a téli tárolási praktikákat, nem beszélve a láncszettről...
kösz a "figyelmességet" ! megoldom .majd csak besorolok valahova ...
rajtszámosztásig csak nem fajulnak el a dolgok, a "zárók" előbb-utóbb betaszigálnak elébük , nem először csinálnak ilyet !
(lóberényben amúgy is egy 90'-os kanyar után keresztezikek majd a 811est "ami" StTOP-táblával védve. ha lesznek "lezárók" akkor se lesz nagy a tempó..., ott várok bőgő motorral menetkészen , )
Ezaaaz , megint 2 napig olajokról fogunk olvasni

Én csak annyit mondok , hogy én Motul 5100 10w50-et raktam! Semmi gond nem volt eddig vele.