Édes Mindenható !
Add,hogy holnap is ilyen ragyogó,napsütéses idő legyen.
Add,hogy holnap az összes sumákoló,settenkedő sün akkor egye a fánkot amikor előtte gurulunk el.
Add,hogy semmi és senki ne legyen képes elkúrni a napot.
Add ,hogy ne fájjon annyira a bal lábam kisujja amivel óvatlan módon,vehemensen illettem az asztal lábát.
stb.stb.stb...
A szopás ott van mindennél, hogy van rajta egy áfa....és egy jövedéki adó is..... Vagyis könnyen látható miből él az ország:
BENZIN, PIA, CIGI.....4x adózás
Hiszen a céget adóztatják.....
Utána Te megveszed az adózott fizudból
Fizetsz rá jövedékit....
és áfát.....
kösz a "figyelmességet" ! megoldom .majd csak besorolok valahova ...
rajtszámosztásig csak nem fajulnak el a dolgok, a "zárók" előbb-utóbb betaszigálnak elébük , nem először csinálnak ilyet !
(lóberényben amúgy is egy 90'-os kanyar után keresztezikek majd a 811est "ami" StTOP-táblával védve. ha lesznek "lezárók" akkor se lesz nagy a tempó..., ott várok bőgő motorral menetkészen , )
Add,hogy holnap is ilyen ragyogó,napsütéses idő legyen.
Add,hogy holnap az összes sumákoló,settenkedő sün akkor egye a fánkot amikor előtte gurulunk el.
Add,hogy semmi és senki ne legyen képes elkúrni a napot.
Add ,hogy ne fájjon annyira a bal lábam kisujja amivel óvatlan módon,vehemensen illettem az asztal lábát.
stb.stb.stb...
BENZIN, PIA, CIGI.....4x adózás
Hiszen a céget adóztatják.....
Utána Te megveszed az adózott fizudból
Fizetsz rá jövedékit....
és áfát.....
420ft-os árnál 142,8ft
Fekete DL csak 1 van.
Feltéve ha valóban te vagy a képeken
Azért mégis csak szombat van!
a "bőgő motorral..." csak stilisztikailag szükségeltetett.
( mi ez a késői kelés )
rajtszámosztásig csak nem fajulnak el a dolgok, a "zárók" előbb-utóbb betaszigálnak elébük , nem először csinálnak ilyet !
(lóberényben amúgy is egy 90'-os kanyar után keresztezikek majd a 811est "ami" StTOP-táblával védve. ha lesznek "lezárók" akkor se lesz nagy a tempó..., ott várok bőgő motorral menetkészen , )
Én csak annyit mondok , hogy én Motul 5100 10w50-et raktam! Semmi gond nem volt eddig vele.