Vigyél valakit, aki fotózza/filmezi, mert ezt nem tudod ismételni ám
Kurva nagy dolog lehet új motort átvenni, a szaga a feeling...huhh...irigyellek ám, de én még gyáva vagyok
Gondolom nekem nem az első és második sör volt
Igazából nincs mit sírnunk, az a hobbink, amit akarunk és tehetjük, nekem félig tele a pohár ám
Egyszer elkaptam egy "megélhetési fűnyírógép tolvajt", majd elmesélem, csak megvárom, hogy elévüljön
Faszom, mondjuk gondoltam, hülyék lennének odaadni.
Na mikor jön már új vas, baze... engem is érdekel a vigyorgó pofázmányod, majd fotózd le, ahogy körbetáncolod!
Megélhetési bűnöző a kurva anyját, ez egy mentség, ami nálam kiveri a biztosítékot... tudom, rohadt adócsaló motoros vagyok, aki egy 3 kilós motorral jár, de baszki 15 éves korom óta én meg megélhetési dolgozó vagyok
Ataa, ha vki 3kilóval megy, akkor ne várja, h más alkalmazkodjon hozzá.
Te is autózol, látsz egy fényt a tükörben, áááá még messze van, fél pillanat múlva ismét belenézel, ja bassza meg, már itt is van. A vonatot se látod szemből, h 20-al v. 220-al jön.
Megpróbálom kicsit bővebben, mert azért ennek több oldala van.
Red Baron Törökbálintról van tapasztalatom, de nem vásároltam még náluk, viszont bejárok évi 3-4 alkalommal alkatrész, vagy csak próbálgatás okán.
Az áraik durván a piaci fölött 20-30%-al. Az eladók jó fejek, értenek hozzá, mind motoros és türelmes. Kurva sok motorjuk van, ha kell keresnek neked, visszahívnak, durván érdemes alkudozni, mert eladni akarnak, nem dísznek tartják. Értékesítők, de ha elég nyitott vagy, akkor elmondja mit miért és mit miért ne... a szervizük jó, mert ezen múlik az üzletük és egyedül nekik van mérőpadjuk teljes diagnosztikához Magyarországon!
Ha nem értesz a motorokhoz, nem szerelsz, nincs aki segítsen, akkor a Red Baron tuti, mert nem kell izgulnod, nem kapsz szart, kibaszottul átnézik a gépeket, mielőtt vásárolnak és meg is kérik az árát.
A hitelük nem rossz, de nem egy Merkantil, de panaszt sem olvastam még róla, az van amit mondanak és kész.
Ha kinéztél náluk valamit, nem foglak lebeszélni, mert nem zsákbamacska, igényes a csapat.
Ha olcsóbban akarsz motort vásárolni, akkor irány a szabadpiac, de ennek ismertek a kockázatai.
Lényeges, hogy miket nézegetsz, mert pl. használt GSX-R-t, legfeljebb náluk mernék vásárolni, mert az volt padon és állapotfelmérésen, ha egy fos, akkor nem veszi át a RB.
Voltam május végén náluk beszámítási árajánlat kérés miatt.
Motort nem vennék tőlük, gyakorlatilag több éves használtat adnának annyiért, mint amennyiben a 0km-es új kerül és még kedvező hitelt, vagy árengedményt sem tudnak adni. A budakalászi Suzuki-t, vagy a Kék-Holdat inkább ajánlanám.
Nagyon alaposak amúgy, van mérőpadjuk és egy japó technikus aki eléggé alaposan megvizsgál mindent (a képen nem a japó van ):
Az az igazság, hogy max 450-470e körül lenne rá kp-m , hitelt meg nem akarok.
Egyébként tetszik a géped látszik rajt hogy foglalkoztál vele, ha lenne több pénzem nem is nagyon gondolkodnék rajta.
Kurva nagy dolog lehet új motort átvenni, a szaga a feeling...huhh...irigyellek ám, de én még gyáva vagyok