Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van esőcsizmám, csak sajna elszakadt a szövet és a gumitalp között... Megcsináltatom és újra vízálló leszek...

Kesztyűt szerintem megveszem a bázisban, nem olyan csúnya az, esőben amúgy sem számít...
Nagyon igényes vas! Bárki megerősíti itt. Jó vétel, csak szerintem Ganja 450-ért nem adja oda...
Helló.
Kicsit bővebben tudnál írni róla? Ára? jöhet mailban is: repsol600@gmail.hu
Viszont most az új csizmámon eltört az egyik csat műanyag behúzója, kíváncsi vagyok tényleg van e hozzá cserealkatrész, mint ahogy a vételkor mondták a boltban. Mondjuk ez egy Gaerne krossz csizma, szóval ez valószínű kopóalkatrésznek minősül.
Nekem ugyan nem tört, de fáslizni meg bicegni három hétig... hát nem volt jó, meg motorozni sem, főleg ha a fájós lábbal kellett megtartani a 3 mázsát.
A múltkori robogós tanyázásomnál már oly mindegy volt ,hogy a csuka széle ledarálta a lábamat.
...vállammal a járdasziget...zárásként lefejelve...bordámban a KORMÁNY...bal térdem horzsolós...a jobb csak fájós....csak azt nem tudom ,hogy az alkaromra hogyan került egy kiba nagy kék (később fekete) bazi nagy folt..
Vedd meg az enyémet!
Nekem ugyan jó pénzt hozott anno az ilyen csizma mert a biztosító jól fizetett a bokatörésre, de ha olyan lett volna rajtam ami most van akkor nem tört volna...igaz, pénzem sem lett volna. ....nem akarok többé műanyag védő nélküli csizmát hordani, talán robogón.
2003 .07.14 25kw. fekete karbis. (lyuk tömés és 5 századdal nagyobb fúvókák)
Hát sajnos amit kinéztem, arról lemaradtam.
Mondjuk érdekes a történet mert pénteken beszéltem vele, azt mondta szombat nem jó neki mert dolgozik, vasárnap délután mehetek megnézni, erre küld egy üzenetet, hogy bocsi tegnap elvitték a motort... Na mind1 keresgélek tovább... De még mindig fent van a hirdetés is...
10-zel többért már olyat is lehet kapni ami nem csak a széltől és az esőtől véd.

Egyszer ha perecelsz egy olyat ahol a lábad is részt vállal a mozgási energia elvesztésében, te se fogsz ilyen csizmát venni/ajánlani
Akit érdekel!

Nekem ilyen van.....Mint a lenti képen.
Most akciózzák...
http://adamoto.hu/spd/202650/P...
17 ropi

Nekem lassan 3 éves, és no problemo vele.
Eddig - szerencsére - 1x volt nagy zuhéban részem.
Letenye - Zagrab - Karlovac. Na ott adta meg magát.
De nem is csodálom, hiszen ez ~170km, szakadó esőben, autópályán 110-el....
egy jóóó csimma:-)))
Ha nincs akkor meg egy esőcsimma:-))))
Ha az se elég akkor TSZ csimmma:-))))

Az F-esek szintén 2004-től jöttek be.

Na ha az fekete kupkaos volt, akkor lehet hogy eleve az ezüst karbi a FOJTÁS...
Akinek 35kw-os volt soha nem néztem meg milyen neki.
De ugye itt vagytok páran.

Írjátok be egy másolós listára.....
pl.
2002.04-es moci nyitott fekete - Ching
2004.06-os moci fojtott ezüst - Blue

Ez is friss infó lenne nekem is, és feltudom tenni a többi közé
Ah nemvagyoken olyan gonoszkop mint a moni.
Csakhat........
Dehogy nem lehet szétszedni, csak nem kell nekiesni mint egy elefánt:-))
Nekem is nehezen ment le a csavar.

A leírásban a kolléga neki eset, el is törte. Ráadásul nem is volt jó.
Ezért írtam, hogy ha ezüst a teteje, akkor az várhatóan 25kw-s.
De a legegyszerűbb példája tényleg az, hogy menj vele....ha 160-165-nél megáll, akkor az 25kw-os.

A lényege: hogy az ezüst kupakos karbinak eleve más a szerkezete.
Ott már nem elég a gáztolattyút beragasztni.
Más a ház, más a fej, a scubert.....stb.
Ezek mind levannak írva.
http://www.akmt.hu/sufnituning...

2004-től teljesen más a karbi. Ezért nem lehet csak ragasztani. Ott már ki kell cserélni pár holmit is...ami viszont alapban egy ÚJ karbiház.
Nem volt CB500-am, de mivel volt 5 motorom, szerintem hamarabb megtalálom a dolgokat:-))) így eltudom mondani. Az AKMT-ben viszont már volt CB-CBF is, szóval nem a tiéd lenne az első:-)
Persze ha érdekel....ez csak egy motorostársi felajánlás, semmi hátsó gondolat nincs benne.
S mivel a szomszédban laksz, így ha kell valami akkor a közeledben vagyok.

Jeremy is így indult itt kb. 7 hete.
Azóta olyan 50.000-ret spóroltam neki, hiszen lejött Bp-ről, és megcsináltuk amit szeretett volna.

A felajánlás mindenkinek él...

Most meg egy másik hölgy írt (sajnos névvel, szóval nem tudom hogy itt is fent van e, mi a nick neve?), hogy kellene neki doboz/csomagtartó....
Neki is írtam, hogy szerelni ingyen szerelek, de a csomitartóhoz hogy sok fogyó holmi kell (áram, hegesztőpálca, csiszolókorong, flexkorong, fúrófej...stb. Erre 5000ft-ot mondtam neki, de ez persze változhat általában lefelé) - így annak kérem az árát, ellenben olyan csomagtartót hozzunk össze, amilyet szeretne, hiszen pár óra alatt megcsinálható.
A Banditra a 2 oldali tartót összesen olyan 7-8 óra alatt dobtam össze, és Isti bulijánál már le is teszteltem.
Akkor tuti meglesz az 1000, már csajomnak is mondtam, hogy bármi van, motorozni fogok...
A köpönyeg jövő hétvégére jó időt mond.
Még ha havazni fog is letudom azt az 1000km-t Esőruhám van, max többször cserélek zoknit...
Jönnek az esős napok... pont ideális lesz az idő a bejáratásra
Látom ma Mónival nagyon egy hullámhosszra hangolódtatok!
Nem ülsz még tűkön?
Szerintem a Tiéd is az, F-esekben nem hiszem hogy volt még ezüst karbis...
Az enyém fekete volt, az tuti, de nem is volt fojtva..