Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem mintha lett volna egy SV-s ki rakott fel egy másik gyári dobot balra is de vak cső volt belül meg volt kialakítva hely dobozossörnek.
Áremelés lesz ebből...
Az úszógumiba simán.
Miről is van szó?
Hova a fenébe fér ennyi sör?
Azzzz valóban az!...szombaton elmentünk arra és hoztunk 35 litert, most is épp az fogy.
Több közös pont.........ja tudom már, a zámolyi cuccra gondoltál
Példának okáért itt van minnyá lovi új motorja.

Ti is nagyon várjátok már?
Tuti sokan eljönnének, csak meg kell hirdetni. Itt a szar idő, mindenki jobban ráér. Mi ernyősök rendszeres pókerpartikat szerveztünk télre szombatonként.
Az már tényleg sok. Én is kb. 7 éve gondolkodtam el rajta és ezen a szinten meg is ragadtam, ellentétben jó pár haverommal.
Kitartó szervező ember kell, tapasztalat szerint elég nehéz összerántani egy társaságot, de nem lehetetlen. Általában hamar feladják a szervezők. Én szívesen benne vagyok. Valszeg több közös pont is van itt a társaságon belül nem csak a motorozás.
Nem, Indiánnál. 2 éve még ő is Nagykovácsiban lakott. De már 7 éve repülök. Jesszus, még kimondani is sok!
Móni! Ez jó ötlet. Tudsz valami jó helyet erre?
Na akkor erről lemaradtam. (Mondjuk nem is voltam itthon) Szívesen gurulnék bandában.
Hol van a többi csaj? Mónin kívül nem láttam itt mást. Elpárologtak?
Ilyet másik fórummal tartottunk pár éve szinte havi rendszerességgel....most már nem.
Lemoke, kinél tanultál ernyőzni, airborne-nál?
De én arra gondoltam attól még majd hogy a mocikat letesszük és gurulni nem fogunk tudni együtt, esetleg havonta vagy 2 havonta tarthatnánk meetinget, összeröffenhetne a társaság időnként.
Vélemény?
Uppsz, akkor 2 hete.
Az túlzás, h szokott, de kb. 3 hete volt Istinél egy bográcsozás ill. az már mondható, h többször gurultunk már együtt. Gondolom mivel egyre többen vagyunk, egyre több ilyesmik lesznek.
Épp két hete volt...
Most volt 2 hete.
Szokott itt lenni valami összeröffenés?
Engem meg már az elején ....