Bukócső a gy.í.k. -oknak kell.....
Gyenge emlékezet
írítáló környezet
Könnyelműség
Nekem a felrakás után 4 nappal behozta az árát.....
Van egy olyan, hogy féktárcsazár:-)))
Meg van egy olyan, hogy emlékezetkiesés:-)))
És ha ez együtt van és indulni akarsz, akkor kb 50cm gurulás után a motor rád dől:-)))
Meséltem. Nekem csak első kérek kellett....
Sok helyen nem adtak - MERT CSAK SZETTBEN.....
Itt most meg csak lánc volt.....
Ráadásul ilyen márkát még nem hallottam.....szóval a fene tudja mire való:-)))
Sokszor nem éri meg 10.000ft spórolás, mert fele annyit se megy el.
Szóval láncban azért a mínőséget keresd.: DID, RK...és talán még a CZ
2-esbe teszed, ráülsz, kuplung be, tolsz egyet rajta (jó ha lejtős)....és mikor megindul akkor "kib@szod" a kuplungot......
Ahogy beindul kuplung újra be......
Nekem a TZR-em indult így mikor eltört a berugókar:-)))
A műszaki rész szintén megbeszélés és leírás....
Mi úgy írtuk meg, hogy ha a ház tartozéka romlik el (el is romlott...kilyukadt a bojler) az az Én saram......
De olyan hogy ízzó, csöpögő csap az a használattól romlik el - és ugye nem én használom.
Szóval ez a bérlő sara.......
Ha ez neki nem felel meg? Akkor nem kell kivenni....ezek a dolgok ilyen egyszerűek.
Itt Battán az exem 50+rezsiért bérel egy 50nm-es lakást.....
A ház 80nm és 35-ért adtuk ki anno.
Bp-en asszonykámé 70-ért 2 nap alatt elment.
Szóval kérdés, hogy hol a ház.
A csekk?
No igen!
Itt érdemes átíratni a bérlő nevére.
Ha nem fizet? Akkor se a tulajdonost perli a cég.
Nálunk egy így ment. Egyedül a DRV nem hajlandó erre. Ő átírta, de a szerződésben le van írva, hogy a tulajdonos így is-úgy is felel.
De persze elég gáz érzés, mikor kiderül, hogy (mivel Én se járok a bérlő nyakára ha nincs rá indok) hogy már közel 300.000ft az elmaradásuk, mert nem volt kedvük fizetni 4 hónapja.
Kint -20 fok....
Megjelentem és közöltem velük, hogy ez kimeríti az azonnali hatállyú felmondást, szóval 2 héten belül vagy fizetnek, vagy repülés....
Érdekesmód fizettek.......
Az hogy ügyvéd a rokon?
Vételnél ugye üzlet, hiszen vételnél a vevő szerzi az ügyvédet.
Bérlésnél viszont? No ott tényleg nem kell reklámozni az ilyet:-))
Én emlékeim szerint szerdán "vettem meg" és kövi hét pénten mehetem érte.....
De a cimbit mesélt.....neki 4-5 HÓNAP volt:-)))) Mert nem volt, nem hozták el, majd a papírokat elcseszték....
Tehát Te az 1 héttel még nagyon időben vagy:-)))
A 135 ló a marketingosztálynak kell elsősorban, másodsorban a konzumidióta célcsoportnak. Nehogymár a szomszédnak erősebb gépe legyen (főleg a külvárosi sznobériára és lakóira jellemző ez a mentalitás, ahol autóból meg egymás hegyén hátán parkolnak az alapmotoros prémiumok, mert azokon legalább kívülről nem látszódik hogy "olcsó" volt)
Szép-szép, hogy túraenduró de aszfalton nem fekszik olyan stabilan a magas építés miatt. Nem is ott az igazi helye. De rossz utakra meg terepre minek a 135 ló? A budai csúcsban nagyon vigyázni kellett a gázzal a brutál erő miatt. A Gsxf-en meg a gs500-on is az üléshelyzet pont jó gyorsuláskor meg nagyobb sebességnél. Ezen meg az egyenesen ülés miatt a kormányba kellett kapaszkodni. Persze biztos hozzá lehet szokni.
Mit szeretnél hallani? Szép gsx650f történeteket? Eddig messze a legjobb motor amivel mentem. Oda leszel érte. Nem akarom, volt 500f tulajként a kistesóhoz képest ajnározni.
Megértelek. Annál nagyobb lesz az örömöd. Mielőtt megőrülnél azért hívj fel. Tegnap Hondákat teszteltünk. Mentem a VFR1200x-el. Brutális volt. Utána alig vártam, hogy vissza ülhessek a 650f-re.
Gyenge emlékezet
írítáló környezet
Könnyelműség
Nekem a felrakás után 4 nappal behozta az árát.....
Van egy olyan, hogy féktárcsazár:-)))
Meg van egy olyan, hogy emlékezetkiesés:-)))
És ha ez együtt van és indulni akarsz, akkor kb 50cm gurulás után a motor rád dől:-)))
Erre kifejezetten jó a bukócső:-)))