nekem valahol szigetszentmiklós vagy szigathalmon csinálták a bukócsövet, nem volt vele gond, bár kicsit kiszélesítettem felül mert csak benyomta a tankot(nem rendeltetésszerű használat miatt)
ha kell kipuhatolom a címét, mert egy márkatárs intézte
Egyébként olyan ez mint egy járom, amibe én ökör örömmel beletettem a fejem
Mivel aki készítette most pár napig nem elérhető, nem akarok még semmit se mondani (PEDIG LENNE MIT!), úgyhogy inkább nem osztom meg az alternatív felhasználási lehetőségekről a gondolataimat!
Eddig egy rakás pénzben, bosszúságban, elpazarolt időben, egy kismértékben sérült első sárhányóban van ez a történet nekem eddig... még az a szerencse hogy nem okozott balesetet a cucc, mert hamarabb tűnt fel a bibi, minthogy éles helyzetben hozzon kurvameleg helyzetbe...
Ez olyan, mint egy Alien csontváza...
Gratulálok, szép munka, mindig szoktam mondani, hogy az erőszak bizony megoldás!
Mit szólnál egy kis csapatos alkotáshoz? Tsanyinak van nagy flexe, Zoli nagyon ért az elektromos cuccokhoz, nekem a szépérzékem valami zseniális (lásd a motorom), XJ meg majd röhög, Móni csinál valami sütit és aztán összedobunk a bukócsövedből valamit.... elsőre egy hintára gondoltam, de én teljesen nyitott vagyok!
Malac.... kurva találó név.. egyébként rondábbnak gondoltam, így csak olyan furcsán néz ki, de nem kifejezetten ronda, sőt a műanyag elemek miatt még egész pofás is lehet, bizonyos fényviszonyok között
Gratulálok, remélem kényelmes és soha ne lesz semmi baja!
Na gyerünk, menj keress sok pénzt!
Defektspray az ott van az ülés alatt mindig a gyári és a saját magam által összeválogatott szerszámkészlettel, elsősegélycsomaggal meg tartalék bowdennel, de kerékkulcsot csak akkor viszek magammal ha messzire motorozok valami túra keretében.
A szerszámok jó dolgok, múltkor is más (vadidegen) motorját szerelhettem vele merő jóindulatból
Tökéletes motorosidő van :)
Eladtam az Octávot...elmorzsoltam egy könnycseppet.....
Amikor elhajtottak vele..még mindig olyan szép volt,hogy a szívem összeszorult...pedig 15 évig nyüstöltem.
Mi lesz most az ipari polír gépemmel?..és a sok kencével ami utána maradt?
A "malachoz" nem kell semmi..mert már rajta van a fólia:(
2 hete az aldi/lidl (keverem)-ben megláttam egy kurva nagy csomag gyorskötözőt... nézegettem, ki az a kretén, akinek 500db kell... aztán csak vettem egyet... na azóta sikerült vagy 50-et elhasználnom, mindenem beszarik/eltörik/szétcsúszik, amihez kell. Amikor hátprotit vettem, akkor meg estem, baszki én már nem veszek semmit.
ha kell kipuhatolom a címét, mert egy márkatárs intézte
Mivel aki készítette most pár napig nem elérhető, nem akarok még semmit se mondani (PEDIG LENNE MIT!), úgyhogy inkább nem osztom meg az alternatív felhasználási lehetőségekről a gondolataimat!
Eddig egy rakás pénzben, bosszúságban, elpazarolt időben, egy kismértékben sérült első sárhányóban van ez a történet nekem eddig... még az a szerencse hogy nem okozott balesetet a cucc, mert hamarabb tűnt fel a bibi, minthogy éles helyzetben hozzon kurvameleg helyzetbe...
Gratulálok, szép munka, mindig szoktam mondani, hogy az erőszak bizony megoldás!
Mit szólnál egy kis csapatos alkotáshoz? Tsanyinak van nagy flexe, Zoli nagyon ért az elektromos cuccokhoz, nekem a szépérzékem valami zseniális (lásd a motorom), XJ meg majd röhög, Móni csinál valami sütit és aztán összedobunk a bukócsövedből valamit.... elsőre egy hintára gondoltam, de én teljesen nyitott vagyok!
Gratulálok, remélem kényelmes és soha ne lesz semmi baja!
Na gyerünk, menj keress sok pénzt!
A szerszámok jó dolgok, múltkor is más (vadidegen) motorját szerelhettem vele merő jóindulatból
Még 200 Km és kerek 2. XX be lép a szerencsételn alattam.
Eladtam az Octávot...elmorzsoltam egy könnycseppet.....
Amikor elhajtottak vele..még mindig olyan szép volt,hogy a szívem összeszorult...pedig 15 évig nyüstöltem.
Mi lesz most az ipari polír gépemmel?..és a sok kencével ami utána maradt?
A "malachoz" nem kell semmi..mert már rajta van a fólia:(