Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a tökölés meg a kicsapódás között még vannak opciók. Ha lassabban, kiszámíthatóbban tért volna át, a motorosnak sem kellett volna vészfékezni, hanem szépen kikerülhette volna.
Ifjú padawan vagyok :) Úgy néz ki jó lesz a szept. 28, szóval majd csatlakoznék ha tényleg lehet és nem lesz esős idő.

Múlt héten voltam túrázni a Perőcsény melletti Orzsán-pataknál lévő horgásztónál. Ha valaki errefelé szeretne menni, akkor nem ajánlom neki a tó megtekintését, bár nagyon nagyon szép, de kemény terepen kell megközelíteni. Ismét találkoztam a fehér bőrruhás titokzatos F-es típusú GS-t vezető hölggyel, de megint nem tudtam utánairamodni.
Tököljön két sáv közt?
Látta, nem látta, azért elég hirtelen váltott sávot az a kocsi is...
3 kilónál arra számítani kell a motorosnak hogy láthatatlan oszt annyi.
Az M0-n rendszeresen tapasztalom, hogy sokan arra sem figyelnek, hogy a puttonyos autók (lásd pl. Opel Combo) esetében csak az oldaltükrök funkcionálnak, a középső nem.

Rendszeresen beállnak mögöttem középen és csodálkoznak, hogy nem húzódom le. Aztán megunják és elhúznak a szalagkorlát és köztem, pedig ha tudnák, hogy csak egy szélfuvallat választja el Őket a haláltól... szomorú...
Használta...............belenézett elindult mégegyszer és kinn volt.

300 az nagyon nem amit tükörből észreveszel.
Ez de kemény!
Persze nem 300-al kell tépni a pályán, de a tükröket sem árt használni.
Na közel másfél hónapos kényszerpihenés után meg volt ma az első 200-s köröm
Csak lelőném sz ilyeneket, szarnék arra is, ha a ma divatos megélhetési bűnöző lenne. Egyébként sem értem ezt a kifejezést.
Ez igaz az eldugott hely is veszélyes.
Én is mindenütt lezárom, paranoiás módon, mivel nincs még egyszer 500eft-m egy motorra.
Ha egy szuperverda egy udvaron v. utcán áll az látszik. Viszont ha saját garázsban, akkor nem. Bár nem kell hogy szuperverda legyen, egyszerű 30eft-s bringát ellopták az udvarról, avagy előző bringámat a zárt erkélyről (magasföldszint) bár akkor csomó mindent vittek a kéróból is.
Én általában jól látható helyre szeretek parkolni (kivéve sátrazás), de le is zárom a motort általában. Az eldugott hely addig oké, hogy nem látják meg könnyen, de ha már valaki rossz szándékú meglátja akkor ott már zavartalanul "dolgozhat" a motor körül.

Most 4 napig, amíg a gyakorlat tartott, parkolt a motor egy oszlophoz láncolva Alcsútdoboz főterén, de szerencsére nem nyúltak hozzá. Mondjuk az is igaz hogy általában csak egyszer lopnak el egy motort
Nem. Szerintem nem irigység a motiváció, hanem a könnyű haszonszerzés. vagy könnyen hozzájutni valamihez ami nem elérhető, v. hozzájutni valamihez és eladni egyben vagy részegységenként némi anyagi haszon szernés miatt.
Én próbálok mindent amennyire lehet lezárni, ill. nem szemelőtt hagyni.
De gondolom mindenki így cselekszik.
jaja
Most itt az irigységre gondolsz?
Mindenre vigyázni kell.
Ami nem látszik az nem fáj...
Hát az!
Mekkora hasznot remélt? Remélem elkapják a lúzert és ő lesz a legnagyobb köcsög a sitten.
Mielőtt megvádol valaki, nem, nem én voltam, egyelőre még ha szenvedve is bírom a vas nélküliséget
Milyen kört ETTÉL? Bogácsa kört?
Durva hogy ilyen tök átlagos őskövületeket is ellopnak...
Sajnos pórul járt egy motoros társunk, ha valaki tud valamit segítsen:

"Kedves Ismeröseim! 2013.09.13-án reggelre virradóra kollégámnak a képen látható motorját Nagykőrösről eltulajdonították! Osszátok meg légyszíves és ha valaki tud róla valamit esetleg látta az írjon privátban! Előre is köszönöm! Rendszám: UFD-859"

Elérhetőség: Irházi Ferenc
Csak úgy kísérletezz, ha van nálad egy flaska benzin a táskádban...
90-100-as tempóval simán megcsinálom én is.
De rendi vagy, lehet, hogy szavadon foglak. :)
Nálam most szivargyújtó project van, vettem hozzá mindenfélét a homasitában.
Kell a továbbképzés, mert még tök amatőr vagyok motor témában...