Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ezt nem értem...ha ezüst a karbi teteje akkor nem lehet szétszedni még tisztítás céljából sem? Pedig az alap elvárás szerintem. Most kapásból nem tudom hogy az enyém milyen. 2005-ös Spanyol F-es. Papíron 25 kW, de gyanítom hogy nem fojtott.
Egy rövidebb délutáni gurulásra betársulnék én is .
Remélem nem fog esni mert esőruhám nincsen.
Ne élj vissza a nemeddel! Ha sokat férfiaskodsz még a végén emancipáltan kezelünk!
Ez igen...szép volt
Most indulok. El kell ugranom egy cuccért Grébicspusztára.
Mivel nekem 5-re itthon kell lennem az nekem lehet későn van. Attól függ merre és mekkora kör lenne
Bizony gyorsan tanulok...
Szokás szerint én megint vmelyik haveromnál gályázok. Földhordás, füvesítés.
Na, tanulsz te, ugye h milyen jó genyónak lenni! Lassan csapattag leszel ilyen téren is.
du 14 környéki indulással...valami gurulás?
Tel bekapcs.
Tárcsafékzárat ritkán használok, de egyszer indultam már el úgy a motorral, hogy ki volt láncolva a hátsókerekénél egy oszlophoz... vicces volt Mondjuk nekem nem kifejezetten ezért kéne a bukócső
Nekem is bejött...az automatán kívül minden....de a fent olvasott cikk után már nem gerjedek az X verzióra.
A féktárcsás ügyletet én is benyeltem....bár nem tanyáztam...de elég vicces volt jó sok ember előtt:)
persze ez lehet, de azért érdemes ezt is elolvasnod.
"nem kicsit,... nagyon ! "
van új láncszettem , remek az idő , ...dolgozom
Bocsi, tudom ez most egy kicsit aljas volt
Lovi esetleg Te nem mész ma valamerre?
Ja most jut eszembe, biztos mennél, ha lenne mivel!
Úgy látom szép időnk lesz ma
Valaki valamerre?
Jajj,mekkorát röhögtem..........
Azért nekem bejött az NC700S
http://www.hondamc2013.com/wp-...
valahogan fél perc alatt megszoktam, hogy nincs kuplung és váltás. Jó alacsonyra ültették, kényelmes, könnyen vezethető női motor!
Most nem vagyok képben, de otthon vagy CB500-ban is?
Nekem volt fent Tsubaki láncom, nem volt vele gond. A shoxnál vettem, de most már did van fent. Lecseréléskor nem volt drágább, mint a tsubaki, sőt talán olcsóbb is volt.
Na mindenkinek válaszoltam, vagy gondolataim írtam le....
Most megyek alszok egy akkorát, hogy csak na.
2 éjszaka kipipálva....még egy vár rám....

Itt Battán hüsi van, de tiszta az ég. Aki teheti menjen egy kört, mert keddtől durva időket mondanak....
mindent meg lehet oldalni.
Ez 2006-ban 118.000ft-os kérdés volt.... Ezért nem is foglalkoztam vele.

De nincs különbség - ezt is írtam anno!
Fojtva 160-165 a vége
Nyitottan 180-185.....
150-nél meg úgy is már kezd bizonytalanodni a GS, hiszen a futóműve nem egy GSXR.....
Az utazója meg 110-130.....

Szóval ha fojtott, akkor se vesztesz vele sokat.
Nekem is az volt (k4-es)....
Megy az ha mennie kell:-))) De ugye nem egy sportmotor.
Túrázáshoz meg 80-100 kell.