Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van. Inkább neked hiszek.
Nézd meg a hasmagasságot, a kipuff, és olajszűrő elhelyezkedését, védtelenségét! ezzel le nem mennék a betonról!http://www.mcnews.com.au/testi..." target="_blank">honda túra"enduró"
ja! hogy mit mondanak a marketingesek?haha....
http://www.bmwmotorcycleclubca..." target="_blank">valódi túraenduró
hasonlítsd össze a két képet!
De szííííp! Pöpec állapotúnak tűnik.
Eladó egy megrendelőm motorja. Abszolút csalódásmentes.
CBR 600 F4
Két hepcoért 18 az a kurva olcsó kategória.
Ja ezt akartam
A Honda a 2010-es EICMA Show-n még csak koncepciómodellként bemutatott új VFR1200X Crosstourer bemutatásával büszkén jelenti be a legkorszerűbb V4-es modellcsalád bővülését. A VFR1200X Crosstourer a túraendurók minden meghatározó és izgalmas jellemzőjével rendelkezik; a túramotoron kényelmes vezetési pozíciójával és endurósan könnyed manőverezhetőségével, amelyet egyedivé tesz a Honda V4-es blokkja és duplakuplungos sebességváltója
Annak tűnik, meg a hondánál is annak hívják. http://www.sportmotor.hu/motor...
Mi az olcsó?
Szivargyújtó? Abban profi vagyok:-))

A banditán van 2db is:-)
Az egyik a GPS/telefonnak, a másik a fűthetős protektornak:-)))

Mit vettél? Sima aljzatot, vagy hosszabbítót?
A hosszabbító JOBB, mert eleve van egy rakás kábel rajta (spirál) a másik, hogy gumikupakos:-)) vagyis nem kell félni a befolyó víztől.

A lényeg, hogy egy lengőbiztosítékot mindenképp egyé rá!
(akár üveges, akár villás biztosítékút)

A többi meg számomra természetes. Milyen világban élnék, ha amiben tudok nem segítenék? Főleg ha nekem ez a kikapcsolódás.
Ez attól függ hogy
1., hány L-es a tankod? Az enyém 19-es volt....de van hogy 18 és van állítólag 20L-es is...
2., Mikor csavarod tartalékra? Nekem 13,5L-nél kellett...vagyis volt még 5,5L tartalék. Vagyis ~ 100-120km

Szóval mikor tartalékra csavarod, akkor rohanj el egy kútra és tankold FULL-ra.... Mikor tele van akkor még fér bele...csak lassan kell.
Ha átlagot nézel akkor 19L-es a tankod.....így kiderül hogy hol vagy tartalékon.

Ez ugye csak egy benyúló cső.....és nem egységes.
Van akinek már 10L-nél át kell csavarni, van akinek 15-nél....
Ezt csak így tudod kideríteni.
Persze:-))
De Attól tényleg idegrémet kapok, mikor valaki minden szir-szart bele akar alkudni.
PL....(csak pl)
Lovi 600.000-ra tartotta a mociját, de ragaszkodott volna a 605.000-hez, mert hogy a kormánykiflit lekarbonoztatta....vagyis ott már nem karcolja többet a kulcs.

A tiéd nagyon jól néz ki! EZT NEM GYŐZŐM HANGSÚLYOZNI!
Igényesen meg van csinálva. De az attól még "csak" egy GS500.
Jó állapot, jó ár....de ezt úgy lrtem, hogy ha egy pöpec állapotú GS500 700.000ft, akkor szerintem Te se akarnál érte 800-at kérni, mert jól, esztétikusan, és egyedülállóan meg van csinálva.

Én mikor az enyém eladtam - nem titok 700.000-ért ha jól emlékszem (talán még ide is beírtam valahol a 800-1100. oldal környékén:-) akkor adtam hozzá a konzolt, 3 dobozt, kamera/gps tartót, MIO pocketPC-t + Gps vevőt.....és ugye az egész "sáskát" (a többiek így hívták)
El akartam adni....úgy kell az árat is kitalálni.
A bejáratás nem 1000 km, azt azért jó ha tudod!
Mennyit megy végre?
Illetve 6.-ban mennyire pörög ki?

Ez a sejtés igazolása. Olyan nincs ugye hogy "elviekben":-))

Elviekben most hazajöttem a 3. éjszakás műszakomból, és mindjárt ágyba bújok 4 bomba nővel....délig csak a mocskos szex:-))
Gyakorlatiasan pedig?
Mindjárt keltem a lánykámat, öltöztetés, reggeli és irány az óvi....
utána pár óra tente, majd mehetek érte:-)))

(az elvi jobban tetszik:-))))
Az hol túraenduró?
Azért figyeld a fórumot.
28-ra még mindig esőt igérnek (bár 2 hete is...)
Szóval lehet hogy 29.-e lesz.

27.-én van döntés..... Ide is és az AKMT-s fórumba is fel lesz téve.
Viccelsz, egy brand new motoron, jóhogy az!
Hát igen, 1-2 karc az már nagyon durva.
Doboznál ha nem karcos és a zár és a szigetelés is rendben tudnék kompromisszumot kötni...
Azért a vaterat e-bayt is nézd meg, mert én a topcaset ott vettem harmad áron. Bár tudom, h te a használt cuccokért nem rajongsz.
Köszi, biztos nagyon funkcionálisak, de kicsit formásabbakra gondoltam: Kappa K33

Mivel van nyeregtáskám, így nem sürgősek, nézegetem a használt piacot is, de nem nagyon látok, ami optimistává tesz a minőségét illetően.
tegyél a max.-ra még harmincat...és visszaépítve megkapod....a riasztót grátisz kapod:) (úgy is vennél bele)
Ahogy meglesz az új, ez megszűnik..

Ha jól emlékszem dobozok mégse lettek az újhoz. Ez a fajta Hepco&Becker hogy tetszik? Csak azért kérdezem mert van egy pár pofátlanul olcsón az apróban..
Nekem ne mondd! Nézegettem délután a GS-ről készült fotókat..., összeszorult a gyomrom és gombóc lett a torkomban...
Én is így vagyok vele. Eladnám a kettőt és vennék egy újat. De komolyan, annyira sajnálnám őket. Egyiktől sem válnék meg szívesen, öléggé ragaszkodok a cuccaimhoz. A bringám is egy kb. 20 éve használtan vásárolt monty, de nem adnám oda és el senkinek, pedig valszeg már szart se ér.
1x Élünk...