Én vagyok, csak melóban jelenleg WC-re is alig tudok elmenni, annyi munka van.
Felétek esik? Én úgy érzem motorra pattanok egy kis karikára, de esőruhát viszek magammal.
Hétvégén valami?
látom, csak megerősítettem a jó szerelő (szaki) fogalmát. egy szakmáját tudó jó szerelő (szaki) lebeszéli , a tudatlan megrendelőt a hülyeségről.
de már túl is beszéltük a dolgot...
A 25Kw-os változatban mi a folytás? Mit kell cserélni benne, hogy "teljes értékű" legyen? Mert amit kinéztem, az 25Kw-os és a tulaj szerint le is van folytva még. Azt mondta kb 6000-et pörög 120 nál ez kb az utazója és 160-at megy végre kb.
miért is ?
anno egy vízszerelő bekötötte a vizet a konyhámba elfolyó nélkül!, mert én (megrendelő) azt mondtam nem kell. igaz én a padlón levő (f...st-om se tudja mi a szakmai megnevezése gondoltam)
akkor ki a hülye ?
(bácsi a Tisztelt nénikéd )
nem átverés, volt mert ott volt az összes számla az anyagokról, LÁTTAM az új láncot , de fel sem merült bennem , hogy csak a lánc lett kicsrélve...
a lánc márkája "TSUBAKI...Omega-ORS".
most nézem a dobozát. bizony azon az áll :Lánc.
tehát csak lánccsere volt. több munkát is csinált a szerelő és otthagyós volt, ha ott lettem volna val.színű kiderült volna a kommunikációs hiba, miszerint én láncSZETT-cserét kértem.
ahhhoz képest jól bírták a fogaskerekek.
megint tanultam. pontosan kommunikálni, Dokumentálni a megrendelt munkát, ellenőrizni az elvégzett munkát, és a felhasznált alkatrészeket! ( az árak, m.díj korrekt elszámolás volt.)
f...sz voltam, de a szerelő azért szólhatott volna, hogy mkp-nál a komplett csere javallott, ha a megrendelő esetleg tudatlan )
Legközelebb szögesdrót és vizesárok is lesz a sátram körül az tuti. A kupolára meg felrakok egy géppuskafészket, persze kizárólag U-szöggel tárazok, hogy ne fájjon nagyon!
Felétek esik? Én úgy érzem motorra pattanok egy kis karikára, de esőruhát viszek magammal.
Hétvégén valami?
de már túl is beszéltük a dolgot...
Mintha némi cinizmust éreztem volna a soraiból, persze lehet csak a türelmetlenség miatt van...
anno egy vízszerelő bekötötte a vizet a konyhámba elfolyó nélkül!, mert én (megrendelő) azt mondtam nem kell. igaz én a padlón levő (f...st-om se tudja mi a szakmai megnevezése gondoltam)
akkor ki a hülye ?
Baleset utáni tennivalók
nem átverés, volt mert ott volt az összes számla az anyagokról, LÁTTAM az új láncot , de fel sem merült bennem , hogy csak a lánc lett kicsrélve...
perik: Nem hiszem hogy át mernének vágni, nem akarhatják, hogy mérges legyek...
most nézem a dobozát. bizony azon az áll :Lánc.
tehát csak lánccsere volt. több munkát is csinált a szerelő és otthagyós volt, ha ott lettem volna val.színű kiderült volna a kommunikációs hiba, miszerint én láncSZETT-cserét kértem.
ahhhoz képest jól bírták a fogaskerekek.
megint tanultam. pontosan kommunikálni, Dokumentálni a megrendelt munkát, ellenőrizni az elvégzett munkát, és a felhasznált alkatrészeket! ( az árak, m.díj korrekt elszámolás volt.)
f...sz voltam, de a szerelő azért szólhatott volna, hogy mkp-nál a komplett csere javallott, ha a megrendelő esetleg tudatlan )
Persze ő ezt jó szándékú közeledésnek állította be.
Kivéve persze, ha beleszámítjuk ataaa partizánkodását, Őt ugye még a sátor sem tartotta vissza...
Te viszont a közös sátorban alvásra való invitálásban vagy erős
Merem ajánlani, hogy jövő hét végére menetkészen megkapjam, másként nagyon mérges leszek...