Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem azt hiszem meg van még a lecserélt fogaskerék, annyira nem vészesen kopott, csak én kompletten cseréltem. Ha esetleg segítség szívesen odaadom.
Én vagyok, csak melóban jelenleg WC-re is alig tudok elmenni, annyi munka van.
Felétek esik? Én úgy érzem motorra pattanok egy kis karikára, de esőruhát viszek magammal.
Hétvégén valami?
Na és Ganja?
Karbiban kell tömíteni, de ezt a részét a szakik jobban tudják, majd leírják ha feljönnek fórumra. Elvileg nem nagy dolog (mármint szerelőnek)
látom, csak megerősítettem a jó szerelő (szaki) fogalmát. egy szakmáját tudó jó szerelő (szaki) lebeszéli , a tudatlan megrendelőt a hülyeségről.
de már túl is beszéltük a dolgot...
A 25Kw-os változatban mi a folytás? Mit kell cserélni benne, hogy "teljes értékű" legyen? Mert amit kinéztem, az 25Kw-os és a tulaj szerint le is van folytva még. Azt mondta kb 6000-et pörög 120 nál ez kb az utazója és 160-at megy végre kb.
periknek írtam, nézd az előzményt...
Mintha némi cinizmust éreztem volna a soraiból, persze lehet csak a türelmetlenség miatt van...
miért is ?
anno egy vízszerelő bekötötte a vizet a konyhámba elfolyó nélkül!, mert én (megrendelő) azt mondtam nem kell. igaz én a padlón levő (f...st-om se tudja mi a szakmai megnevezése gondoltam)
akkor ki a hülye ?
ataaa: Itt egy mai cikk, ennél frissebbet nem találsz

Baleset utáni tennivalók
Gonosz vagy...
Igen, egy jó szerelő nem is cserélt volna csak láncot szerintem.
(bácsi a Tisztelt nénikéd )
nem átverés, volt mert ott volt az összes számla az anyagokról, LÁTTAM az új láncot , de fel sem merült bennem , hogy csak a lánc lett kicsrélve...
Itt a fórum kérdezzél Isti bácsi!

perik: Nem hiszem hogy át mernének vágni, nem akarhatják, hogy mérges legyek...
a lánc márkája "TSUBAKI...Omega-ORS".
most nézem a dobozát. bizony azon az áll :Lánc.
tehát csak lánccsere volt. több munkát is csinált a szerelő és otthagyós volt, ha ott lettem volna val.színű kiderült volna a kommunikációs hiba, miszerint én láncSZETT-cserét kértem.
ahhhoz képest jól bírták a fogaskerekek.
megint tanultam. pontosan kommunikálni, Dokumentálni a megrendelt munkát, ellenőrizni az elvégzett munkát, és a felhasznált alkatrészeket! ( az árak, m.díj korrekt elszámolás volt.)
f...sz voltam, de a szerelő azért szólhatott volna, hogy mkp-nál a komplett csere javallott, ha a megrendelő esetleg tudatlan )
Mit szarakodnak már ennyit azzal a motorral? Kezd egy kicsit gyanús lenni.
Tényleg, hol vannak ezek a huligánok, Ataa + Móni?
Lehet, de közben rám borítaná az egészet
Elég ha zámolyi sörrel körberakod a sátrat, azt úgyse hagyja ott és mire a végére ér már mozdulni se fog tudni.
Legközelebb szögesdrót és vizesárok is lesz a sátram körül az tuti. A kupolára meg felrakok egy géppuskafészket, persze kizárólag U-szöggel tárazok, hogy ne fájjon nagyon!
Ő szeretett volna bemenni, csak te lelakatold a bejáratot, ezért mérgében eltörte a sátorvasat.

Persze ő ezt jó szándékú közeledésnek állította be.
Annyira nem, látod legutóbb is egyedül aludtam!

Kivéve persze, ha beleszámítjuk ataaa partizánkodását, Őt ugye még a sátor sem tartotta vissza...
ahaa....akkor ezért vagy ilyen csipkelődő.
Te viszont a közös sátorban alvásra való invitálásban vagy erős
Még mindig nem jött meg a motorom

Merem ajánlani, hogy jövő hét végére menetkészen megkapjam, másként nagyon mérges leszek...
Csak mert mindig Te vagy az első, akit közös gurulásra invitál, lásd pl. GStalis indulás
Pedig elég személyhez szólóan írtad