Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magadra ne vedd már, csak szívtam a véred!
Másnak is szivesen segítettem ezután is így lesz
Én szívesen segítek neki is akár személyesen is...Ennek nem hiszem valami köze lenne a második kérdésedhez.....és hogy kerül itt képbe Móni?
Na, Őróla beszélek: XJ900

Figyeld és írj rá, ha fenn van fórumon! Meghatalmazás nélkül nem adnám ki az elérhetőségét, de tényleg érdemes rábízni, Krissal gépét is Ő rakta össze és az tényleg csoda hogy menetkész állapotra tudta hozni!
Bár ahogy nézem Krissal és XJ vannak legközelebb hozzá! Tényleg, lemoke: XJ900 nagyon jó szerelő, tuti segítene Neked!
Tby hogyhogy még nem ajánlottad föl a személyes segítséged a hölgyeménynek? Hű apródként megmaradsz Móni szárnysegédje?
Valószínűleg ott van
Na ez a veszély nem fenyeget. Egyelőre azt sem tudom, hogy az akksit hol keressem. Gondolom valahol az ülés alatt, ugye?
Ez csak egy valószínűsíthető ok...lehet más is. Előre ne cseréld ki fél motort
Köszi nektek! Sorry, tök hülye vagyok a dologhoz! :)
nem kell...csak javítás.....tisztítás és új szénkefe
Ha a szénkefe kopott, akkor csak a szénkefét, mint azt írta vki lentebb.
Ha ez a baja, akkor ki kell cserélni az önindítót?
Nem....én arra gyanakszom, hogy az önindító szénkefe vagy kopott vagy felragadt és egy bizonyos állásban nem forgat.....de ha sebességben megmozdítod ...inkább hátrafelé (mert a szabadonfutó akkor zár)...így elmozdul az önindító ....és normálisan indítható a motor. Ez nem javítás csak egy hibabehatárolás.
Ok, akkor így. Egyébként tegnap fura volt, mert kicsit leejtős terepen parkoltam vele, és úgy akartam sebességbe rakni, hogy már nem volt a kulcs elfordítva, de nem ment. Lehetséges, hogy ennek van valami köze a hibához?
nem kell tologatni....csak ráülsz és sebességbe rakva meglököd és utána rendesen indítasz
Ha az autóig tologatva nem indul el, megpróbálom bebikkázni. Szerencsére a homasita nincs messze ha akksi cserére kerül a sor. Egyelőre még azt sem tudom hogyan lehet az akkumulátort kiműteni belőle. Jó, hogy nő vagyok, és néha meg szerelem is a járgányokat a ház körül, de vannak korlátaim... :)
Köszi, kipróbálom, bár nem tudom hogy fogom a 200 kilós kis drágaságot lökdösni a kertben, a kapuig nincs rendes út, csak gyep. :)
Nekem mikor halódott az akksim, akkor csinált ilyet. Belökéssel elindult. Akkucsere és már kész is (3 évig tuti nem kell hozzányúlni)
jó a kérdés
Azt próbáld meg, hogy gyujtás rá.... ülj rá....sebességbe rakd be....kiengedett kuplunggal lökj rajta egy kicsit előre-hátra...majd indítózz......ha indul akkor az önindító bibis. Nekem is csinált már ilyet, de eddig így indult aztán sokáig semmi hibajelenség
az a "majd legközelebb" az állásába is kerülhetett volna ha beépített ember vagy......(a kallert is valahogy így buktatták meg)
Na jó, de itt most nem cigitörvényről, meg több 100eFT-os bírságról van szó, hanem egy 3-400 Ft-os jegyről!

Hétfőn HÉV-el jöttem vissza Budakalászról, miután leadtam a mocit a szalonban, és csak a pályaudvaron vettem észre, hogy semmi $ nincs nálam, csak kártya. MIndegy is volt, mert nem volt pénztár, jegyet csak a szerelvényen válthatsz. Félve attól, hogy a BKV még nincs a taxisok szintjén, és nincs lehetőség kártyás fizetésre, mentem a forgalmistához, hogy zálogba adok valamit, és visszajövök a $-vel, csak adjon már egy jegyet (vagy rávalót). Mondta üljek fel nyugodtan, Békáson már lesz automata is, ott leszállok, felveszem a pénzt és ennyi. Persze nem akartam büntis csekket beszerezni azért az 1 megállóért, így azonnal mentem felszállás előtt a kallerhez, aki miután vázoltam a storyt csak ennyit mondott: "majd legközelebb"

Szóval valahol erről beszélek... Az ilyen szintű tiszteletlenségre, bunkóságra pedig nincs mentség, bármi is történik az emberrel, vagy bárhogy próbálják megszívatni. Az is megoldás lett volna, hogy bemondja hangosban hogy tud-e valaki adni egy jegyet a bácsinak, mert nem engedheti föl, mert kirúgják. De mindegy is, nem bosszantana a dolog, ha mindenkivel, többek között a deviáns csoportokkal is így lépnének föl, de tőlük paráznak, így a becsületes(ebb) embereken töltik ki a mérgüket, gratulálok...
80 éveshez annyit, hogy vannak szervek/szervezetek akik pont ilyenre utaznak(lásd a cigiseket is 3 hónap híjján 18éves gyerekkel szopatták)
de vasutas ellenőr példa is van: felszállt a muki egy láncfűrésszel még forgácsos is volt a ruhája, aztán megbillentette a kallert stb stb stb
aztán jóhogy kiveszik az emberből az emberség egy idő után