Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más ellenvéleménye a 121439. hozzászólásban. Megfelelő kulturális beágyazottságnál bármelyik elfogadható, viszont hosszú távon elméletileg az albérlet olcsóbb. Csak persze mindkét oldalról (bérbeadótól és bérlőtől is) normális hozzáállás kell hozzá.
Az új lakás vásárlásakor (készpénzben) előre kifizeted a 10-20-30 év albérleti díját, hitelnél meg ugyanúgy, csak elosztva, és a futamidő végén van egy lelakott (tehát nem sokat érő) vagy egy felújított (tehát már pénzt nyelt) lakásod, amit vagy csak olcsón tudsz eladni, vagy megöröklik tőled (akkor viszont az örökösök szívják a fogukat).
Szóval azért vannak érvek pro és kontra.
Off vége
Sziasztok.

Kis segitséget szeretnék kérni.

Van valakinek Suzki Gs 550 1980 évjárat service maual-ja vagy reparir manul?

Üdv.
Nem.
Sokminden összejött, nem tudtam a munkám melett intézni a dolgokat. Szabit sem tudtam volna nagyon kivenni, így hát majd jövőre.
Jövő héten elugrok a gumiért. Úgy tűnik lesz hátsó is (Bt021).
Idén még azért nem ártana egy Dózer nélküli Dózertúra (Mecsek)...
Nem horvátban vagy?
Békéscsaba, de nem mocival !
Én pl. melóba nyomom, tök jó.
Az én motoromban nincs is piros!
Jártam Gödöllön a hétvégén, azóta nem!
Ott a pont.
Miért fizetnéd az albérletet amikor azzal az összeggel már a saját tulajdonod is fizetheted. Legalább is én így gondolkoztam. Szerencsére én feltudtam venni akkor kamattámogatásos hitelt na meg még egyértelmű volt a szocpol is.
...és mégse hitelre. Ehh.
Hát, nekem most 5 éve van meg Teresa - van még 15 év hátra, kilométer már alig, igaz, nem is újonnan vettem (4.5 év, 37000km). Nem F Astra, hanem F650, én elülöm rajta szívesen azt a +15 évet, csak győzzem a fenntartását.
Ma valaki valahova?
Én már ezzel a Veloval is beérném. Ráadásul ennek teteje is van. 85 a vége, de eszedbe nem jutna gyorsabban menni, mert 2x annyinak érzed.....
Télire jó lenne... nehezebb vele elesni és majdnem ugyan annyira lehet rajta fázni.. na meg tudja 5 másodpercen belül a 0-100-at. Ha így nézzük nem is sok érte a 9 millió körüli vételár.
Az autózást semmire sem tartom a motorozás élményéhez képest. Egy ilyen Morgan viszont legkevesebb vetekszik vele. Ilyet sajnos még nem vezettem, de Velorex-ből kiindulva ezt tippelem.
Én is szemeztem már ezzel. Állítólag 180-an vége és minden kanyarban ellenkormányozni kell, annyira nyomatékos, persze meg hogy csak egy kerék van hátul.
De azért te maradsz inkább a BMW-nél? Még meggondolhatod magad?
Ha sok felesleges lóvém lenne, akkor egy ilyen új Morgan háromkerekű igencsak tetszene. 2 literes V2 van az orrában és csak 500 kiló a kocsi... Kilója durván 18 ezer forint, szóval elég húzós, de nem semmi élmény lehet
Bőregér.....zseniális
Szerintem itt nincs senki aki megvenné... XJ900 is kilőve mert épp BMW-re gerjed.
Remélem ezzel nem csináltam reklámot. Nagyon megvenném. Nekem volt ilyenem. Ennél a 60km/h annyi adrenalin mint egy BMW- 200-nál
Vizsgahely
Na most talán.
Dehogynem!Egy Ezredessel,alias eriggyel el tudnék duzzogni
Ha "rugalmas" vizsgahely kellene:vizsgabázis
Ma vizsgázott a kilenccá.9450ft a moci.