Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mostani motorok egyáltalán nem érdekelnek?
...10 éve még egész bagó összegekért mentek. Gimis koromban nagyon vagánynak tartottam a Velorexet, ábrándozva nézegettem is mit kínálnak eladásra.
http://www.kepesmotor.hu/jawa-...

Erre azért kitenném a pénzt az asztalra.
Én is csábultam:))A 30 éves yamaha mellé vettem egy 25 éves kawát
Én is szeretem a régebbi gépeket, de ha már nagyobb összeget kell letenni, akkor inkább elcsábulok a modernebb motorok irányába...
Csak ne az árokba fektesd be
Lassan valamit el is kell majd adnod... egy seggel ennyi jármű
Ezt miért mondod?Csak mert a legfiatalabb motorom is 25 éves?
Más műanyagmotorokra a sokszorosát kiadja:)Egy öreg bömös istenigazából befektetés.
Itthon nézz körül hogy mit kapsz 8-9e környékén.Ez ráadásul nem egy tucatdarab Plusz kiváncsi vagyok mit szól az ezres boxer:))))))))
Szép darab! Biztos megéri az árát! De azért kifizetni nem egy öröm.
Nem olcsó, de nem is fog már kevesebbet érni! Biztos nagy élmény egy ilyen öreg BMW!
Gyűjtöd a régi cuccot?
Maradósra
Ez kurva jó! Saját célra vagy eladásra?
Ezt kellett volna tenned...
Legközelebb utánairamodok, hogy kiderítsük :D
Ha még meglesz,ezért megyünk jövőhéten
Nyugdíj a 20. század előtt nem volt, az a fajta nyugdíj meg, amit mi ismerünk, bőven a szocializmusban jött be. Nem is fenntartható...
Nem biztos, hogy Móni volt! Már én is többször láttam a hölgyet errefelé.
Na ez az! Bármikor bármelyik város járhat úgy mint például Ózd... vagy hogy kicsit távolabbra menjek Detroit. Meg itt van a mi házunk is, nincs szar környéken de nincs is a városban (15 km Szegedtől), és szerintem a legvadabb álmaiban se gondolta senki hogy a 15 éves ház kevesebbet (kb harmad annyit)fog érni mint amennyibe 15 éve került (azóta kicsit kevesebbet ér a forint )! Pedig ez egy normális falu, kisebbség és egyéb árcsökkentő tényező nélkül... ja de, van 40 eladó 5-10 éves ház, mert nem bírják törleszteni vagy mert egész családok lepattantak külföldre. Annyi értéke van, hogy van fedél a fejünk felett...
Világos, igaz is részben. Ezért kell mindenkinek maának eldöntenie, hogy mit vállal. Mert valakinek és sokaknak megéri lakást venni. Másoknak meg nem.
Úgy kell csinálni hogy maradjon... persze minden társadalmi osztályban ezt nem lehet megvalósítani, de soha nem is lehetett. Nyugdíj meg talán nem is volt a 20. század előtt...

Nem addig kell nyújtózkodni amíg a takaró ér, hanem még addig sem. Rövidebben ezt nem tudom megfogalamzni
Tudom, erről volt már szó, nem is ez ellen érvelek. Én is pont ezért nem veszek még lakást.
Albérlet azért jó mert nem köt röghöz.
Ha adódik egy jó lehetőség akkor tipli és annyi.Hidd el már ki lehet fogni olcsó albit is.Tele az ország üres lakással.