Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Ferrarikra is hosszan kell várni, és ott ezt nem teszik szóvá... Nem lehet hogy ez a Suzukinál is feature (még ha bugnak is tűnik )?
Csak aze kerdezem mert mintha ev elejetol lenne?
Ennyi ido alatt kifaragtam volna fabol.
Nem letezik hogy ennyire kenyelmesek ezek a japok.
Bluenak intéztem a kérdést, mert nála nem láttam értelmét a lélektani határnak, mivel a valósághoz kb köze sincs, legalábbis én ezt szűrtem le a példájából

Én annyi pénzért szoktam motort venni amennyi nem fáj még (nagyon), akkor sem ha önerőből vágom gallyra (szerencsére ilyenre még nem volt példa)
Akkora sikere volt, hogy nem tudták abbahagyni
Most gyártják a 2012-es modellt?
A szeptember második felének melyik részét nem érted? Nincs Mo-on, de Eu-ban sem Fekete ABS-es 2012-es modell. Japók augban gyártják le, pár hét míg ideér! Ne idegesíts, már így is tűkön ülve várom!
Jövő hét elején megyek érte.
Na, csak tovább kellett volna olvasnom...
Lehagytad az a0. Doktorúr opciót.

Mindenképp csekkre vágysz? Én a héten még nem is ültem motoron, csak tegnap a Fazeren.
Nálam 1 milla volt a lélektani határ, és bár egy picit túlléptem, de legalább kápéban, a bankok közreműködését igen messze elkerülve (na jó, fel kellett venni a pénzt). Fényes optimista 2008 volt, de éljen a paranoia.
Sonyika!

Ha felhívod őket és lebeszéled velük telefonon, vagy emailben, akkor én elviszem neked a jövő héten ha gurulunk.
link1
link2
link3
Aki ráér jövő héten hétköznap, az gurulhatna velünk egy lazát a Vénasszony-hágón.
Eddig Sonyika meg én megyünk.
Sonyika, szerdát mondtam, de nekem még a hétfő, kedd is jó, ha neked is.
De csak azért, mert nincs hátramenet a motoron.
Lesz ebbol a banditbol valami?
Bííp, hibás válasz...

Merkantilnál kb 15% önerővel elhozható...
ne legyél ennyire optimista..nagy jóindulattal az "a" előtt kettővel.
Jossz a gumiert vagy mi legyen vele?
Engem kihagytál, ott a helyem az a) pont előtt
Én az f) pontra szavazok.
Napi találós kérdés!
176 km/10,5 liter
Hogyan hajtottam a motoromat?

a. Ultra nyugger (babettás szánakozva rám néz..majd könnyed gázfröccsel állva hagy.

b.szabályokat sebészi precizitással betartva

c.tempós lendületes (a km. óra úgyis fölfelé csal)

d.Szolgálj geci! (mindent megkapsz,segged kinyalva...mutass is valamit)

e. duck tape protection (ha holnap szívátültetés kell azt is leszarom)

Csak azok válaszoljanak akik ismernek
Google fordító szerint:

Megjelenítve itt, hiszen könnyen szinkronizálható a karburátor Suzuki GS500, hanem más dwucylindrowcach. Hogyan ragaszkodnak, akkor használja ezt a módszert négy
gs 500-as vidiket figyelve ezt találtam.Ez miez?

http://www.youtube.com/watch?v...

A leírás:

Pokazuję tutaj, jak w prosty sposób można zsynchronizować gaźniki w Suzuki GS500 ale też i w innych dwucylindrowcach. Jak by się uprzeć, to można tą metodę zastosować przy czterech
Ér valamit az a lélektani határ? Mert ha jól számolom mire kifizeted a Banditot az is lazán lesz 4 milla.. és most mennyit is ér? 800-at?

FJR-t én is szeretnék...bár annyi jó motor van hogy lehet sose nem is lesz
Ha megtehetem nem is:-)))

De egyszer lesz nálam, is motorcsere...és nagyon a NAGY túramotorok felé hajlok....
Pan Europa, FJR....
No ugye majd 4 milliót viszont nem adok ki egy új motorért...mikor 1,5-2 környékén már van használtba.

Azért nálam is van egy lélektani határ.....Ez 2 milka

No és persze a hitelkonstrukció se mindegy!
A Banditát 100.000 befizetéssel hozhattam el.
Ez ma már nincs....
A legjobb eset tudomásom szerint az 50% önerő
De hát te nem is veszel használt motort
Én most jöttem meg Százhalombatta - 6 -M0-M5-m0-31-311.....susnyás...Jászladány...
Hazafelé Susnyás...4-es...M0-M5-M0-M6-Batta

1db rendőrt nem láttam...Se villogó kocsikat.
Szóval szerintem specifikált helyre költöztek, ahol tudják, hogy az ember úgy is belefut.
És mennyit túrázott?
Természetes, hogy nagy tempónál jobban fogja a szelet, de csak pár példa:

Nem volt belőve a motorom....3 doboz, Horvátország 6,2L átlag
Nem volt belőve....3 doboz, Ausztria, Szlovénia 5,8 átlag
Be volt lőve, 3 doboz, Ausztria 5,1 átlag...

Szóval a 3 doboz felpakolva mint állat - és mégis csökkent a fogyi?

Ha jól teszed fel, akkor a lábaid, illetve a spioler elvezeti a menetszelet. A hátsó dobozt meg ugye Te magad árnyékolod le.

Én eddig az összes motorommal megtettem vagy 180.000km-ert, túrákon mindig 3 dobozzal (2003 óta túrázom), de fogyasztásban nem látszik semmi. Inkább az, hogy HOL (milyen az aszfalt), és mennyivel mentünk...

Itt nem lehet látni szerintem......Épp ezért vicces, hogy egy autónál ha csak az üres csomagtartó váz van fent már azon meglátszik. Ha meg 1-2-3 bringa is akkor még jobban...