Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.

Nem jó kódot kér!
Egyszerűbb szerintem olyan tempóval berontani oda hogy ne csússz ki.
Lehet nem annyira menő de egészségesebb.
De akkor legyen dupla, mert így ha lendülettel becsúszol alá, akkor széttép. Itt is az volt szerintem...
Egyre több motoros van. Lehet régen elég volt egy korláttal megoldani (kevés motoros, relatív kevesebb baleset), de most már kevés.
Korlát mindíg lesz.
Ha nem lenne az a buzi korlát, lehet kisebb sérülésekkel megúszta volna.
Ha jól nézem Maglód felé a felhajtó a körforgalom után.
Ha nyomott egy nyélgázt a körfogó kijáratán felgyorsult becsapós mert asziszi kis ív de nem annyira...............simán kisodródhatott a nem túl rutinos pilóta és beijedt.Padlófék és már vágja is a korlátnak.
Valami 620-at mehettem de egy szemet nem fáradtam el.
Pedig volt 120-140-es tempó végig.
Csak a vállam fájt cefetül.

Jobban elfáradok egy 500 autópályán.

Itt mocorogtam picit mindíg.
Azt neked kell tudni, te vagy odavalósi.
Még annyi, hogy az odautat is meg a visszautat is 2 naposra tervezte.
(visszafelé Szlovénián keresztül) Nekem az kevés, én ha nem mennék le odáig egyhuzamban és nem fáradnék el kellemesen, csak feszült lennék...
Emberünk nem kis sebességgel vágódott be a lehajtóba.............vagy felhajtó.

A szimpla szalagkorlát nem kedvez a motorosoknak.
Te mennyé.
Egyik ismerősöm érdeklődőket keres a karintiai motoros találkozóra
Ő nyugger tempóban közlekedik (80-100...esetleg 110) ha valakit érdekel szóljon.
Egyik ismerősöm érdeklődőket keres
Én meg nem veszek semmit és arra nem kell se költeni se törlesztőrészletet fizetni
Én is inkább veszek egy agyondédelgetett... már kifizetett motort....addigra legtöbben megunják és másikra kacsingatnak....a teljes hitel töredékéért
Az örökös nem mindig tudja belakni (mi sem laktuk be a nagyszüleim házát, de ennek főleg érzelmi okai voltak), eladni meg pont azért nem lehetett valami hűdenagy áron, mert egy akkor már 5 éve üresen álló, 50-60 éves toldozott-foldozott (bár amúgy használható) ház volt. Ma is, ha arra járok, hát nem a legvidámabb szemmel nézem a gyerekkorom helyszínét.
Amúgy meg nem vita ez, csak annyit írtam, van ilyen is, olyan is, érvekkel-ellenérvekkel. Mindenki ott lakik, ahol tud (vagy akar, jobb esetben)
...ááá estére vissza kell érnem...meló van
Hali

Erre a linkre nézz rá. (GS550)
Vagy csak simán bölcs vagy.
érden könnyen beszélsz, ott mindent el lehet adni......
laknál pl kiskunhalason
ott 10 éve még dübörgött a gazdaság mostanra szinte semmi munkahely sem maradt
a házak eladhatatlanok 10 évvel ezelőtti árakhoz képest félárban mennek ha mennek
és ez nem egy putri kis falu mint ami mifelénk is van, ott még szarabb a helyzet
Nézd már, egyformán gondolkozunk!
Lelakott, ha leszarod, tudod állagot kell fenntartani.
Miért szívna az örökös? Hogy a gyereknek tudsz adni egy lakást, amit belak, vagy eladja majd, hát tényleg nagy szívás...

Nem is értem ezt a vitát, akinek nincs pénze, lakjon albérletben, akinek van az meg döntse el. Nekem is van hitelem, de ennyiből nem lakhatnék egy családiházban és tudom is fizetni, ha meg eladom, még ha ár alatt is, akkor át tudok költözni egy lakásba hitel nélkül, ezt albérletből nehezen tudnám ám összehozni.

Ez a röghöz kötés meg egy faszság, eladod és mész, vagy vannak cégek, akik albérlet kiadással foglalkoznak és megbízod őket.
Ki így, ki úgy gondolja! Nem is áll szándékomban ezen vitatkozni senkivel!