Elmegyek, feltéve ha esetleg bérelhetek egy fekvőhelyet a házban! Nem szeretnék sátrat vinni!
Cserében akkor viszek pogácsát, de ataaanak csak is bogácsa lesz tálalva!
Perik akkor megköszönném, ha elhoznád a csizmát, megnézném mielőtt megvenném amit linkeltem. Előre is
Tby akkor mi meg koccanunk vhol+gondolom csatlakozna Gábor is!
" Szívató ráad, beindul, de felpörög majd lemegy a fordulatszám, szívató visszaenged, a motor leáll. Ugyancsak leáll, ha gázt adok."
Na mert ebből gondoltam, nekem volt ilyen ilyenkor 1 henger indult csak. A gyökérok persze a karbi volt. El volt koszolódva, úgy jártam egyszer csak, hogy a légszűrőházból folyott a benzin. A szerelőm kitisztitotta meg beszinkronizálta, de még 1x vissza kellett vinnem hozzá mert a szivatóval nem volt oké valami, akkor helyrehozta azóta ok. A szétszedésnél minden kis apró tömitésre is oda kell fogyelni!
ideseim ! (by Teddy)
sátorhely bőven, melegvíz kevésbé...
tiszteletteljes kérésem volna:
szombat reggelig (legkésőbb) írjátok meg mégegyszer ki jön, a bográcsméret miatt, E-mail-ban ha lehet , hogy ne itt "szemeteljünk"
Biza főtt volt az...tanuló koromban 1 évig minden nap azt ettem a szembe hentesnél, 30dkg főtt kolbi mustárral és fél kiló kenyér....az azt megelőző évben ugyanez párizsival, de hát a változatosság miatt utána áttértem.....viszont a Thököly úti öreg cukrásznál minden hétköznap 3 éven a maradék 10 forintomból 9 db sima krémest vettem, 1.10 volt darabja így maradt 10 fillérem, de azt sosem kértem el. ...azok a 70-80-as évek... .....de a nosztalgia nem feledteti azért az akkori valót sem...
Hasonló a Lidlisem, ahhoz amit linkeltél, nekem nem volt vele semmi gondom, teljesen jó szerintem. 2-3.000 pénzért vettem 2011-ben. Ill. ugyanakkor vettem 6.500-ért szintén lidliben egybe részes esőruhát, ami szintén elég fasza. Ataanak ajánlom ahelyett, ami neki van. Volt olyanom is, mint neki, kb. 2x vettem fel és ezer helyen szakadt szarrá. http://hu.scribd.com/doc/49966...
Itt elvileg csak egy gumipánt van alul, de rendszeresen beakadt a lábtartóba és többször majdnem eldőltem miatta + az anyaga is fosch.
Soxor nem használtam egyiket sem (féltalpas, telitalpas) de szerintem attól függ milyen a csizmád. Ha azért a talprésznél vmennyire vízálló, akkor bőven jó a féltalpas. Én anno azért vettem telitalpast mert van egy sportcsizmám, ami alapvetően nem vízálló, de jól szellőzik.
Itt is van még 1-2 telitalpas, ha érdekel: http://www.rmcmotor.hu/termeke...
Kesztyű: Szerintem érdemes felvenni nem csak azért, h védd a kesztyűd, hanem ha már szarrá ázott és még meg kell tenni 100-200 km-et, akkor tuti szétfagy a kezed és elgémberednek az újjaid, ami nem tesz jót a motorozásnak.
Ebből is próbáltam már 1-2-t. Nekem ez a sima gumikesztyű jött be a legjobban, ami tulajdonképpen egy vastagabb mosogatókesztyű, amit lehet más boltban megkapsz fele ennyiért. Mondjuk ennek tényleg erősebb anyaga van. Azért jó, mert teljesen ráidomul a kesztyűre és abszolút nem zavaró vezetés közben. Csak ajánlani tudom: http://www.bazismotor.eu/index...
Egyébként meg ha eljönnél szombaton, akkor élőben is szemléltetném a dolgokat, ill. cipő és kesztyűpróbát is tarthatnál. Ja és természetesen tudnék zabálni a pogidból.
Viszont szólj, ha jössz és vigyem megmutatni-felpróbálni, mert egyébként nem viszem feleslegesen az összeset.
No, remélem kimerítő volt a válasz, kicsit bőlére eresztettem, mint az olaj és gumitémát, mondjuk a titinget meg se közelíti.
Elmegyek, feltéve ha esetleg bérelhetek egy fekvőhelyet a házban! Nem szeretnék sátrat vinni!
Cserében akkor viszek pogácsát, de ataaanak csak is bogácsa lesz tálalva!
Perik akkor megköszönném, ha elhoznád a csizmát, megnézném mielőtt megvenném amit linkeltem. Előre is
Tby akkor mi meg koccanunk vhol+gondolom csatlakozna Gábor is!