Eszembe se jutott soha síelni, még a madarasi Hargitán sem, ahol boldog-boldogtalan csúszott lefelé, mikor ott voltam. A jégkorong is legföljebb kicsi koromban az utcákon, botokkal... amióta hanyattvágtam magam kerékpárral az ónos úton 4 éve, még kevésbé szeretem a téli sportokat
Legfeljebb 35 kW teljesítményű és 0,2 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár. A2 motor jogosítvány megszerzésének 2 verziója:
Nem nincs olyan parancsolat
Csak mivel eléggé megcseszte a térdemet és szeretek jégkorongozni meg sielni is ami mint köztudott eléggé térdigényes sport így elgondolkoztam picit.
Meg azért szerencsésnek is érzem magam hogy nem lett komolyabb bajom.
Most hogy mondod, gondolkodtam is Isaszegen, hogy honnan ismerős Dány... az útjelző tábláról Ja, meg tavaly voltam arra egyszer, ha jól emlékszem, Kóka felől igen pocsék az az egyenes szakasz...
Korábban én is sokat jártam, de mivel nem emlékszem olyan passzusra, hogy "XI. parancsolat: Ne motorozz, hogy hosszú életű legyél a földön, amelyen atyáid gyalogoltak", ezért még egy ideig gurulászok
Dányi vagyok.Ha jól figyeltem a térképedet ma arra felén voltál.Isaszegen.Dány onnan még 15km.Adatlapom még hiányos persze mert ma regisztráltam meg nincs is mit feltennem még.Képekben...
Nem ment at semmin csupan rad lett allitva:-)
azt ne felejtsd el hogy egy 0 kmes moci alapra van allitva ami nem jo pl nekem...hiszen egy atlag ember 70-80kg....
Ha veszel egy telefont az is alap. Mas lesz neked rajta mint nekem ( progik)
Szerintem a hang az nem lesz mas mint a leghutes....az ugye hangosabb mint egy vizes motore. Az alapjarat beallt?
a fek meg alapban dot 4.....ha kanyarvadasz leszel akkor viszont ajanlom a dit 5.1et.
Csak mivel eléggé megcseszte a térdemet és szeretek jégkorongozni meg sielni is ami mint köztudott eléggé térdigényes sport így elgondolkoztam picit.
Meg azért szerencsésnek is érzem magam hogy nem lett komolyabb bajom.
azt ne felejtsd el hogy egy 0 kmes moci alapra van allitva ami nem jo pl nekem...hiszen egy atlag ember 70-80kg....
Ha veszel egy telefont az is alap. Mas lesz neked rajta mint nekem ( progik)
a fek meg alapban dot 4.....ha kanyarvadasz leszel akkor viszont ajanlom a dit 5.1et.
Ha majd jissz akkor megnezem azt a hangot
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Vedd meg az enyémet, valós km állás, nincs tekergetve az órája.
Ja és csúszásra is tesztelve van.