Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tenyleg megemeltek...... nekem meg 25kw es 0.16kw/kg volt..... most meg 35kw es 0.2 kw/kg
Ha felállok egy lépcsőfokra én is ütöm ezt a szintet
Eszembe se jutott soha síelni, még a madarasi Hargitán sem, ahol boldog-boldogtalan csúszott lefelé, mikor ott voltam. A jégkorong is legföljebb kicsi koromban az utcákon, botokkal... amióta hanyattvágtam magam kerékpárral az ónos úton 4 éve, még kevésbé szeretem a téli sportokat
Legfeljebb 35 kW teljesítményű és 0,2 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár. A2 motor jogosítvány megszerzésének 2 verziója:
Én tegnap azért megküzdöttem vele, annyira azért nem veszélyes útszakasz.
Meg. A2 a neve és az Ak-t is átminősítik erre vizsga nélkül.. mostmár 48 lóig jó a közepes jogsi
Bizony az.Az már egy fos.Nem út.Ha teheted azt kerüld el.Inkább menj körbe Zsámbok felé.Arra király az út.
Ja:-))) en 184
Nem nincs olyan parancsolat
Csak mivel eléggé megcseszte a térdemet és szeretek jégkorongozni meg sielni is ami mint köztudott eléggé térdigényes sport így elgondolkoztam picit.
Meg azért szerencsésnek is érzem magam hogy nem lett komolyabb bajom.
Megemelték? Anno nekem A-orl. Volt az max 25kw/35 le
Most hogy mondod, gondolkodtam is Isaszegen, hogy honnan ismerős Dány... az útjelző tábláról Ja, meg tavaly voltam arra egyszer, ha jól emlékszem, Kóka felől igen pocsék az az egyenes szakasz...
Jó, de én törpe vagyok
Az ülesmagassagod neztem. Nekem egy paranyival magasabb csak de a kép ezt nem adja vissza. De tegnap Jeremy láttaeloben...nem olyan nagy a valosagban
Korábban én is sokat jártam, de mivel nem emlékszem olyan passzusra, hogy "XI. parancsolat: Ne motorozz, hogy hosszú életű legyél a földön, amelyen atyáid gyalogoltak", ezért még egy ideig gurulászok
Dányi vagyok.Ha jól figyeltem a térképedet ma arra felén voltál.Isaszegen.Dány onnan még 15km.Adatlapom még hiányos persze mert ma regisztráltam meg nincs is mit feltennem még.Képekben...
Ha elmegy elmegy ha nem nem, Nem akarok tőle minden áron megszabadulni mert tudom hogy hibátlan motor volt a csúszásomig.
Ezzel nemigen lehet vitába szállni.
Nem ment at semmin csupan rad lett allitva:-)
azt ne felejtsd el hogy egy 0 kmes moci alapra van allitva ami nem jo pl nekem...hiszen egy atlag ember 70-80kg....

Ha veszel egy telefont az is alap. Mas lesz neked rajta mint nekem ( progik)
Egyébként honnan vagy? Csak mert az adatlapod egy kissé hiányos...
Jó korrekt ár.Jó állapot.Ha egy pár hónap múlva meglesz akkor megbeszéljük.De most még csövi vagyok.Viszonylag közel is vagy hozzám Monoron.
Tudod én járok templomba és ezt az esést hogy így megúsztam picit égi jelnek vettem.
Szerintem a hang az nem lesz mas mint a leghutes....az ugye hangosabb mint egy vizes motore. Az alapjarat beallt?
a fek meg alapban dot 4.....ha kanyarvadasz leszel akkor viszont ajanlom a dit 5.1et.

Ha majd jissz akkor megnezem azt a hangot
De miért?
Hali.
Vedd meg az enyémet, valós km állás, nincs tekergetve az órája.
Ja és csúszásra is tesztelve van.