Még én is tudtam , hogy az a fénykürt , pedig nem is működik
Valakinek nincs véletlen olyan kis műanyaga ami az üres jelző lámpa előtt van? Az se baj ha nem zöld , csak így , hogy leesett nagyon bénán néz ki ott egy lyuk.
Tegnap kicseréltük a villákban az olajat. 15-ös lett bele téve , de nem érzek semmi különbséget , valószínűleg már az volt benne. A fékfolyadékot is lecseréltük , az viszont nagyon király lett! Mondjuk már olyan volt a régi mint a víz!
Nem tudom, mire gondoltál, de nekem nem tűnik túl soknak a 11-es, főleg, mivel az már a hazaútnak csak egy része... és a Megyeri hídtól már úgyis mindenki arra megy, amerre akar. Én pl. Monor felé, csak legföljebb kihagynám az M0-t.
Örök probléma, hogy ha túl hosszú útvonalat csinálsz, vagy más útvonalába belejavítasz, akkor a végeredmény hibás lesz.
Mindig használd a Rövid URL funkciót (ki kell pipálni) és akkor nem lesz ilyen gond.
Most az miért van, hogy ha a linkre kattintok, akkor nem adja be az útvonalat végig ? Mikor bemásolom a címsorba, akkor meg jó
Tényleg jó kis kör, de ataaa-val nagyon egyre gondoltunk
Jó karika!
Visegrádon hurkoljátok bele a fellegvárat. Nyáribob/sípályák felől fel, a túloldalon le. De hát úgy emlékszem ott együtt is voltunk tavaly.
Betömködték a kátyúkat, így káromkodás nélkül végig lehet rajta menni.
Engem ez érdekel, de lassú vagyok.
Gondolom, tudod.
Az ülésekhez meg: 3 ajánlatom van, egy tommot 70-ért, egy szentendrei, kb. 32-ért, ha sima fekete műbőr elég, akkor kicsit olcsóbb (ez képet is küldött, korrektnek tűnt), meg egy ún. "helyi csaj", aki mondjuk helyileg kiskőrösi, ő kb. 15-re mondta. Utóbbiról annyit tudok, hogy amit csinált, az Maxxy-nak bejött a Bandit-fórumon (meg persze telefonszámot, nevet, mélcímet is adott).
Fagyasztva szoktuk hozni az alapanyagot, a jó kis tintahalat...itt is kapni ugyan, de ott fele annyiba kerül.....én tisztítom és grillezem...állati szokott lenni... ..., hogy mikor?...azt nem tudom, de majd kiírom túrának és egy kis motorozás után nálunk sütés és alvás az italok után....másnap haza....régen sűrűn volt ilyen, talán fel kéne újítani..
Valakinek nincs véletlen olyan kis műanyaga ami az üres jelző lámpa előtt van? Az se baj ha nem zöld , csak így , hogy leesett nagyon bénán néz ki ott egy lyuk.
Tegnap kicseréltük a villákban az olajat. 15-ös lett bele téve , de nem érzek semmi különbséget , valószínűleg már az volt benne. A fékfolyadékot is lecseréltük , az viszont nagyon király lett! Mondjuk már olyan volt a régi mint a víz!