Amúgy őt nézegetem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-70
62723
Rohadtul tetszik még az a kipu is rajta és árban sem rossz szerintem.
tanfolyamon még semmit.Most tervezem a kezdést.Még idén szeretném lerakni az A2-t.Aztán tavasszal vagy még télen tervezek valamilyen gépet vásárolni.Még egy kérdés.Viszonylag magas vagyok 186 cm ez mennyire lehet hátrány.Ezen kívül ha tudtok valami jó sulit akkor azt is szívesen fogadom.
E-sek nem tetszenek annyira de beleférne az is.De inkább az F-esre szavazom.A felöltöztetett gép jobban tetszik.Célom túrázás lenne nem száguldozás.De inkább az érdekelne hogy zéro tapasztalattal valyon képes lennék-e vele megbirkózni.Napok óta ezen agyalok.Megtetszett ez a gép mert csak jót olvastam róla.Egykét negatívummal bvár azok nemtudom mennyire igazak.De a fő szempontjaimnak megfelel.
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék.Én egy teljesen full kezdő motoros lennék 22 éves/F.Ha sikerülne levizsgáznom A2 kategóriában.Mennyire ajánlanátok ezt a motort.Jelzem még soha nem vezettem motort,szóval abszolúte kezdő vagyok.Érdemes ilyennel kezdenem vagy keresgéljek inkább valami kisebb jószágot.GS500 F nagyon tetszene.Köszönöm a válaszokat előre is.Üdv!
Hát ha jót akarsz, ne legyél kíváncsi arra, mennyi folyadékot vesztettem hazafelé jövet, ahol már nem volt lomb fölöttem (csak a szép fekete ruhám és csizmám adott némi árnyékot...)
Ja, és ha valamelyik (ma délelőtt Pilisszentkereszt és Dobogókő között tekerő) kerékpárosnak hiányozna az Oxylane márkájú Decathlon-os barna napszemüvege, akkor üzenem neki, hogy köszönöm szépen, hogy ilyen ügyesen tudta elhagyni (semmi baja nem lett), nekem pont jól jött a kanyarokban, Nappal szemben
Ettem egy zsíros deszkát a Matyi büfében, aztán kicsit elkeveredtem Szentendrén, hazafelé meg nem a városon keresztül jöttem, hanem végicsapattam az M0-son 110-130 között, egyszer belekóstoltam a 150-be is, de gyorsan letettem róla, mi lesz akkor az imidzsemmel
Egy iccakai túrát is lenyomhatnánk valamikor....ameddig nincs túl hideg..
Este 8.30 kor indultam Balcsira...akkor még elég túlzás volt a bélés a kabátban nadrágban....de visszafelé hajnali 1 tájban már áldottam a bélést..
Jahh...toltam neki mint a paraszt duck tape a rendszámon....és nem evett semmi olajat...annyi van benne mint amikor 2500 km-el előtte betöltöttem a 10/50 repsol racing-et
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-70
62723
Rohadtul tetszik még az a kipu is rajta és árban sem rossz szerintem.