Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy őt nézegetem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-70
62723
Rohadtul tetszik még az a kipu is rajta és árban sem rossz szerintem.
tanfolyamon még semmit.Most tervezem a kezdést.Még idén szeretném lerakni az A2-t.Aztán tavasszal vagy még télen tervezek valamilyen gépet vásárolni.Még egy kérdés.Viszonylag magas vagyok 186 cm ez mennyire lehet hátrány.Ezen kívül ha tudtok valami jó sulit akkor azt is szívesen fogadom.
Ügyesen kell megfektetni, én már profi vagyok benne !
Szia, nekem volt E-s is régebben, most F-es van és sokkal jobban szeretem mint az előzőt ( nem beszélve róla, hogy jobban is néz ki).
Mit vezetsz a tanfolyamon?

A GS elég könnyű és kiszámítható gép... aki nem tud egy GS-t akár kezdésnek is megülni az ne nagyon álmodozzon motorozásról
Hát nem, de nem fekete ami még jobban magába szívja a meleget!
E-sek nem tetszenek annyira de beleférne az is.De inkább az F-esre szavazom.A felöltöztetett gép jobban tetszik.Célom túrázás lenne nem száguldozás.De inkább az érdekelne hogy zéro tapasztalattal valyon képes lennék-e vele megbirkózni.Napok óta ezen agyalok.Megtetszett ez a gép mert csak jót olvastam róla.Egykét negatívummal bvár azok nemtudom mennyire igazak.De a fő szempontjaimnak megfelel.
Nyugodtan kezdhetsz GS-sel.. bár az F-es nem lesz olcsó ha megfekteted. Egy E-s talán szerencsésebb lenne
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék.Én egy teljesen full kezdő motoros lennék 22 éves/F.Ha sikerülne levizsgáznom A2 kategóriában.Mennyire ajánlanátok ezt a motort.Jelzem még soha nem vezettem motort,szóval abszolúte kezdő vagyok.Érdemes ilyennel kezdenem vagy keresgéljek inkább valami kisebb jószágot.GS500 F nagyon tetszene.Köszönöm a válaszokat előre is.Üdv!
De az bőr, nem? Gondolom, az se egy jégverem a nyílt terepen, hiába mész gyorsan.
Még jó, hogy az én ruhám az fehér
Hát ha jót akarsz, ne legyél kíváncsi arra, mennyi folyadékot vesztettem hazafelé jövet, ahol már nem volt lomb fölöttem (csak a szép fekete ruhám és csizmám adott némi árnyékot...)
Úr Isten doki! Nem lehet, sőt biztos, hogy napszúrást kaptál! Máskülönben el sem tudom képzelni, hogy te ilyen tempót mentél
Ja, és ha valamelyik (ma délelőtt Pilisszentkereszt és Dobogókő között tekerő) kerékpárosnak hiányozna az Oxylane márkájú Decathlon-os barna napszemüvege, akkor üzenem neki, hogy köszönöm szépen, hogy ilyen ügyesen tudta elhagyni (semmi baja nem lett), nekem pont jól jött a kanyarokban, Nappal szemben
Végül is ennél maradtam:

http://goo.gl/maps/xJ13g

Ettem egy zsíros deszkát a Matyi büfében, aztán kicsit elkeveredtem Szentendrén, hazafelé meg nem a városon keresztül jöttem, hanem végicsapattam az M0-son 110-130 között, egyszer belekóstoltam a 150-be is, de gyorsan letettem róla, mi lesz akkor az imidzsemmel
Na, a körülmény(eskedés)ek ellenére sikerült megcsinálnom a gugli útvonaltervezője által elvárt szintidőt
283 km, 10,62 liter benzin.

Senki ne akarjon a 11-esen Visegrád felé menni most. Nem javaslom
du. gurulás?
Enyém se evett az eddigi 2500km alatt semennyi olajat.
Köszi!
Delta gumi, MOM park
...legalább egy ideig nem körülményeskedsz itt:)
Egy iccakai túrát is lenyomhatnánk valamikor....ameddig nincs túl hideg..
Este 8.30 kor indultam Balcsira...akkor még elég túlzás volt a bélés a kabátban nadrágban....de visszafelé hajnali 1 tájban már áldottam a bélést..
Jahh...toltam neki mint a paraszt duck tape a rendszámon....és nem evett semmi olajat...annyi van benne mint amikor 2500 km-el előtte betöltöttem a 10/50 repsol racing-et
(főleg azért, hogy jó helyen járok-e, mert ahogy ismerem magamat, simán eltévednék a saját tervezetemen is)