Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem. Mi majd talán a rövid hétvégén megyünk. Van ám itt logika...tán még akváriumot is veszek.
Aha...azért jó hogy nem vagy ilyen dudálós alkat.
A főváros tele van dudálókkal és rendkívül kellemetlen még gyalog is hallgatni. Van egy elméletem hogy ezeknek a zülésbe van szerelve a duda, és amikor idegesek, akkor ugrálnak az ülésen.
Mindenki elhúzza a csíkot a hosszú hétvégére?!
Mi nem motorral megyünk.
Lehet, hogy hozunk haza, átjössz és eszel...
Montenegro?
Akkor külön mentek? Kivel mész?
Persze szigorúan 2 adag.
Egyébként nekem is nagyon ízlett, alig várom hogy megint ehessek...
A helyzet az, hogy szerintem ez már akkor sem működött amikor megvettem, vagy hát a franc tudja
Az biztos, hogy egy jó pár hónapja feltűnt viszont, hogy nem szól.
Megyek........................csak nem rab-ra.
Mint a hal!....az még akkor is jólesik amikor másnap kijön..
Te is mész?
A tintahal megin befigyel.
4-re tervezzük az indulást, de az általában 5 szokott lenni...
Jó...
Megírtam a számom a mail-edre!
Elküldöd Te is a Tiéd? Bármi van, össze tudunk csörögni (vagy sms)!
Holnap hajnalban indulunk mi is Rab-ra...ugyanígy, semmi foglalás lesz ami lesz....azért sátort viszünk...
Ha a duda nem műkszik az az akku miatt is lehet. Nekem amikor a halálán volt az aksim, és 2-3 naponta töltögettem, akkor csak nyekergett szegénykém.
Köszi !
Szintén saru.....

De ha csak zizzen egyet, vagy semmit nem csinál, akkor kuka.
Nekem a Gs-en 3 évet bírt....cserélnem kellett....
A Banditon 2 évesen elromlott.....cseréltem, azóta is jó.
Pedig ha évente 1-2 alkalommal nyomom meg (akkor is véletlenül)....
Elsőre azt mondom, hogy akku.
Mit jelent a "rendben van"? 12,3V fölött van? Egy jó akkun olyan 12,7-13,2 voltot kell mérj...

Ha megy a moci, akkor alapjáraton is 13,2 fölött kell hogy leadjon.
Ha odahúzod neki a gázt, akkor 13,8-14,4-ig fel kell mennie (ez fölött már le kell hogy szabályozza a feszszabályzó)
Ha nem megy fel eddig, vagy csökken, akkor sajnos feszszabályzó hiba. Nekem ez volt

De ha az akksi jó, és direktbe kötve is jó, akkor ott kontakhiba lesz , vagy kábelszakadásod van valahol.

Húzz le minden sarút, csatlakozót és adj neki egy kis kontaktsprayt....
Elsőre az akkusaruknál dolgozz.....netán csiszold meg a sarut, és az akku pontjait. (a kocsinál ez volt a gond)

Elsőre mindig a legegyszerűbb megoldást keresd.
A duda az, amit nyomni kell?
De azért időnként elkelne a duda is egyéb szituban.
Pfff, hát akkor gondom lesz, mert nekem csak az angol megy! Max az orosz kicsit...

Annyira délre nem megyünk, strandolás a fő cél, és utolsó nap a Plitvicei tavak. Nem akarunk sietni sehová, így nem terveztük agyon programmal ezt a 4 napot...

De néztem térképen, vannak ott szállodák is, ha esetleg nagyon nem lenne semmi szállás. Viszünk sátrat is, végső esetként kempingre (nem vadkempingezésre nyugi)...

15 € sem sok, 3 éjszakát kibírunk, bár a 10 €-nak azért jobban örülnék. Viszont már nem kell regisztrálni a jardon, szerencsére...
Úgy szoktam
Gázfröccsel jelezz, ne dudával.