Aha...azért jó hogy nem vagy ilyen dudálós alkat.
A főváros tele van dudálókkal és rendkívül kellemetlen még gyalog is hallgatni. Van egy elméletem hogy ezeknek a zülésbe van szerelve a duda, és amikor idegesek, akkor ugrálnak az ülésen.
A helyzet az, hogy szerintem ez már akkor sem működött amikor megvettem, vagy hát a franc tudja
Az biztos, hogy egy jó pár hónapja feltűnt viszont, hogy nem szól.
De ha csak zizzen egyet, vagy semmit nem csinál, akkor kuka.
Nekem a Gs-en 3 évet bírt....cserélnem kellett....
A Banditon 2 évesen elromlott.....cseréltem, azóta is jó.
Pedig ha évente 1-2 alkalommal nyomom meg (akkor is véletlenül)....
Elsőre azt mondom, hogy akku.
Mit jelent a "rendben van"? 12,3V fölött van? Egy jó akkun olyan 12,7-13,2 voltot kell mérj...
Ha megy a moci, akkor alapjáraton is 13,2 fölött kell hogy leadjon.
Ha odahúzod neki a gázt, akkor 13,8-14,4-ig fel kell mennie (ez fölött már le kell hogy szabályozza a feszszabályzó)
Ha nem megy fel eddig, vagy csökken, akkor sajnos feszszabályzó hiba. Nekem ez volt
De ha az akksi jó, és direktbe kötve is jó, akkor ott kontakhiba lesz , vagy kábelszakadásod van valahol.
Húzz le minden sarút, csatlakozót és adj neki egy kis kontaktsprayt....
Elsőre az akkusaruknál dolgozz.....netán csiszold meg a sarut, és az akku pontjait. (a kocsinál ez volt a gond)
Pfff, hát akkor gondom lesz, mert nekem csak az angol megy! Max az orosz kicsit...
Annyira délre nem megyünk, strandolás a fő cél, és utolsó nap a Plitvicei tavak. Nem akarunk sietni sehová, így nem terveztük agyon programmal ezt a 4 napot...
De néztem térképen, vannak ott szállodák is, ha esetleg nagyon nem lenne semmi szállás. Viszünk sátrat is, végső esetként kempingre (nem vadkempingezésre nyugi)...
15 € sem sok, 3 éjszakát kibírunk, bár a 10 €-nak azért jobban örülnék. Viszont már nem kell regisztrálni a jardon, szerencsére...
A főváros tele van dudálókkal és rendkívül kellemetlen még gyalog is hallgatni. Van egy elméletem hogy ezeknek a zülésbe van szerelve a duda, és amikor idegesek, akkor ugrálnak az ülésen.
Akkor külön mentek? Kivel mész?
Egyébként nekem is nagyon ízlett, alig várom hogy megint ehessek...
Az biztos, hogy egy jó pár hónapja feltűnt viszont, hogy nem szól.
Elküldöd Te is a Tiéd? Bármi van, össze tudunk csörögni (vagy sms)!
De ha csak zizzen egyet, vagy semmit nem csinál, akkor kuka.
Nekem a Gs-en 3 évet bírt....cserélnem kellett....
A Banditon 2 évesen elromlott.....cseréltem, azóta is jó.
Pedig ha évente 1-2 alkalommal nyomom meg (akkor is véletlenül)....
Mit jelent a "rendben van"? 12,3V fölött van? Egy jó akkun olyan 12,7-13,2 voltot kell mérj...
Ha megy a moci, akkor alapjáraton is 13,2 fölött kell hogy leadjon.
Ha odahúzod neki a gázt, akkor 13,8-14,4-ig fel kell mennie (ez fölött már le kell hogy szabályozza a feszszabályzó)
Ha nem megy fel eddig, vagy csökken, akkor sajnos feszszabályzó hiba. Nekem ez volt
De ha az akksi jó, és direktbe kötve is jó, akkor ott kontakhiba lesz , vagy kábelszakadásod van valahol.
Húzz le minden sarút, csatlakozót és adj neki egy kis kontaktsprayt....
Elsőre az akkusaruknál dolgozz.....netán csiszold meg a sarut, és az akku pontjait. (a kocsinál ez volt a gond)
Elsőre mindig a legegyszerűbb megoldást keresd.
Annyira délre nem megyünk, strandolás a fő cél, és utolsó nap a Plitvicei tavak. Nem akarunk sietni sehová, így nem terveztük agyon programmal ezt a 4 napot...
De néztem térképen, vannak ott szállodák is, ha esetleg nagyon nem lenne semmi szállás. Viszünk sátrat is, végső esetként kempingre (nem vadkempingezésre nyugi)...
15 € sem sok, 3 éjszakát kibírunk, bár a 10 €-nak azért jobban örülnék. Viszont már nem kell regisztrálni a jardon, szerencsére...