Hát, ahogy nézem, inkább a többiek keresnek kifogásokat
Sajnos szeretnék délre hazaérni, vagy legalábbis délután elejére, és mivel eleve nem vagyok sietős fajta, ezért a két dolog együtt már nem teszi lehetővé ezt a 15 km-enkénti megállókat
Viszont ha hűtést is meg dobozos kocsit is szeretnél, javaslom, csatlakozz be egy Family Frost-os kocsi mögé
Most értem haza. Még volt sok felé dolgom délután. Lemostam a vasat, gyönyörű mindenhol.
Többieknek elmondanám, hogy kaptam meg egy ÚJ motort Deviltől :) Elgurultam hozzá az F-es GS-emmel, és egy szuper járgánnyal jöttem el :D
Tapasztalatok: szépen indul, a váltó sokkal lágyabb lett és jobban kezelhető a motul 5100-tól (10W40). Futómű beállítását még szoknom kell (15 W telóolaj elől, hátul 6-os fokozat), de első érzésre simábban fordul a gép. Ami érdekes, hogy így a döntögetés is teljesen más, szinte magát rakja be a kanyarba. Teljesen furcsa viszont, hogy magasabban ülök így a gépen, jobban belátom az utat, szélvédelem kérdéses abban nagy változás talán nincs.
Még néhány kmt teszek bele, hogy szokjam és csatlakozok túrázni :)
Én ma a baráti társasággal lenyomtam egy hasonló kört, bár kicsit módosítva :) Tetszett nekünk. A kettesen indultunk, megálltunk Kóspallagon a tónál, majd Esztergomban ebéd, és onnan 11es út, Thermal Hotel Visegrádnál át a hegyen Szentendréig. Kellemes volt, csak a végén már mennie kellett többüknek is.
Holnap sajnos nem jó, munka van :/
510km van a blokkomba, és a lóerőkapzsiság miatt melegedési gondjaim vannak. Én nem keresek kifogásokat, de megállhatunk 15km-enként hűteni, körülnézni, fényképezni, kajálni, cigizni ? Na meg egy dobozos kocsi is megadná a biztonságérzetet kicsit.
Sejtem, hogy kifogásokat keresel, szóval csak jó utat és élvezetes gurulást kívánok hozzá
Most már úgy vagyok vele, hogy újat is feldobatnék ha valahol látnék egy akciót.
Boboya, a múltkor belinkeltél egy gumikereskedést, ahol igen jó akciók voltak. Melyik volt az?
Köszi, nem fogom elfelejteni, majd rákérdezek nálad jövőre, addig még téligumi az autóra, új kipus, féktárcsa a motorra és az egyéb járulékos költségek jövőre műszakizik mindkét járgány tavasszal, minden más csak utána :)
Road1-essel mik a tapasztalataitok?
Foregonnak olyan van fent, de nincs nagyon oda érte. Azt mondja lassan melegszik be, és nem is tapad nagyon.
Azt is halottam hogy hajlamos kockára kopni.
Akkor én örülök , mert eddig akárhányszor néztem, mindig az F betű fölött volt a szint a pálcán, egyetlen millimétert se ment lejjebb az 5.000 km alatt.
Persze aki tolja a gépet, annál ez nem is csoda
Valami Repsol 10W50-es van benne, full szintetikus.
http://goo.gl/maps/hJp3E