Jelentem aksi lecsekkolva, majd mondom mi a szitu. és megbeszéljük mi is legyen. Ja és azt észrevetted, hogy a dudám nem műkszik? Azzal tudunk kezdeni vmit?
Én 2-3 éve Brac szigetén, ami azért délebbre van, bevállaltam, hogy foglaltam egy szállást, de utána kerestem jobbat helyben és 15 euróért egyedül laktam egy 4 személyes apartmanban, egyszerűen nem volt kisebb
Most így utólag visszagondolva tele volt szabad szállással, de a gondom a nyelv volt, egyszerűen senki nem beszélt angolul, végül segítséggel olaszul alkudoztunk.
Srácok, próbálta valaki mostanság Punat, Krk, vagy Rab környékén a spontán szálláskeresést? Csak hogy találhatok-e 10 € környékén a szigeteken is, vagy felejtsem el, és aludjak valahol a part mentén (8-as út, Rijekától délre) adódó szállások egyikén?
Holnap indulok Horváto-ba, és nem foglaltam, de bátor vagyok a korábban itt írtak miatt!
A dudával átellenes oldalon a kis sárga? Fogalmam nincs, talán újságot tudsz vele rendelni...egyszer megnyomtam, azóta minden reggel tele van spammel a postaládám
A "halál farka"
Az USA tele van őzzel, állítólag rengeteg ott az ebből fakadó halálos motoros baleset.
Vasárnap amikor már sötétben jöttem haza a Gorbatetőn át, előttem is átfutott egy. Csak én számítottam rá, mert az egy elég vadregényes hely, főleg éjszaka.
Gurultunk egyszer az itteni csapat egyrészével is, akkor egy kakadu futott át előttünk...
Tegyük fel, ha szereznék egy olyan sátrat amiben jacuzzi is lenne, eljönnél sátorozni velem? Csak mert tudom nálad a sátras buli szóba sem jöhet, vagy azért vannak kivételes helyzetek?
Na szép, akkor lehet te vagy a ludas? Azt hiszem ezt majd akkor még átbeszéljük, hogy is volt pontosan
Igen is főnök értettem, ahogy hazaér szólok neki! Ha megtudok vmit jelentkezem, így jó lesz
Nagyon bíztat, hogy ha meglesz az új gép, más lesz a helyzet...
Biztos így: nyomjad neki bázzzeeeeggg!
Ezt nem tudni!
Fénykürt.
Most így utólag visszagondolva tele volt szabad szállással, de a gondom a nyelv volt, egyszerűen senki nem beszélt angolul, végül segítséggel olaszul alkudoztunk.
Holnap indulok Horváto-ba, és nem foglaltam, de bátor vagyok a korábban itt írtak miatt!
Az USA tele van őzzel, állítólag rengeteg ott az ebből fakadó halálos motoros baleset.
Vasárnap amikor már sötétben jöttem haza a Gorbatetőn át, előttem is átfutott egy. Csak én számítottam rá, mert az egy elég vadregényes hely, főleg éjszaka.
Gurultunk egyszer az itteni csapat egyrészével is, akkor egy kakadu futott át előttünk...
Igen is főnök értettem, ahogy hazaér szólok neki! Ha megtudok vmit jelentkezem, így jó lesz