Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelentem aksi lecsekkolva, majd mondom mi a szitu. és megbeszéljük mi is legyen. Ja és azt észrevetted, hogy a dudám nem műkszik? Azzal tudunk kezdeni vmit?
Sajnos igen, kocsi! Csajom is elég magas és nem vállalta a sok km-t mögöttem.

Nagyon bíztat, hogy ha meglesz az új gép, más lesz a helyzet...
Nem is értem hogy jeleznek a szembejövőnek ha zsaruk vannak?
Biztos így: nyomjad neki bázzzeeeeggg!
Én is azt mondom, fénykürt.
Fénykürt b.ssz.tok meg!

Ezt nem tudni!
Kocsival mentek? Engem is csalogatnak jövő hétvégén Horvátba.
Faszt, az a nitró. Nekem folyamatosan be van nyomva és le van szigszallagozva.
Fénykürt.
Én 2-3 éve Brac szigetén, ami azért délebbre van, bevállaltam, hogy foglaltam egy szállást, de utána kerestem jobbat helyben és 15 euróért egyedül laktam egy 4 személyes apartmanban, egyszerűen nem volt kisebb
Most így utólag visszagondolva tele volt szabad szállással, de a gondom a nyelv volt, egyszerűen senki nem beszélt angolul, végül segítséggel olaszul alkudoztunk.
Most kimentem és basztattam, de fogalma sincs... valaki tudja, mire való, ha már több mint két éve van egy ilyen gombom?
Srácok, próbálta valaki mostanság Punat, Krk, vagy Rab környékén a spontán szálláskeresést? Csak hogy találhatok-e 10 € környékén a szigeteken is, vagy felejtsem el, és aludjak valahol a part mentén (8-as út, Rijekától délre) adódó szállások egyikén?

Holnap indulok Horváto-ba, és nem foglaltam, de bátor vagyok a korábban itt írtak miatt!
Igen az ! Reméltem hogy katapult vagy ilyesmi.... viccet félre téve, tényleg nem csinál semmit ?
Megfontolandó.
A dudával átellenes oldalon a kis sárga? Fogalmam nincs, talán újságot tudsz vele rendelni...egyszer megnyomtam, azóta minden reggel tele van spammel a postaládám
Jaja, sötétben már nagyon gáz volt, kicseréltem, köszi....azért Mónit még boldogítottam egy 10 km-t refivel
És ezt hogy éled túl... ezzel tuti nem szeretnék bunyózni, ez egy Wolwerine... halhatatlan motoros
Mire való bal kéznél a "PRESS"-gomb ?
Mikor 2-en mentünk is volt egy Őzed..., ha emlékszel...
A "halál farka"
Az USA tele van őzzel, állítólag rengeteg ott az ebből fakadó halálos motoros baleset.
Vasárnap amikor már sötétben jöttem haza a Gorbatetőn át, előttem is átfutott egy. Csak én számítottam rá, mert az egy elég vadregényes hely, főleg éjszaka.
Gurultunk egyszer az itteni csapat egyrészével is, akkor egy kakadu futott át előttünk...
Basszus!
Bakker Őzike
Tegyük fel, ha szereznék egy olyan sátrat amiben jacuzzi is lenne, eljönnél sátorozni velem? Csak mert tudom nálad a sátras buli szóba sem jöhet, vagy azért vannak kivételes helyzetek?
Ja, végig refivel jött mögöttem, szidtam is rendesen
Na szép, akkor lehet te vagy a ludas? Azt hiszem ezt majd akkor még átbeszéljük, hogy is volt pontosan
Igen is főnök értettem, ahogy hazaér szólok neki! Ha megtudok vmit jelentkezem, így jó lesz