GTO !
Elfogadom , sokféle okból vagyunk itt...
Nem ez a helye , de szívesen elmondom a gondolataimat, "család"-ról, közösségről, barátságról, tiszteletről, ha ennyire foglalkoztatnak a motivációim.
Én sem vagyok ellene egy kézfogásnak, na nem "magzati pozícióból " indítasz !
Akkoriban csak hondás hirdetéseket nézegettem, és jó gépet nem nagyon találtam no persze egy bizonyos anyagi keretből.
Aztán az index fórumon egy srác ajánlott egy fekete F-es GS-t nagyon megtetszett de a naked még jobban. No aztán lemaradtam pár nakedről (eladták előlem) majd találtam egy korrektnek tűnő F-est, és megvettem. Azóta sem bántam meg. De az ülés pozició egy CBxx nek kényelmesebb nekem.
Na de most mit szóltam be Móninak ?
A hapsiknak volt ez inkább fricska, mint neki / ha már mindenáron keresni kell a megjegyzésemben a rosszindulatot /
István :
Nagyon szívesen kezetfogok veled, de ezt az arc nélküli dumát ne erőltessük. Tök jó, hogy Te itt második családra leltél és én ezt tiszteletben tartom. Neked viszont azt kellene elfogadni, hogy nem mindenkinek leghőbb vágya itt "új" családot keresni. Amíg nem fröcsögve és ócsárolva alázgatlak a sárga földig, addig talán elvárhatom tőled ugyanazt a szintű tiszteletet amit megadok neked "arctalanul".
Hidd el, ez nem azért van, mert böngészed a térképedet a motor hátán.
Viszont én inkább kihátrálnék már ebből a témából...
Valóban kíváncsi lennék rá! Hasonló kategória..és mégis úgy gondolom ,hogy kontrasztos az eltérés.
Természetesen mész te is az én motorommal...de szokatlan lesz azt garantálom!:)
Nem akarlak leszólni, nem az én tisztem csak megjegyeztem, hogy a lányaim miért nem motoros fórumoznak....elvannak a haverjaikkal és nagy néha az enyémekkel is...
mert nincs idejük azért nem vannak
vagy kergetik a zsetont vagy épp költik
nekem meg nincs rá szükségem szóval csak unatkozom
amúgy nem emlékszem hogy valami nagyon seggfej lettem volna, max az üzenőfalon, na de aki ír oda az amúgyis mind hüjjeeeeeee
olajcsere 5 évenként ? (átlagos futást nézve )
"rozsdamentes" kipufogóval gyártották ?
Elfogadom , sokféle okból vagyunk itt...
Nem ez a helye , de szívesen elmondom a gondolataimat, "család"-ról, közösségről, barátságról, tiszteletről, ha ennyire foglalkoztatnak a motivációim.
Én sem vagyok ellene egy kézfogásnak, na nem "magzati pozícióból " indítasz !
Az egész család motorozik, mindenki sajáttal? :)
Aztán az index fórumon egy srác ajánlott egy fekete F-es GS-t nagyon megtetszett de a naked még jobban. No aztán lemaradtam pár nakedről (eladták előlem) majd találtam egy korrektnek tűnő F-est, és megvettem. Azóta sem bántam meg. De az ülés pozició egy CBxx nek kényelmesebb nekem.
Szépen vagyunk .... Pedig mindent elterveztem meg karikautvonalat is...
Biztos ?
A hapsiknak volt ez inkább fricska, mint neki / ha már mindenáron keresni kell a megjegyzésemben a rosszindulatot /
István :
Nagyon szívesen kezetfogok veled, de ezt az arc nélküli dumát ne erőltessük. Tök jó, hogy Te itt második családra leltél és én ezt tiszteletben tartom. Neked viszont azt kellene elfogadni, hogy nem mindenkinek leghőbb vágya itt "új" családot keresni. Amíg nem fröcsögve és ócsárolva alázgatlak a sárga földig, addig talán elvárhatom tőled ugyanazt a szintű tiszteletet amit megadok neked "arctalanul".
Hidd el, ez nem azért van, mert böngészed a térképedet a motor hátán.
Viszont én inkább kihátrálnék már ebből a témából...
Természetesen mész te is az én motorommal...de szokatlan lesz azt garantálom!:)
Bocsi, de sztornó a holnapi nap!
vagy kergetik a zsetont vagy épp költik
nekem meg nincs rá szükségem szóval csak unatkozom
amúgy nem emlékszem hogy valami nagyon seggfej lettem volna, max az üzenőfalon, na de aki ír oda az amúgyis mind hüjjeeeeeee