Azé' láttam már megnyilvánulásaidat és még pár kiváló haverét amit itt ügyködtetek az elmúlt pár évben ha egy nő bekerült a fórumra és hagyta m,agát eleinte mert azt hitte, hogy megáll a dolog pár kis szóviccnél.....oszt nem állt meg és ezt valaki vagy tűri vagy nem, de igazából vagy nem....mert akik még magukról is azt állították, hogy ez nem zavarja őket azok is eltűntek elóbb-utóbb....most pl. Mónin kívül hány nő van még a fórumon?....pedig amióta itt vagyok úgy 6 éve volt jópár....,de kis idő után mind eltűnt....és ezt csak pár ember intézte el....
nem válaszoltál
gondolatról volt szó
én se szólogatok be általában senkinek, max építő jellegű kritikák vannak
ami lehet hogy abban a pillanatban sértőnek hangzik de színigaz
Ja és nem...nem nyomulok főleg nem teszek félkegyelmű megjegyzéseket, hogy mire lennének jók idegen nők, de még ismerősök sem a neten nyilvános fórumon.....igaz, én meg politizálok...
Amikor fórumozni kezdtek 18-19 körül volt a két nagyobb. Most 25-26, de az egyik húguk aki most 17 és épp egy motoros srác udvarolgat Neki szintén nem fog regelni......
Az én lányaim már túl vannak ezen, régóta egyetlen motoros oldalra sem mennek fel pedig motoroznak, az egyik épp most Olaszországban van motorral......nem nagyon tolerálták a beszólásokat...
Az adatlap annyira van kitöltve, amennyit meg szeretnék osztani a nagyközönséggel Ne haragudj, de lehet bennem jobban "bízhatsz" mint aki kiírja a macskája nevét, és 700képpel a családot is bemutatja.
Nem volt az olyan rossz ízű poén, és bántó szándékot sem igen tartalmazott. Ezeket a dolgokat személyesen, telefonon, e-mailben is meg lehet beszélni egymással, mert ugye az ismertségük megkérdőjelezhetetlen
Elnézésedet kérem, ha sértett téged valamilyen formán azon észrevételem, hogy megy itt azért a széptevés, mióta megjelent Mónika. Ő pedig mint látszik élvezi ezt ...
A dolog pszichológiai oldalába nem is mennék bele, ataaa válaszát is próbáltam inkább viccesen lereagálni.
Nekem pedig már / arányosan edzett, kék szemű, szőke herceg / kevéske a röpcsi , de az offolást befejeztem.
én semmi rosszra nem gondoltam ...rossz az aki rosszra gondol...csak arra utaltam többen is láttak már bőr nélkül, egyéb hétköznapi öltözetben
és ez tény
itt a Notre Dame-i toronőr ( Quasimodo) is számííthat segítségre, ha nem sértő poénnal jelentkezik be , és kitölti az adatlapot. (sőt anélkül is)
a "GTO"! lehet Te egy röpüllőt szeretnél ?
gondolatról volt szó
én se szólogatok be általában senkinek, max építő jellegű kritikák vannak
ami lehet hogy abban a pillanatban sértőnek hangzik de színigaz
ne mond azt hogy milyen jó lenne ha visszavarrná a kabátodra a leszakadt gombot....
Az adatlap annyira van kitöltve, amennyit meg szeretnék osztani a nagyközönséggel Ne haragudj, de lehet bennem jobban "bízhatsz" mint aki kiírja a macskája nevét, és 700képpel a családot is bemutatja.
Nem volt az olyan rossz ízű poén, és bántó szándékot sem igen tartalmazott. Ezeket a dolgokat személyesen, telefonon, e-mailben is meg lehet beszélni egymással, mert ugye az ismertségük megkérdőjelezhetetlen
Elnézésedet kérem, ha sértett téged valamilyen formán azon észrevételem, hogy megy itt azért a széptevés, mióta megjelent Mónika. Ő pedig mint látszik élvezi ezt ...
A dolog pszichológiai oldalába nem is mennék bele, ataaa válaszát is próbáltam inkább viccesen lereagálni.
Nekem pedig már / arányosan edzett, kék szemű, szőke herceg / kevéske a röpcsi , de az offolást befejeztem.
és ez tény
+ 18 !
a "felnőtt tartalmú műsorok időzónája később van
a "GTO"! lehet Te egy röpüllőt szeretnél ?