Schláth Péter elég jó konzolokat csinál. (15eft volt)
Eddig ilyeneket csinált. (sptartozek kukac gmail pont com) mail címen érhető el.
A konzol jó masszív és szépen dolgozik az illető.
(A picasa ba be kell jelentkezz egy g-s mail címmel csak akkor látod az eddig elkészített cuccait.)
OK
Holnap még eggyeztetünk ! Esetleg meeting Vecsésen!
Azt hiszed vicceltem, de tényleg, majd adataidra lessz szükség ha komolyan érdekel hogy megnézd itt mi van ! :) Azt meg holnap megbeszéljük. OK?
Igen igen ... Agyam mint a szita ....
A holnap nem biztos hogy jó ..... de .... Mikor lennél erre fele ?
A melóm elég érdekes meg más egyébb kötelezetségek is vannak. Ha nem is holnap akkor jövő hét biztos jó valamikor amikor neked is megfelelő délután....
Biztos összehozunk valamit !
Megcsinálni megcsinálták már rég a nagy részét.Csak a nullás híd és az első nagy balos kanyar közt lett kurvaszar.............amit most pótoltak ezért egész a Cinkotai körforgótól az isaszeg vasuti átkelőig igen finom lett.
Vesét is adok.....................igaz a tiedet de azis vese.
Schláth Péter elég jó konzolokat csinál. (15eft volt)
Eddig ilyeneket csinált. (sptartozek kukac gmail pont com) mail címen érhető el.
A konzol jó masszív és szépen dolgozik az illető.
(A picasa ba be kell jelentkezz egy g-s mail címmel csak akkor látod az eddig elkészített cuccait.)
Hidd el, hogy megadja annélkül is ha szépen kérem !
Szóval ....
Moni : Holnap akkor még "beszélünk" ....
Holnap még eggyeztetünk ! Esetleg meeting Vecsésen!
Azt hiszed vicceltem, de tényleg, majd adataidra lessz szükség ha komolyan érdekel hogy megnézd itt mi van ! :) Azt meg holnap megbeszéljük. OK?
Rutinos vagyok benne, fémtárgyakat eltávolítani, zsebeket kipakolni...stb.
Én 2-ig melózom minden nap, fél 3-ra Vecsésen szoktam már lenni.
elötte átvilágítunk nemzetbiztonságilag is ám !
Erre nem mondok nemet!
A holnap nem biztos hogy jó ..... de .... Mikor lennél erre fele ?
A melóm elég érdekes meg más egyébb kötelezetségek is vannak. Ha nem is holnap akkor jövő hét biztos jó valamikor amikor neked is megfelelő délután....
Biztos összehozunk valamit !