Nem azt írtam, hogy nem volt rajtam védő ruha, hanem azt, hogy nem voltam bőrben... A kettő nem ugyan az
Cordurába voltam kivételesen
Azért rendes tőled, hogy így aggódsz értem
A gond hogy rajta kívül az ogre klán összes tagja szarul néz ki fürdőruhás motorozás közben úgyhogy elkerülendő ezen vizuális környezetszennyezés ha lehet.
Igen az ut az cool király meg midnen !
4es ?
Itt dolgozom a reptéren sokat járok mocival ! :) Most is dolgozol ? Mikor mész erre fele ? Itt vagyok a 1es terminálnál !
Minden reggel arra jövök munkába és délután pedig hazafelé. 4-es gyorsforgalmin keresztül be a városba.
Biztos összefutunk vmikor, vagy ki tudja lehet egyszer járok majd még Nagytarcsa felé is. Tby írta, hogy megcsinálták ott az utat Nagytarcsa és Isaszeg között és nagyon szupi lett. Majd lehet megnézem vmikor.
Már most is az van , hogy kifizeted a 30 órát de levezetni nem fogod, csak ha béna vagy! Itt az lesz , hogy akinek sürgős és megy is neki a dolog az kifizeti de nem fogja levezetni. Akinek meg nem megy annak meg úgyis plusz órákat kell vennie!
Vélemények? :)
Most akkor A2ről A korlátlanra, hogy érdemesebb?
Ha 2 éven belül jelentkezek, akkor nincs elmélet.
Ha 2 éven túl jelentkezek, akkor 3óra elmélet+KRESZ vizsga van, viszont csökkentett gyakorlat :)
Emellett a 8 általánost én bekérném, mert szerintem bőven fognak ezzel trükközni azok akiknek nincs meg....
A kötelező km meg úgyis úgy lesz, mint eddig... Beírják, kifizettetik, és a felét se fogják levezetni....
Na ja pont a kanyarban! Nem voltam benne biztos, hogy megismertél mivel nem voltam a fehér bőrben!
Akár, de ha tudsz gyere el isti55 fórumos hétvégéjére. Olvass vissza és megtalálod a részleteket is! Vagy csatlakozhatnál időnként egy-egy guruláshoz is.
Hát ki más kedves ! :)
Igen ! Akkor ippen jöttem Ráckevéről ahol nyaltam egy fagyikát !
A gubi akkor az volt hogy ippen kanyarban találkoztunk !
De ha lenne kedved ütközhetünk eccer :)
Az enyémet Zoli gyártotta le és igen erős, de ha nem drága az un. gyári akkor nincs értelme egy darabbal kínlódni, de van egy Petya nevű srác itt a fórumon aki ilyeneket gyárt és nem drága.
Én azt veszem észre, hogy mióta motorom van alig kell mosni. Nincs divatozás :)))) Kolléganőm elment 2 hétre Törökországba a férjével egy motorral úgy, hogy 2 oldal doboz volt plusszba. Nem sok ruhát vittek a kempingcucc mellé. :)
Az enyém 2 sisakos. 48 literes. Most voltam vele 3 napos sátras túrán, ruha, kaja, pia benne volt a dobozba. Sátor+hálózsák pedig a hátsó ülésre volt felkötözve. Ha nem sátorozni mész simán el fér benne a cucc.
nekem gyári csomagtartó volt (van) amit a majrévas helyére kell csavarozni. na az a tartólemez tört el kétszer is. Gyurika azt erősítette meg atombiztosra, és + kitaláltunk egy kecses alátámasztást.
egy tescó gazdaságos dobozom van , amihez "platni" helyett két fémsínt adtak. avval tudom felcsavarozni a csomagtartóra, ha kell.
most nem használom mert, elég a tanktáska, és a csomagtartóra is lehet málházni hálóval.
( a csomagtartót itta fórumon boltoltuk le, már nem emléxem kivel. )
Egyébként az enyém is csináltatott és profi lett, de 18.000Ft volt. Lehet, hogy tévedek, de szerintem 14.000 alatt nem valószínű, hogy legyártják, meg több a nyűg is vele.
Ha gondolod elintézem hogy begyere az irányító központba ! :)