Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsanyinak együtt lett legyártva a platni a konzollal (vascsőből) és szépen tartja a dobozát. Majd ha felnéz, ő is adhat tippet.
Azt vedd meg, jó ár. Lakatosnál se lesz olcsóbb, vagy ha igen nem lesz olyan minőségű... akkor nem lesz színterezve, nem lesz olyan erős, oda kell vinni a motort méretet venni, majd később visszamenni, jópofizni kell stb.
Jó megközelítés, hogy nőtől kérdezed, hogy mekkora dobozra van szüksége! :))) Jogos! :))))
Az ernyőt max a helyére fogom kötözgetni. De nem célom azzal motorozni, esetleg csak rövid távon.
Köszi, lehet, hogy kell majd.
14e körül láttam az ebay-en givi konzolt itáliából, szerintetek azt a részét a lakatosnál olcsóbban megúszom?
Hát a 20 kilós ejtőernyőd nehezen fér bele dobozba, de ha nem ez a cél, akkor szvsz. Móni doboza már mindenre elég. Az egysisakos kicsi, akkor már dupla legyen.
Móni, neked mekkora a dobozod?
Isti!

Neked jól tudom, hogy platnid volt és dobozod volt, odavitted és a többit a kasznis Gyurika csinálta? Mennyi volt? Vagy mi a sztori?
Zsófi begyűjti a nem hétköznapi arcokat. :)
Nem tudom még mekkora doboz kéne, akkora, hogy pár napos túrára el lehessen vele menni. Szerintetek mekkora az optimális doboz? Érdi lakatos? Az szuper lenne!
Múlt héten leruccantam a Balcsira, kellett vinnem hálózsákot és derékaljat is. Eléggé szívás volt a túrázós hátizsákot kötözgetni a hátsó ülésre...
Nekem van egy Kappa monokey platnim, ha esetleg olyan dobozt vennél, amihez nem adnak.
Üdv!
Na örülünk, hogy idetaláltál, ki gondolta, hogy kiket lehet találni a fodrásznál Nézegetjük a dobozokat, azt ált. platnival adják, utána megadom a lakatosom számát, Érdi. Ő csinálta Isti konzolját is aprópénzért. Mekkora doboz kell? A többiek tudják, mit érdemes venni, meg vadásznak is folyamatosan, Móninak is itt találtak.
A gurulásokat meg felírjuk szinte mindig, szvsz. valóban jó a társaság, vannak Törpök, meg Ogrék és mindenféle szerzetek, meg típusidegenek, akik beragadtak, mégis egy nyelvet beszélnek.... néha
Köszi! Utánanézek!
Ha készen akarsz venni jó áron jó minőségben vedd fel a kapcsolatot a motorozz.hu oldalon Petyával.
Dobozhoz mindig adnak platnit.
Givinek 3 féle van legalább.
Univerzális,monokey,monolock.
Na igen
Még ha nem is úgy tűnt, nekem tetszett az a két nap. Arra jó volt, hogy sokkal bátrabban vágtam neki utána Erdélynek, na meg most már az sem annyira érdekel ha melóba menet 10-20 km-en keresztül esik az eső. Mi az az ottani 80-100 km-hez.
És a platni? A Dobozt kell előbb beszerezni vagy a konzolt?
Szerintem attól függ, vagy-e akkora, hogy betakard a dobozt. Fogpiszkálók hátrányban! :D
A cikk végén leírt szakaszok zömét be is jártuk a túránkon.
Egy lakatos műhelyben töredékéért legyártják neked.
Több embernek van ilyen cucca, szerintem valaki meg is osztja veled a szükséges méreteket, "tervrajzot". Aztán már csak egy doboz kell, olyat meg el lehet csípni néha olcsóbban is. Szerintem arról is kapsz tippeket. Én szerencsére már ezekkel együtt vettem a motort.
Én igen...............doboz nélkül is több sütit eszek.
Én sem tapasztaltam fogyasztás növekedést mióta dobozzal járok.
Köszi! Már meg is rendeltem!
Csak nem ez a terv a hosszú hétvégére?
Nagyon jó kis társaságba invitáltak téged ma! Hidd el nekem.
Csajok a motoron?! Lol!
Ilyen jó banda gyűlt itt össze? Lehet én is ide fogok szokni? :)
Whity! Mostanában nagyon eltűntél!
Nem te jöttél ma velem szembe Gyömrőn?